Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Dış bağlantılar sayısını nasıl artırabilirim?

Geri bağlantılar, web kaynağı kalitesinin, alaka düzeyinin ve yetkinin ana göstergeleri olmayı sürdürüyor. Bu web sitesini TOP olarak sıralamak isteyip istemediğini Google'a gösteriyorlar. Yüksek kaliteli harici bağlantılar sitenizi arama sonuçlarında doğrudan etkiler. Bununla birlikte, dijital pazarda nispeten yeniyseniz, yüksek PR web sitelerinden bağlantı suyu elde etmek kolay değildir. Küçük ya da yeni kurulmuş web kaynakları için, geri bağlantı kurma oldukça karmaşık görünebilir; buna "kolay ve anlık" sözde tüm yollar Google kurallarına aykırıdır ve sıralamaların düşmesine neden olabilir. Dahası, arama motorları için şüpheli görünen bir şekilde bağlantılar kurarsanız, Google'dan ceza alma riski taşırsınız. Bugün bir çevrimiçi ticaret tanıtımında geri sayısının rolü hakkında konuşacağız ve daha fazla hedeflenmiş bağlantı suyu elde edebileceğiniz bazı teknikler hakkında konuşacağız.

number of backlinks


Neden geri dönüş gerekiyor?

Genel olarak konuşmak gerekirse, başka bir web kaynağı blogunuza bağlandığında bir geri bağlantı olur. Bu web sitesi kullanıcılara bazı değerler verirse ve arama motorları tarafından yetkili sayılırsa, buradan elde edilen bağlantılar sitenizin kaliteli trafiğini getirecektir. Bununla birlikte, spam gönderen, yakın zamanda cezalandırılmış web kaynağına bir bağlantı koyarsanız, bağlantı suyu elde etme şansınız son derece düşüktür. Daha nitelikli bağlantılar sitenize ne kadar çok gelirse, alan adınızın arama motorlarından daha fazla yetkiye sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Dış bağlantıların çeşitli amaçlarının farkında olmalısınız, çünkü her geri dönüş türünden farklı sonuçlar elde edersiniz. Bağlantılar, bağlantı olup olmadığına bağlı olarak bir gerçeğe bağlı olarak farklılık gösterir.

Bu nedenle, geri bağlantıların web sitelerine getirdiği bazı avantajları sıralayalım:

  • Geri bağlantılar sitenize trafik gönderiyor

Kaliteli bir bağlantı kurma kampanyası oluşturarak, diğer web kaynaklarından trafik elde edersiniz. Bu nedenle, daha fazla bilgi edinmek için linkiniz olan bir yayını okuyan kullanıcılar tıklar.

  • Backlinks sitenize yetki getiriyor

Bir geri bağlantı, diğer blog yazarlarının oyu olarak kullanılır ve arama motorlarına alanınızın mükemmel itibarını ve yetkisini bildirir. Mükemmel bir şekilde marka bilinirliği iyileştirme görevi görür.

  • Diğer web sitesi sahipleri tarafından fark ediliyor

Sitenize başka bir alan adı anlamına gelen bir bağlantı koyduğunuzda, o sitenin sahibi analitik yazılımı (örneğin, Semalt Web Analyzer veya Google Analytics) aracılığıyla bu bilgiyi farkedecektir. Etki alanınızı farketmek ve sizinle iyi iş ilişkileri kurmak için diğer nişle ilgili web kaynağını elde etmek için mükemmel bir fırsattır.

backlinks to your site

Nasıl geri bağlantı sayısını artırmak için?

  • Benzersiz bir şey üretin

Organik olarak geri dönüş almak için benzersiz ve çekici bir içerik hazırlamanız gerekir. Bununla birlikte, tüm akıllı web sitesi sahipleri kaliteli içerik oluştururlar ve diğer makaleler arasında kaybolabilirsiniz. Yüksek hacimli anahtar kelimelerinize, diğerlerinden biraz farklı olan içeriğe yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Hedef kitlenize yeni bir şey sağlayabilirseniz, büyük olasılıkla diğer kullanıcılar birbirleriyle paylaşacak ve diğer blog yazarları markanız hakkında merak uyandıracaktır.

  • Blogculara link

Bu blogların radarına girdiğiniz için diğer blogculara bağlanmak, daha fazla geri dönüş almak için mükemmel bir fırsattır. Başka insanlarla bağlantı kurduğunuzda, paylaşma, bağlantı ve organik tanıtım alma ihtimaliniz daha yüksektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport