Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bildirimleri nereden bulabilirim?

Günümüzde, infografi popülerliği giderek artmaktadır. Aslında, yararlı bilgileri taşıyan bu göz alıcı görüntülerin günlük metinlerden ziyade okuyucu tarafından "sindirim" olasılığının 30 kat olduğu tahmin edilmektedir. Bu nedenle - geri bildirim alanlarından geri bağlantıları nereden bulacaksınız - mantıklıdır. Evet, bu doğru, infographics çevrimiçi işe mükemmel sonuçlar verebilir. Daha ikna edici görünmesi gereken tek şey, değerli verilerin ve görsel içeriğin makul bir kombinasyonunu oluşturmaktır - hem görsel açıdan çekici hem de doğru konuyla ilginç ve heyecan verici bilgiyi doğru kitleye ulaştırmaktır. 

Dahası, iyi ve zorlayıcı bir bilgi grafiklerine sahip olmak, içeriğinizin viral hale gelmesini memnuniyetle karşılar. Bu şekilde, iyi bilgi grafikleri, web sitenizin veya blogun ilerleme kaydettiğiniz SEO ilerlemesini geliştiren, aynı zamanda, oldukça iyi bir HQ backlink üreten potansiyele sahip. Peki, geri bildirimleri nereden bulabilirim? Sana size özel kaynakların bir listesini göstermeden önce, bazı temel tanımlarla başlayalım. İdeal bilgi grafikleri nelerdir? İşte her güzel ürün tasarımını yapan üç ana unsur: şaşırtıcı tasarım, tanıtım ve destek hizmetleri ve iyi araştırma istatistikleri.

  1. Görünüşe göre tasarım her insafojinin çalışmaya başlaması gereken ilk şey. Infographics ile viral gitmeniz gereken tek şey onları görsel olarak çekici hale getirmek ve profesyonel bir tasarımla dokunmaktır.
  1. Promosyon ve ulaşım, inanılmaz bir tasarım olarak ve iyi araştırılmış istatistikler tarafından sağlanan gerçek değeri olduğu kadar, enfografi için de önemlidir. Bir altyazının doğru yolu yükseltmediği (örneğin, uygun bir medya tanıtımıyla ve örneğin e-postayla erişim yoluyla) yapılmadığı göz önüne alındığinde, çaba sarf edilen çabanın geri kalan kısmı neredeyse tamamen yararsızdır.
  1. İyi araştırılmış istatistikler, her iyi bilgi grafiğinin, ilginç istatistikler, belirli bir konuda nadir bulunan gerçekler, iyi görselleştirilmiş bilgiler veya çekici e-tablolar veya şemalar gibi birtakım değerli verileri taşıması anlamına gelir.

İşte geri bağlantıların enformasyonlardan nasıl alılacağını - aşağıda, ilk albümünüzü tasarlamanıza yardımcı olacak en çok dört çevrimiçi çerçevenin listesi:

  • Piktochart kolay yüksek kaliteli geri bağlantılar için HQ infographics oluşturmak için kullanımı kolay bir araç. Her bilginin kolaylıkla viral olmasını sağlayın. İhtiyacınız olan tek şey, paylaşmaya "hoş geldiniz" diyebilecek zorlayıcı bir enformasyon yaratmaya biraz zaman ayırmak. Piktochart'daki ücretsiz plan, kısa sürede iyi tasarım çözümleri sunar; bu nedenle kaliteli bilgi grafikleriyle daha fazla çalışmaya hazırız ve istekli iseniz orada ücretli abonelik almayı düşünmelisiniz.
  • Canva, ücretsiz infografik tasarım şablonlarını kullanmanıza yardımcı olabilecek iyi bir kaynaktır. Ve onlar harikalar! Daha fazla geri, potansiyel müşteri, paylaşım oluşturmak için profesyonel olarak ayarlanmış bilgi grafiklerinden yararlanın ve takip edin.

  • Venngage Infographics, hayal edebileceğiniz en kolay infographic maker aracıdır. Beş yüzü aşkın profesyonelce ayarlanmış tasarım çözümleri arasında - yalnızca birkaç tıklamayla - seçim yaparak mükemmel bir tasarıma sahip olun.
  • Fiverr, enformasyonlardan geri bağlantıları nereden bulacaklarını görenler için en son özelliktir. Özellikle web siteniz ya da blogunuz için yapılmış yüksek kaliteli bir enformasyon için 5 dolardan başlamak üzere, Fiverr enformasyon tasarımınızı dış kaynaklı hale getirmek istiyorsanız, en iyi çözümünüz olacak.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport