Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO'nun en iyi yolunu kullanarak geri bağlantıları nasıl yapacağınızı biliyor musunuz?

Her webmaster ve çevrimiçi işletme sahibi, SEO'da geri nasıl yapılacağını bilmelidir - daha fazla web trafiği pompalamak için ve sonuçta SERP'lerdeki en üst sıralamadaki konumdan yararlanmayı söylemeye gerek yoktur. Ancak, her web sitesinin veya blogun SEO dostu bir geri bağlantı profili ne yapar? Dikkatli ve bilgili izleme, doğrulama ve hızlı düzeltme prosedürleri, böylece her değerli geri bağlantısının orijinal gücü, kısa sürede ayarlanabilmesi için tamamen kontrol edilebilir hale gelir. Basit bir ifadeyle, bir geri bağlantı değerini kaybetmeye başladığında, bir kerede yeniden işlenmeli veya derhal kaldırılmalıdır. Peki, nasıl geri SEO yapmak? Kabul edelim - bu devam eden bir süreç olacaktır. Ölçekte alındığında, bağlantı kurma ve sürekli bakımın genel araçlarını düzenli bir kontrol programı ile birleştirir.

how to do backlinks seo

İyi Backlink Nedir

Her şeyden önce, her "iyi" geri dönüş (aksi takdirde, doğal veya organik), yalnızca gerçek web sitelerinden, bloglardan gelmelidir, veya herhangi bir diğer çevrimiçi kaynaklar. Ardından, iyi bir geri dönüşün kaynağı, PR (pagerank), DA (alan adı yetkilisi) ve PA (sayfa yetkilisi) üzerinde makul bir puana sahip olmalıdır. Sonuçta, bağlantı kurulacak her potansiyel adayın (ya web sitesi ya da blog) gerçek değeri canlı kullanıcılara ulaştıran bir ses sayfası içeriği olması bekleniyor.

İdeal olarak, bu tür içerik, sosyal medyada paylaşıma hoş geldiniz demek zorunda. Demek istediğim, bu sıkıcı düz metin yazılarının, en azından her şeyi basit bir şekilde göstermek için, göz alıcı ve bilgilendirici grafikler, çizelgeler, bilgi grafikleri, elektronik tablolar veya diğer görselleştirme araçlarına - en azından rekabetten uzak durmak için - daha akıllıca yeniden işlenmesi gerektiği anlamına geliyor ve en açık yol..Bu arada, normal sayfa içeriğinizi daha kullanışlı bir şeye yeniden şekillendirmek, kendi web siteniz veya blogunuz için makul bir karar olabilir. Bu nedenle, en azından en uzun içeriği yeniden şekillendirmeye biraz zaman ve emek harcıyor veya muhtemelen en kötü yanı okumak ve özümsemek çok sıkıcı oluyor. Bu şekilde, bu kullanıcı dostu ve "kolayca sindirilebilen" içerikten bazı parçalarla yalnızca daha fazla geri, paylaşım, bahis, potansiyel müşteri ve abonelik üretmekle kalmazsınız, ancak sonuç olarak daha fazla web trafiğini pompalayabilirsiniz.

backlinks seo

Nasıl SEO Backlinks yapmak için

  • iyi oluşturulmuş bir bağlantı kurma stratejisine güvenir;
  • dijital pazarlamadaki en iyi deneyimlerden faydalanmaya çalışın;
  • geri bağlantılarınızı izlemek için sık sık bir kontrol programına sahip olun - hem miktar hem de bağlantı profili kalitesi;
  • bazı yetkili üçüncü parti kaynaklarda yayınlanması için misafir makaleleri veya blog yayınları yazın;
  • ana iş konunuza, pazar alanına veya en azından müttefik sanayi sektörüne tamamen uygun olması gereken, yalnızca saygın web siteleri veya bloglar ile uğraşın.

Zengin bir geri arama araştırma ve öneri araçları arasında Semalt Analyzer'ı (Semalt), Açık Site Explorer'ı (Moz) ve Majestic SEO araç kitini son zamanlarda başlattığım e-ticaret web mağazasında test ettim. Sonuçta, SEO'nun geri bağlantılarını nasıl yapacağınıza karar vermek yalnızca size kalmış ve önce hangi çevrimiçi aracı denemek gerekir. Sonunda, yeni oluşturulan bağların tamamen yararsız gibi görünebileceğini unutmayın. Tabii ki, bir web sitesine veya blog'a bağlanacağınız göz önüne alındığında, aslında web sitenize veya blogunuza göre daha zayıf olan web sitenize bağlantı verebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport