Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nasıl dofollow geri bağlantıları jeneratör kullanarak karlı bir backlink profili oluşturmak için?

Tüm web sitesi sahipleri, çevrimiçi işletmelerini potansiyel müşterilere görünür kılmayı hayal ederler. Bu nedenle, arama motoru optimizasyonu, sosyal medya pazarlaması, dofollow geri bağlantıları oluşturma vb. Içeren sofistike bir pazarlama kampanyası yürütüyorlar. Daha geniş bir kitleyle paylaşmanız gereken bir şey varsa, kesinlikle yapmanız gerekir.

Bağlantı kurma, arama motoru optimizasyonunun en kritik bölümlerinden biridir. Gelen bağlantılar, arama sonuçları sayfasında yüksek sıralamak ve potansiyel müşterileri çekmek için önemlidir. İçeriğinizi hedef kitleniz tarafından görülebilir hale getirirler ve işletmenizin yatırım getirisini artırırlar.

Gelen bağlantılar oluşturmak bir roket bilimi değildir, ancak yetkili yüksek PR sitelerinden geri bağlantı almak yeni başlayanlar için çok karmaşık görünebilir. Neyse ki, yüksek profilli sitelerden kaliteli bağlantı suyu elde etmenize yardımcı olacak arama motoru optimizasyonu danışmanları ve bağlantı kurucularının yanı sıra web'de de profesyonel dofollow geri üreticileri var.

Bu yazıda, ücretsiz olarak dofollow geri göndermenin bazı ipuçlarını sizinle paylaşacağım. Ayrıca, burada, harici bağlantıları daha rahat oluşturmak için bir süreç oluşturabilen bazı dofollow geri bağlantı siteleri bulacaksınız. Dofollow geri çevirici jeneratör olarak hizmet veren web kaynakları.

Burada kısa bir süre içinde ücretsiz dofollow geri alabileceğiniz web kaynaklarının bir listesini bulacaksınız. Microsoft, Facebook, Google gibi önde gelen web kaynakları hakkında konuşacağım.

Bu kaynaklar hakkında konuşmaya başlamadan önce, iki tür geri dönüş olduğunu belirtmek isterim: dofollow ve nofollow. Yüksek PR sitelerinden bazıları, bu bağlantı türlerinin ikisini de (Google+, YouTube ve diğerleri) sağlar. Aksine, LinkedIn ve Facebook gibi popüler sosyal platformlar sadece nofollow geri bağlantı kurmayı mümkün kılar.

Kısacası, dofollow geri bağlantı suyu bir kaynaktan diğerine geçmek ve belirli bir anahtar kelime web sitesi sıralamasını yükseltmek için yardımcı olanlardır..Dofollow geri bağlantıları, marka yetkisi kurmayı ve Google'a bir web kaynağının ne kadar saygın olduğunu gösterebilir. Nofollow geri bağlantıları herhangi bir bağlantı suyunu geçmeyen ve sayfa sıralamanızı etkilemeyen bağlantılardır. Bununla birlikte, yüksek PR web kaynaklarından geliyorsa, arka bağlantı profilinizi daha da güçlendirebilirler.

  •  Microsoft 

Microsoft önemli ve otorite ağıdır Bu, dünyanın dört bir yanından gelen kullanıcılar için çok değerli bir kaynaktır. Bu yüzden en yüksek PageRank değerine sahiptir. Bu siteden gelen bağlantıları elde etmek, marka otoritenizi artıracak ve Google'ın gözünde web sitesi itibarını artıracaksınız.

Microsoft Yeni hesap oluşturun:

1. Microsoft'tan Dofollow geri üretmek için aşağıdaki adımlara geçmesi gerekir.

2. Giriş yapın Profiline Git.

3. Bağlantı bölümünü açın ve bağlantıyı hedefli çapa metnine ekleyin.

4. Bu işlemi tamamlamak için "Kaydet" düğmesine tıklayın.

  •  Google Plus 

Google Plus Google'a ait bir sosyal ağdır. Aşağıdaki adımları izleyerek bu kaynaktan kaliteli geri alabilirsiniz:

1. Gmail hesabınızı kullanarak Google Plus'a giriş yapın.

2. Blogunuz için yeni bir sayfa oluşturun.

3. Sonra sayfanızı doğrulayın.

4. Ve son olarak, URL bölümüne bağlantınızı ekleyin.

5. "Kaydet" butonuna tıklayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport