Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Otomatik geri nasıl sitenizin SEO etkileyebilir?

Bu yazıda, sizinle otomatik backlinks jeneratörü kullanma deneyimimi paylaşacağım. Otomatik geri bağlantıları genellikle spam motorlu etkinlik olarak arama motorları tarafından çekilen ve marka itibarınızı ve web sitesi sıralamasını tahrip edebilen çevrimiçi işletme tanıtımınız için kötü bir fikirdir.

Bu programlardan birini kullanarak geri üretmek için kullandığınız çevrimiçi tüccarlar için, bu tür SEO yazılımlarını kullanan en yaygın nedenlerden bazılarını hala en iyi fikir olarak göstereceğim. Arama motorlarının ağır cezalara neden olabilecek arama motoru optimizasyonunu yapmanın kısa görüşlü bir şeklidir. Bu faaliyete yatırım yaptığınız zaman ve para, arama motoruna uygun stratejiler üzerinde çok daha iyi kullanılır.

auto backlink

Bir web sitesinde otomatik geri bağlantıları SEO

  • Geri bağlantısının birincil amacı, iki web kaynağı arasında ilgili bir bağlantı oluşturmaktır

Birçok web sitesi sahibi, özellikle de bu alanda yeni olanların, geri bağlantıların kalitesinin ve alaka düzeyinin bağlantı kurmanın en önemli iki yönü olduğunu anlamamaktalar. Online SEO yazılımı, bu iki yönün her ikisinin de sağduyu ve profesyonel uzman dokunuşu gerektirmesi nedeniyle hedef kalitesi ve alaka düzeyine odaklanamaz. Bu nedenle bağlantı kurma kampanyasında zaman ve çabalar bir araya getirilmelidir. Ancak bu durumda, bağlantı kurma kampanyası genel site optimizasyonunuzda bir iyileşme görevi görebilir ve sitenize kaliteli sevk trafiği getirir.

  • Google, otomatik bağlantı oluşturma yöntemine karşı sürekli mücadele ediyor

Arama motorları manuel optimizasyona çok önem verir ve düşük kaliteli ve spam olarak nitelendirdikleri web sitelerinin otomatikleştirilmiş yollarıyla savaşmayı dener.

Web sitesi sahiplerinin, alan adlarına işaret eden harici bağlantıların kalitesini ihmal ettiği bir dönem vardı. Daha fazla geri almak suretiyle bir web sayfası sıralamasını yükseltmek mümkün oldu. Ancak durum kontrolsüz hale geldi ve Google yeni sıralama kuralları oluşturdu. Onlara göre sadece organik olarak geri alınan bağlantılar, web sitesi sıralamasını olumlu olarak etkileyebilir.

seo backlinks

Peki, soru şu ki, arama motorları bu tür bağlantı kurma taktiklerine karşı savaşmaya devam ederse, otomatik bağlantı kurma yazılımımıza zaman ve para yatırım yapmamız gerekiyor.

  • Siteniz otomatik bağlantı kurma yazılımını kullanmak için cezalar alıyorsa, sitenize zarar vermek zor olabilir SEO

Yazılımı seçerken son derece dikkatli olmalısınız bağlantı amacı, düşük kaliteli hileli SEO web sitelerinin birincil amacı paranızı boşaltmaktır. Güçlü SEO uzmanları bir komut seçmek veya kendiniz her şeyi bağlantı suyu üretimi süreci sırasında öneririz. Aksi takdirde, tüm zor iş, zaman ve para yatırımları zaman kaybına uğrayacaktır. Dahası, tersine çevirmek zor olacak Google'dan ceza almak için risk almaktasınız.

Neyse, zaten bu tür bir bağlantı kurma yazılımı kullanan webmasterlar için, gelen tüm bağlantıları ve gelen web sitelerini kontrol edebildiğinizden emin olun. Ayrıca, tüm süreç, ihtiyaç duyduğunuz her an bir bağlantı raporu verebilen profesyonel SEO uzmanı tarafından yürütülmelidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport