Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

2016'da en iyi backlinklere üst SEO stratejisi konusunda bana yardım edebilir misin?

2016'da, özellikle SEO bakış açısından, en iyi geri dönüşüme doğru yaklaşım nedir? Şu anda verimli bağlantı kurmanın en iyi yolunun, her şeyin iyi topraklanmış ve tamamen kontrol edilebilir olmasını sağlamak için dikkatle hareket ettiğine inanıyorum. Birçok SEO'lar ve uzman yöneticiler, tüm eski ve bağlantılı bina stratejilerini hariç tutmak için tekrarlayan kontrollere sahip olmakla 2016 yılının geri dönüşüyle ​​mümkün olan en iyi SEO yolunu kullanmak için anahtar olacağına inanıyoruz. Arama motoru optimizasyonunda% 100 garantili hiçbir evrensel strateji yoktur ve Her nasılsa öngörülebilir sonuçların, arama sıralamanızın pozisyonları için daha uzun vadede makul derecede beklenmesi.

Genel Yanlış Adımlardan Kaçının

Yapabileceğimiz tek şey, kabul etmeliyiz, test edilmemiş ve tamamen güvenilir olmayan yöntemlerden bağlantı kurma Yani ilk bakışta bakmak umut verici olursa olsun, SEO'taki son zamanlarda ortaya çıkan modaya uygun hilelere bile başvurmadan önce her zaman iki kere düşünmelisiniz. Elbette, bu gibi "yenilikleri" unutmanız daha mantıklı olacaktır; proaktif olarak hareket edip, daha net bir anlayışa sahip değilseniz, tam olarak ne yapacaksanız ve ne amaç için yaparsınız. Bununla birlikte, neredeyse herkesin web sitesi veya blog için güçlü bir bağlantı profili oluşturmada kanıtlanmış bir sonuçtan keyif alabileceğine inanıyorum. Yani 2016 yılında, yıllarca endüstriyi yansıtan deneyimli SEO'lardan veya apt webmasterlardan oluşan bir ekip işe almadan bile en iyi geri dönüşün yollarını kanıtlamış birçok eski okul ve kullanım yolu var demek. Aşağıda, en iyi özellikli uygulamalarımıza ve SEO'yu ölçekte geliştirmek için kaliteli bağlantılar kurmaya nereden başlayacağınıza ilişkin net vizyona kısaca bir göz atacağım.

Bağlantı Profilinizi Kategorilere Ayırın

Kabul edelim - tüm gelen linkler "iki" katmana bölünebilir. Basitçe ifade etmek gerekirse, her şey genellikle kaynaklarına ve Google'ın kendisi gibi büyük arama motorlarının bakış açısından şüpheli görünmeden bunları inşa etmeye başlamanın en uygun zamanına bağlı. Sıralamalarınızı aniden düşürebilecek en sık karşılaşılan tuzaklara ve cezalardan - neredeyse zaman kaybetmeden - emin olabilirsiniz. Güvenli tarafta olmak için, en baştan doğru hareket yolunu takip etmelisiniz. Bu şekilde, bağlantı kurma fırsatlarınızı aşağıdaki gibi sınıflandırmanızı öneriyorum:

Birinci Seviye Bağlantılar

  1. Wiki ile ilgili en önemli makaleler.
  2. Yerel dizin gönderimleri..
  3. Endüstri ile ilgili ticaret listeleri.
  4. Özellikli makale dizinleri, web sitenize veya blogunuza geri bağlantı kurmak için (öncelikle denemek için aşağıdakileri öneriyorum - Ezinearticles.com, GoArticles.com veya Articlebase.com).

Tier 2 Linkler

  1. Facebook, Twitter, LinkedIn gibi en kalabalık platformlarda iş profilleri başlatarak sosyal medya varlığı oluşturun. (İpucu: FanPageRobot'u deneyebilir, popüler sosyal paylaşım araçlarındaki bağlantınızı neredeyse kendinden tahrikli bir şekilde yayınlamak için kullanışlı bir araçtır.
  2. Konuk blog yazısı, karşılığında bir geri bağlantı kazanmak için gönderilmektedir.
  3. Niş ile ilgili bloglar üzerinde yorum yapma.
  4. Sektörel bloglar, forumlar ve Sorular ve Cevap için web siteleri hakkında sıcak tartışmalara katılmak. (İpucu: başka herhangi bir şeyden önce, Quora ve LinkedIn Answers den geri çalışılmasını öneririm).
  5. YouTube'da dünyanın ikinci ziyaret edilen web sitesinde video pazarlaması da asla göz ardı edilmemelidir. Video kanalınızı başlatmaktan çekinmeyin ve aynı zamanda çok sayıda değerli bağlantıyı yakalamak adına marka tanıtımı ile son derece etkili bir çevrimiçi pazarlama gerçekleştirin. (İpucu: anında oluşturulmuş birkaç bağlantıya sahip olabilirsiniz - profilinizdeki ana bölümleri web siteniz veya blog'unuzla varsayılan olarak geri bırakmak için kullanabilirsiniz).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport