Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana kaliteli geri bağlantıları nasıl alacağımı gösterebilir misin?

Her şeyden önce, kaliteli bir geri dönüş yapan nedir? Web sitenizin veya blogun bağlantı profili, genel olarak ele alındığında, bağlantı yetkisi, alan adı yaşı, eşleşen metin çapa, doğal bağlantı kalıpları vb. Gibi birincil faktörlerden bazıları kullanılarak Google tarafından değerlendirilir. Neden yalnızca kaliteli geri dönüşlerin nasıl elde edileceğini biliyor musunuz? ? Sadece doğal olarak geri bağlantıları son zamanlarda SEO en önemli sıralama sinyallerinden biri haline geldi çünkü. Bu nedenle, bu değerli geri dönüşleri kazanmak için alınacak doğru yerleri ve doğru eylemleri bilmelisiniz. Ve sana sosyal ağ, makale pazarlaması, medya basın bültenleri ve belge paylaşım web sitelerinden nasıl kaliteli geri dönüşler alacağınızı göstereceğim. Bunları aşağıda inceleyelim. 

Sosyal Ağlar

Elbette, modern sosyal medya alanı, ile bağlantı kurmaya değer. Ve Google Plus, Twitter, Facebook, vb. Gibi etkin kullanıcıların en fazla izleyici kitlesine sahip yaklaşık bir düzine sosyal ağ ve medya sitesi var. Asıl konu sosyal medyada popüler olan her çevrimiçi platformun genelde oldukça yüksek bir sayfaya sahip olmasıdır sıralama. Bu nedenle bu çekici fırsatı her şeyden önce kaliteli bağlantı kurma çabası içinde olması önerilir. Buradaki en iyi sonuçların elde edilmesi için, tekrar eden bir gönderme zaman planı veya medya kanalı planı hazırlamanız gerektiğini unutmayın. Bunu yaptığınızda, yalnızca mevcut kitlenizi büyütmekle kalmayıp, potansiyel müşterilerinizi, gerçek görüntüleri, alakalı resimleri, bilgi grafikleri, elektronik tablolar vb. Ile destekleyerek gerçek değeri kazandıran benzersiz ve eşsiz bir içerik kullanarak hedefleyeceksiniz.

Madde Pazarlaması

Bu yöntem, muhtemelen en iyi bağlantı kurma stratejisi elde etmenin en iyi yolları arasındadır. İşte makale pazarlama ile kaliteli geri almak - sadece doğru anahtar kelimeleri aramak ve birkaç harika makale konusu hazırlamak. Ardından, en saygın makale dizinlerinden bazılarına gönderilmek üzere içeriğiniz üzerinde çalışmaya başlayın. Bu şekilde ana web sitenize ya da blogunuza işaret eden bağlantıları eklemeyi unutmayın. Sadece her şeyin yerinde olduğundan emin olun - hem metinleri bağlar hem de sosyal paylaşım düğmeleri kaliteli yazılarınıza etkili bir şekilde yerleştirilmelidir.

Medya Basın Bültenleri

Haber içeren medya siteleri, bazı bağlantıları kapmak için de harika yerlerdir - sadece orada yayınlanan neredeyse her şey genellikle daha küçük siteler Web üzerinde yaygın olarak yayılmaktadır. Bu büyük medya sitelerinin her zaman bir parça taze içerik veya en çok kamu yararına olan bazı heyecanlı hikayeler araması göz önüne alındığında, tek ihtiyacınız olan şey ana endüstrinizle veya nişinizle alakalı sıcak bir konuyu kapsayan kaliteli bir makale sunmaktır. Sadece ilgi çekici bir başlık ve daha geniş bir hedef kitleyi çekecek alakalı içerik oluşturduğunuzdan emin olun - işiniz bitti.

Belge Paylaşım Siteleri

DoFollow özelliğiyle bu haklı geri bağlantıları sağlama yanında, doğal bağlantı kurmanın başka bir yolu da bu olurdu. Dahası, çoğu veya ilgili kaynaklar, Google'ın kendisi gibi büyük arama motorları tarafından iyi güvenilir. Yani, bu fırsat kesinlikle layık görünüyor, değil mi? İşte, belge paylaşım web sitelerinden kaliteli geri almak için - doğru içeriğe sahip kaliteli içeriğe sahip olmanızdır (yani, çok hantal olmayan makaleler veya tam uzunlukta yayınlar). Her şey hazırlandıktan sonra, yalnızca kendi web sitenize veya blogunuza işaret eden bir geri bildirim bırakarak göndermelisiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport