Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantıların oluşturulması için en iyi 10 web kaynağı nedir?

Kaliteli ve ilgi çekici içerik oluşturmak şüphesiz sitenize ücretsiz ve organik geri dönüş almak için en iyi yoldur. Kullanıcılar, içeriği web'de paylaşacak ve arama motorlarının gözünde daha fazla değer katacak. Bununla birlikte, TOP10 Google web sitelerinde bağlantı kurarak arka bağlantı profilinizi önemli ölçüde geliştirebilirsiniz. Bu web kaynakları, Web'de en büyük PageRank ve en üst yetkiye sahiptir. Çoğu web yöneticisi ve SEO uzmanı, böyle kaliteli web kaynaklarından bağlantılar almak imkansız olduğunu düşünürken, gerçekte her şey çok daha kolaydır. TOP 10 web kaynaklarından ücretsiz geri alabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey dikkatli olmak ve kısa bağlantı kurma rehberimizi takip etmek. Devam edin.

TOP 10 kalite geri bağlantı siteleri

  • Google Plus

Google Plus, Google'ın sahip olduğu sosyal bir platformdur. Ardından, en yüksek PageRank değerine sahiptir. Burada hem dofollow (arama tarayıcısıyla dizine eklenmiş) hem de nofollow (arama tarayıcıları tarafından dizine eklenmemiş) geri bağlantıları oluşturabilirsiniz.

Google Plus'da geri bağlantı elde etmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekir:

  • Google + 'da eksiksiz bir profil oluşturun.
  • Profil butonuna tıklayın ve Hakkında bölümünü seçin. Burada Site Bölümünü bulacaksınız.
  • Bağlantı alanına Ekle düğmesini tıklayın. Bunu yaparak sitenizin URL'sini ekleme olanağına sahip olursunuz.
  • Sayfayı aşağıya kaydırarak, marka adınızı ve URL'nizi tekrarlamanız gereken katkıda bulunan kişiyi göreceksiniz.
  • Herşeyi kaydetmek için Tamam düğmesine tıklayın.
  • Bu bağlantılardan trafik almak için, "Bağlantılar" ve "Katılımcı" daki kilit simgesini tıklayın. Burada herkese açık olanın özel görünümünü değiştirmeniz gerekir.

İşte Bu kadar. Artık Google'ın en etkili platformlarından birinde dofollow geri bağlantılarınız var.

  • Facebook

Facebook, kapsamlı istatistik endeksleri ile küresel olarak popüler sosyal ağ. 9 PageRank ve 2 Alexa Rank vardır. Facebook'a işaret eden toplam geri bağlantı sayısı 7 milyondan fazladır. Dünyanın her yerinden her gün milyonlarca yeni kullanıcı Facebook'ta kayıtlıdır ve insanlar aynı şeyi günlük olarak kullanmaktadır. Başka bir deyişle, Facebook, yalnızca işletmeler için mükemmel bağlantı kurma fırsatları sunan dünyanın en büyük sosyal platformudur.

Bu PR9 sosyal platformundan geri bağlantı kurmak için şu kısa talimi takip etmeniz gerekiyor:

  • Facebook'a giriş yapın veya yoksa işletme hesabınızı oluşturun;
  • Ardından "Static HTML" adlı bir Facebook uygulaması açın ve bir sayfaya Statik HTML Ekle'yi tıklayın. Burada "Sayfa sekmesi ekle" yeni sekmesini göreceksiniz. İstediğiniz sayfayı seçin ve "Sayfa sekmesi ekle" ye tıklayın.
  • Bu işlemleri yaparak Facebook işletme sayfanızda hoş geldiniz uygulaması yaratacaksınız.
  • Bu hoş geldiniz uygulamasını tıklayın. Şimdi, Düzenle sekmesini tıklatmanız ve HTML kodu burada eklemeniz gereken başka bir Sekmeniz var. Web sayfası URL'sini ve bağlantı metnini web sitenizin URL'si ve bağlantı metni ile değiştirmeniz gerekir. Bu değişiklikleri kaydetmek için kaydet düğmesine tıklayın.

Facebook'ta dofollow geri oluşturma işlemi tamamlandı. Şimdi, bu platformdan gelen sosyal trafikteki bir artışı izleyebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport