Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-ticaret için yüksek PR otoritesi geri bağlantıları kurmanın kanıtlanmış bir yolu var mı?

Karşılaşalım - yüksek PR otoriteleri geri dönüşümü inşa etmek hiç kolay olmamıştı; özellikle e-ticaret web mağazası ile ilgili. Mesele şu anda eski stil tekniklerinin çoğunun bu kadar iyi performans gösteremediği. Dahası, e-ticaret projenize zararlı olabilir. Aşağıda, web mağazanız için yüksek PR otoriteleri geri dönüşümü elde etmek için içerik ve temel başarılı erişim yollarıyla birkaç kanıtlanmış çerçeve listeleneceğim. İşte - kesin kılavuzlar, uzman görüşmeleri ve misafir blog yazısı.

Ama her şeyden önce, bir kez daha kontrol etmeye çalışalım - e-ticaretin içerik pazarlamasının ne anlama geldiği. Unutmayın, SEO çoğunlukla kaliteli içeriğin kral olduğunu söyler, değil mi? Bağlantı kurma da öyle! Yani sadece ses içeriği yaratmak değil. İçeriğinizle birlikte yüksek PR otoritesi geri bağlantıları kazanmak için şu şekilde bir plana ihtiyacınız vardır:

high pr authority backlinks

  • içerik hedeflerinizi belirleyin - trafik ve dönüşüm arasında seçim yapın;
  • "ideal müşteri" yi, ihtiyaçlarını, duygularını ve niyetlerini düşünün;
  • endüstri etkilenenleri arayın ve onlara ulaşın;
  • en alakalı içeriği şekillendirin ve görsel olarak çekici kılın;
  • canlı kalmadan içerik optimizasyonunda çalışmayı unutmayın;
  • içeriğinizin ana parçalarını tanıtın ve yeniden kullanın;
  • gelecek yayınlar için tekrar eden bir gönderme zamanlaması yapın.

Ultimate Definitive Guides

Hiçbir şey, iyi yapılmış ve doğru araştırılmış tam bir kesin kılavuzdan çok, yüksek PR otoritesi geri bağlantıları kurmak için daha yararlıdır. Demek istediğim, birilerinin endüstrinin sesini duyması gerektiğinde - neden senin niçin böyle olmamalı? Tek ihtiyacınız olan şey, bir tane oluşturmak için zaman ve çaba harcamaktır. Aslında benzersiz bir ses haline gelmediğiniz için hayal kırıklığına uğratmayın. Kendinizi bir öğretmen veya küratör olarak düşünün - her şeyi birlikte çekin ve insanlara yalnızca en iyisini verin. Zamanınızın bu oldukça ciddi yatırımını hala düşünüyorsanız, size zaman zaman sağlam bir rehberin uzun vadede size doğal yüksek PR otoriteleri geri dönüşü sağlayacağını garanti ederim.

Uzmanlık Yarışmaları

Uzmanlık toplu bakışlar, yüksek PR otoriteleri geri dönüşleri elde etmek için kanıtlanmış bir yol değil, başarılı bir sosyal yardım gerçekleştirir ve hedef kitleniz ile daha güçlü ilişkiler kurar. Ve her şey aklınıza gelebilecekten daha basit çünkü hüner doğru ve dar sorunu ya da sorunu seçmektir. Ardından, uzmanlarınızın cevaplaması için birkaç soru seçin. Bu şekilde, amacınızın belirli bir konuyla ilgili ayrıntılı bir cevap veya adım adım çözüm sunmak olduğunu unutmayın. İşlem tamamlandıktan sonra - sadece endüstriyle ilgili uzmanlardan gelen girdileri davet edin ve işiniz bitti.

authority backlinks

Ziyaretçi Blogging

Özel olarak çevrimiçi yayınlar için özel olarak üretilmiş yüksek kaliteli bir içerik oluşturmak, her zaman yüksek PR otoritesi geri bağlantılarını almak için kesin bir yol olmuştur. Eski okul makale pazarlamacılığına çok benzer bir şekilde, konuk blog yazımı, her iki taraf için daima çok fırsat veren karşılıklı yarar sağlayan bir ilişkidir. Ana içerik çerçevelerinizin yürütüldüğü yer var. Burada ihtiyacınız olan tek şey, hedef endüstri etkilenenleri ile olumlu bir ilişki geliştirmek, içeriğinizi sevmelerini sağlamak, yayınlamak ve tabii ki web sitenize bir dizi değerli yüksek PR otoritesi geri dönüşümü sağlamaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport