Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Tüm geri bağlantılarınızı Google ile izlemek mümkün mü?

Uygulamada gösterildiği gibi, bazı profesyonel olmayan SEO danışmanlarını veya üçüncü taraf bilinmeyen optimizasyon ajanslarını kiralamaya karar veren web siteleri genellikle sıralamalarını düşürme ve Google'ın cezaları ile sonuçlanır. Deneyimsiz web yöneticileri, müşterilerine hızlı bir şekilde sıralama yapacakları büyüme sözü verir ve spamci teknikler kullanarak bağlantılar kurar.

Bu yazı hem profesyonel hem de profesyonel olmayan sağlanan ve bu süreçlerdeki geri bağlantıların rolü olan saha dışı optimizasyona ayrılmıştır. Ayrıca, kötü geri web sitenizin sıralamasını ve itibarını nasıl etkilediğini tartışacağız.

track your backlinks

Kötü geri dönüşleri nasıl bulacaksınız?

Hiç kötü geri bağlantıları iyi olanlardan farklı olduğunu merak ettiniz mi? Bu sorunun doğru cevabı, üzerinde durdukları bir web sitesinin kalitesini ortaya koyar. Düşük kaliteli geri bağlantıları kolaylıkla tespit edilebilir. Ancak, bazen geri neden sitenizi olumsuz etkilediğini anlamak için bir web sitesi araştırması yapmanız gerekir SEO.

Yüksek kalitede ve düşük kaliteli geri bağlantıları nasıl ayırt edebileceğiniz bazı teknikler vardır:

  • Web bağlantısından yeni geri dönüş üretmeye başlayan bağlantılar

Bir web sitesinde yer alan yayınlar ikna edici olmayan ve araştırma verileri eksik olduğunda, bu web kaynağı sadece diğer web sitelerini bağlamak için kullanılabilir. Bir web sitesi WordPress içerik yönetim sistemine yerleştirilir ve varsayılan TwentyEleven temasını kullanırsa, paranızı pompalamak amacıyla oluşturulmuş düşük, yetkili kaliteli bir sitenin işareti olabilir.

  • Diğer web sitelerinin yorumlarıyla olan bağlantılar

Bloglarda bu bağlantı biçiminin bu biçimini muhtemelen gözlemlediniz. Geri bağlantıları otomatik olarak oluşturan programlar, diğer web sitesi yorumlarını doldurmak için botlar kullanır. Bu yorumlar genellikle doğal görünüyor çünkü günümüzde otomatik sistemler akıllı hale geliyor. Bu spam yorumları kişiselleştirilebilir ve hatta yazarın adını da içerebilir. Yorum spam linkleri link profilinize değer katmaz. Düşük kaliteli, çift metinlerle çevrili linkler.

Genellikle, bağlantı oluşturma amacı taşıyan web kaynakları herhangi bir anlam taşımayan ya da Sadece diğer web sitelerinden yapıştırılmış kopyalayın. Bazı hileli bağlantı kurma ajansları, konu üzerinde bağlantı kurmak ve elde edilen bağlantıları ilgili link olarak vermek için konu başına site geliştirmektedirler. Büyük olasılıkla Google kısa bir süre içinde onu algılayacak ve bu web kaynaklarına cezalandırılacak. Sonuç olarak, siteniz için düşük kaliteli bir başka arka bağlantı elde edersiniz.

track backlinks

Nasıl düşük kaliteli geri almak için?

Önceki bölümde, düşük kaliteli geri bağlantıları nasıl ayırt edeceğimizi tartıştık. Şimdi, sıralamaların düşürülmesini ve Google cezalarını önlemek için bu kötü bağlantıların nasıl devre dışı bırakılacağına karar vermenin zamanı geldi.

En kötü yol, berbat bir linkin bulunduğu web sitesinin sahibiyle iletişime geçip onu kaldırmasını istemektir. Büyük ihtimalle, bağlantı kaldırma işlemini ödemesi için webmasters ile görüşeceksiniz. Bu durumda, elle kaldırılamıyorsa, Google Link Kabul Etme Aracı'yla istenmeyen bağlantıları reddetmek en iyi seçenek olacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport