Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hangi geri bağlantı görüntüleyici aracı bana web bağlantılarının ideal profilini oluşturmamda yardımcı olabilir?

Kalite geri bağlantıları ağırlıklı olarak, her web sitesinin veya blog'un sayfa içeriği üzerinden daha kullanıcı dostu bir tarama deneyimi sunarak değerleri ile bilinir. İç bağlantılara gelince, yapılarının düzgün bir şekilde organize edilmesi gerçek ziyaretçilerin kolaylıkla her içerik bölümüne gitmelerine yardımcı olur. Daha uzun ziyaretin her ziyaretçinin ödediğini söylemene gerek yok, daha çok eylem ortalama olarak yapılır ve büyük otoritelere büyük arama motorları (Google'ın yanı sıra Yahoo ve Bing gibi) tarafından da verilir. Aslında, geri dönüşler, SEO'nun modern dünyasında hüküm süren en iyi vurucular arasındadır. Dolayısıyla, web bağlantı profiliniz en azından kanıtlanmış backlink görüntüleyici araçları ile araştırmaya değer, değil mi?

backlink viewer

Link Building'i Tam Kontrol Edilebilir Sürece Dönüştür

Ancak Google'ın SERP'lerinde maksimum sıralama performansını nasıl elde edebilirim? Geri bağlantıları doğru şekilde nasıl kullanabilirim? Bir şeyler ters gittiğinde ne yapacaksın? Peki en olası cezalar hangileridir? Ve neden bu sıkıcı backlink araştırmasını kovalarsın? Eğlencenin başlaması budur - ve o zaman geniş bir arka plan görüntüleme araçları seçeneği sunulmaktadır. Ve evet, web bağlantıları için ideal profilinizi oluşturmanıza yardımcı olabilirler. En iyi özellikli yardımcı için hangi backlink görüntüleyici aracını seçmelisiniz? Hadi hadde etmeye başlayalım!

Başlamadan önce, web bağlantılarının "ideal" profilini oluşturmak için bu üç geleneksel bağlantı kurma tekniğini izlediğimizden emin olalım - herhangi bir geri bağlantı görüntüleyici aracı veya herhangi bir analitik çerçeve doğru başlangıç ile yardımcı olabilir. Bu yüzden Black-Hat SEO'yu veba gibi önlemek için en iyi sonuçların yanı sıra, girişimlerinizi aşağıdakiler üzerine yoğunlaştırmanız tavsiye edilir:

  1. Hatırlayın, içerik orijinal on- site arama optimizasyonu. Her şeyden önce, en başta değer katan kaliteli içeriğe bağlı kalmanız gerektiği anlamına gelir.
  1. Yeni geri dönüşleri yalnızca hassas doğrulama ve dikkatli kimlik doğrulamasından sonra yaşatın.
  1. Ticaretten veya geri ödemeyle her ne pahasına olursa olsun alışveriş yapmaktan kaçının ve asla PBN'ler için (özel blog ağları) başvurmayın.

Hep birlikte biliyor muydunuz?

Çoğu acemi web sitesi sahipleri için şaşırtıcı olabilir ki, tüm bağlantılar doğası gereği eşit şekilde oluşturulmamıştır. Onları doğru amaçla inşa ettiğinden emin misin? Sonuçta, web bağlantılarınızdaki mevcut profiliniz SEO'daki yeterli beklentileri karşılayabiliyor mu? Fark yaratalım - bir şey, bazı geri bağlantıların SEO'da oldukça önemli ve tamamen ölçülebilir faydalar sunacakları yönünde olduğudur. Diğerlerinin gerçek ağırlıkları olmazken, büyük arama motorları tarafından tamamen boş ve geçersiz görülüyor. Dahası, burada kesinlikle hassas bir kavşağa giriyoruz - aslında, bu tür hatalı kullanım uzun mesafe için dikkate alındığında, geri bağlantıları bile zararlı olabilir.

Backlink tools

Her lezzet farklı tadı vardır

Düz İngilizceye koymak , farklı bağlantılar birkaç farklı tatlar elde etmek üzere tasarlanmıştır - çünkü her bağlantı aktarımı yapmayan (veya geçiş yapmayı amaçlayan) arka kapılar ağ geçidi üzerinden SEO'ya geçmektedir. Arama optimizasyonuna bağlantıyı sağlayan anahtar, PageRank (başka bir deyişle TrustRank olarak da bilinir) son derece önemli 0'dan 10'a kadar puan alan yüksek kaliteli metrik sistem. Bu çekirdek tanımının kullanılması, her web sayfasının önemini, güvenilirliğini ve otoritesini oldukça doğru ölçüt göstergesine dönüştürmek için genel olarak kabul edilmektedir.

Öyleyse, bir daha tekrar telaffuz edelim - "ideal" web bağlantı profiliniz yalnızca doğru türden geri bağlantılarla elde edilmelidir. SEO açısından, Yönlendir ve No-Follow linklerinden uzak durmanız veya en azından makul bir şekilde bunları kullanmamak anlamına gelir Amaç.

Kırmızı irect Links

Yönlendirme linki sizi yönlendirecek (genellikle PHP ile yazılmış) bir yönlendirmeye dayanan özel tip bağlantılar için - sizi bağlayan yerine bir ara sayfayla (aynı ana web sitesinde) sizi amaçlanan web sitesine getirmek için doğrudan bir atışta hedefe gidersiniz.

Nofollow ile bağlantılar

No-Follow linkleri Nofollow HTML nitelik değeri ile gömülür. Bu tür bağlantılar, tanımı gereği SEO amaçları için tasarlanmış bir köprünün özgün konseptinden çok uzaktır. Dolayısıyla, SEO'ya bahis yapmak yerine, Nofollow ile bağlantılar, bir hareketle doğrudan hedef web sitesinin URL'sine dikkat çekiyor - herhangi bir yetki veya güven transferi sağlamıyor. Tabii ki, No-Follow linkleri bir takım sebepler için tasarlanmıştı - örneğin, belirli türde arama motoru spamlerine karşı direnç göstermek için (aksi halde, spamexxing'i önlemek için) hizmet ediyorlardı. Ayrıca, yalnızca insan göz atma deneyimi için kapıyı açık bırakmak için kullanılırlar (diğer bir deyişle bağlantı suyu vermezler). Dolayısıyla, No-Follow link özniteliğini kullanmak iyi oluşturulmuş bir karar olabilir, ör. Mesela, bazı nedenlerden ötürü kasıtlı olarak spam sayfalarına bağlanan web yöneticileri ve site sahipleri için.

Smart Pick benefits

Her şeyi yerine getirmek için şu andaki tartışmalarımızın noktasına gelelim: hangi geri bağlantı görüntüleyici aracı web bağlantılarının ideal profilini oluşturabilir? Bu bağlıdır. Basitçe, geçen yıl boyunca çok sayıda farklı analitik araçları test ettim çünkü tüm benzersiz özellikleri ve talihsiz zayıf noktaları. Benim için gelince, Moz'un Açık Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), görkemli SEO Araç Seti ve Ahrefs Backlink Görüntüleyicisi / Denetleyicisi Aracı en makul olanlarını buldum. Elbette karar vermek yalnızca size kalmış - ancak her birinin en azından kısaca güvenilir olduğunu ısrarla söylüyorum. Pratik önerilerinin gerçek değeri, kaliteli kullanıcı deneyimi, sezgisel temel seçenekler seti ve nihai sonuçlarını dikkate alarak, yalnızca en iyi backlink görüntüleyici araçlarını seçip analitik yazılımlar uygulayarak iyi oluşturulmuş bir tercihe geldim. son derece doğru rekabetçi anlayış.

Backlinks for website

Tehditleri Bekletmeye devam et

Sonuç olarak, web bağlantılarının ideal profilini şekillendirmenin temellerini tanıtmak isterim. Yani, yeni özellikli arka plan görüntüleyicisi aracıyla yeni ufukları keşfetmeden önce, mevcut karmaşayı düzeltmelisin. Temiz bir başlangıç yapın - SEO stratejinizi ölçekte inciten herşeyden kurtulmak veya en azından backlink profilinizin kalitesini belli ölçüde azaltmak için Google'ın Reddetme Aracını kullanın. Kısaca, bağlı olduğunuz belirli bir web sitesi hakkında şüpheli bir şey hissettirseniz bile, muhtemel olumsuz etkileri ortadan kaldırmaya özen gösterin. Bunu yaparken, reddetme aracını kullanarak, Google'a hâlâ belirsiz olduğunuz bu garip bağlantıları en azından şu an için düşünmemesini "söylemeniz" için kullanın. Bu şekilde, birçok profesyonel web yöneticisi, yalnızca geri dönmek ve geri almak, ayarlamak veya herhangi bir geçmiş SEO uygulamaları için hızlı bir şekilde düzeltmek için bu temel aracı (bu popüler arka plan görüntüleme araçlarından ziyade) kullanıyor; bu, bazı özel dikkate.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport