Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bloglardan yüksek PR dofollow geri getirmenin yolları nelerdir?

Commentluv blogu genellikle webmasterlarımı atlayan kaliteli yüksek PR geri almak için doğru bir yoldur. Bu konunun tartışılması her zaman çelişkili olacaktır. Commentluv blog'ları, blog gönderilerinden birini işaret eden bir bağlantıyı geri getirdiklerinde güçlü bağlantılar kurmaya yardımcı olduklarından web sitesi sahipleri için avantajlarını sağlar.

Bu yazıda, commentluv bloglarından yüksek PR dofollow geri bağlantılarını kurmanın bazı temel yollarını tartışacağız.

Önce yorum URL'lerinin neler olduğunu ve nerede bulacağımızı tartışalım. Bu tür bloglar, blog yayınlarınızdan birini geri bağlamanıza ve web sayfalarınıza kaliteli link suyu vermenize izin verir. Web yöneticilerinin çoğu, dofollow geri bağlantılarının web sitesi optimizasyonu için nofollow olanlardan daha fazla değeri olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte, bu türlerin her ikisinin de organik trafik kazanmak için yararları vardır. Kaliteli bir bağlantı profili oluşturmak için hem dofollow hem de nofollow geri oluşturmanız gerekir. Kural olarak, yüksek PR sitelerinde nofollow geri bağlantı yeni dofollow geri neden ve bir web sitesine trafik akışı artırmak. Bloglarınıza veya web sitenize geri bağlantı kuruyorsanız, blogunuzun görünürlüğünü geliştirdiği için geri bağlantıların iyi düşünülmüş bir strateji ile gerçekleştirileceğini unutmayın.

Neil Patel'in bina bağlantıları fikrini seviyorum. Ölçeklenebilir bir şekilde bağlantı kurma fikrini keşfetti. Bu yöntem, performansınızı izlemek ve bir plan çalışmıyorken olası bir işlemi gerçekleştirmek için bir şans verir.

Dofollow sosyal yer imleri siteleri

Google sık sıralama algoritması güncellemeleri nedeniyle, blogcuların çoğu arama motorları için şüpheli görünmesi için bağlantılarını nofollow yapmaya karar verirler. . Bununla birlikte, bazı yorumlardaki bloglar hala mevcut ve web sitesi sahiplerine yüksek kaliteli dofollow geri bağlantıları sağlıyor.

Genel olarak konuşmak gerekirse, blog yayınları, geri bağlantıları oluşturmak için kolay bir yoldur. Bu yöntem birçok başarılı web yöneticisi tarafından kontrol edildi ve doğru yapıldığı takdirde trafik, sıralama ve dönüşümle ilgili iyi sonuçlar veriyor. Bağlantı kurma aracı olarak bir ilişki kurma aracı olarak almanız gerekiyor. Başlangıçta, sana fayda sağlamaz. Bununla birlikte, uzun vadede, web sitenize yetki kurabilir ve trafiği artırabilirsiniz.

Blogcuların bazıları her makale için yorum sayısını sınırlar. Yalnızca ilk yorumcular için dofollow geri getirmelerine izin veriyorlar. Bir blog yöneticisi, sizi dofollow geri almayı onaylayıp onaylamayacağınıza bizzat karar verir. Sitenizden bazı spam işlemleri fark ederse, büyük olasılıkla kendi bloglarında dofollow geri yayınlar koymanızı yasaklamışlardır. Ancak, yorumlarınızı organik ve tartışılan konuyla alakalı bulursa, bloglarına her yorumda getirdiğinizde dofollow geri bağlantıları ile size ödül verirler.

Commentluv bloglarında dofollow geri oluşturma ipuçları

Öncelikle, spamsiz görünmemeye çalışın. Bir blogda iyi bir üne sahip olabilmek için kaliteli ve kullanışlı yorumlar bırakmanız gerekir. Bir makaleyi dikkatli bir şekilde okuduğunuzdan ve konuyu anladığınızdan emin olun. Aksi takdirde, noktaya bağlı olmayan ve doğal olmayan görünen yorumlar yazarsınız. Dahası, endüstrinizle alâkalı olmayan makalelere yapılan yorumlarda çevrimiçi ticaretinizi tanıtmaya çalışmayın. Bunun için kaldırılacaksınız ve bu blogda dofollow geri almak için asla fırsat bulamayacaksınız. Doğal olmayan ve spam verici görünebileceğinden bağlantı geri bağlantılarını aşırıya almayı denemelisiniz. Ayrıca, size bir ve iki satır yorum yapmaktan kaçınmanızı öneririm.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport