Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri dönüşleri mümkün olduğunca çabuk dizine eklemeyi biliyor musun?

Geri dönüşün çevrimiçi arama dünyasını dolaştırdığını söylemek hiç de şaşırtıcı değil. Ciddi olarak, web siteniz veya blogunuz için oluşturduğunuz ortak bir bağlantı profili, organik arama listelerinde adil bir sıralama pozisyonunu değerlendirirken Google tarafından dikkate alınan en belirgin sıralama faktörlerinden biri arasında yer almaktadır. Bu nedenle, profilinizdeki her tekli geri bildirimi daha iyi ele almak akıllıca bir karar olacaktır - kırık bağlantılar, yanlış yönlendirmeler veya Tanrı yasaklamak gibi tamamen ilgili sorunları bulmak için planlanmış bir denetleme gerçekleştirerek tamamen harabeye çevirebilecek zehirli bir bağlantı Sıralamanızdaki sorunlarınız zamanında hızlı tespit edilmezse. Ve en yüksek PR ve otorite kaynaklarından gelen en değerli geri bağlantılarınızdan bazıları hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Örneğin, son zamanlarda birkaç değerli bağlantıyı kazandığınızı düşünün; ancak üçüncü parti barındırma sayfaları hala tam olarak dizine eklenmemişse ne olur? Ve işte burada nihayet belli oluyor - mümkün olduğunca çabuk, hızlı, hızlı dizine eklenmiş bağlantıların nasıl oluşturulacağını bilmeliyiz. Kabul edelim - bir şey dizine eklenmiş görünmüyorsa asla "bağlantı suyu" ndan en iyi şekilde yararlanamazsınız. Ancak, geri dönüşümü nasıl hızlıca dizine ekleyebiliriz veya en azından doğrudan sitenizde veya sayfanızın içeriğindeki herhangi bir yerde bulunan bulunmadığından, sahibinin erişim izni olmaksızın onları görebilir miyiz?

Nasıl dizine hızlı dizine almak veya en azından işlemi hızlandırmak.

İpucu 1

Tüm bağlantıların eşit olmadığı düşünülürse burada yapılması gereken ilk şey kaynaklarını kontrol etmektir. Demek istediğim, aslında mümkün olduğunca hızlı bir şekilde dizine eklenmiş olan geri bağlantıları nasıl göstereceğinizi göstermeden önce, çabanın kendisinin değerli olup olmadığını bilmeniz gerekir. Peki bağlamdan kopuksanız neden zamanınızı boşa harcamanız gerekir? Veya zehirli bir bağlantıyla karşı karşıya kalabilirsiniz, örneğin, eczane, zina veya kumar gibi standart ihlallerle uğraşan vicdansız veya açıkça iddialı siteler söz konusu olduğunda. Belki onları kurtarmaya çalışmak yerine, potansiyel olarak zararlı bağlantılardan kurtulmak daha iyi olur, değil mi?

İpucu 2

Artık Google ile bağlantı URL'lerini göndermeyi denemek zamanı geldi. Burada her şey oldukça basit - arama motoru tarafından sağlanan bir form var. Dizine gönderilen belirli bir web sayfasını almak için doldurabilirsiniz. İşlemi tamamlayın - ve işiniz bitti. Bu sayfa ve bağlantı kendisi, normalden daha hızlı endekslenecek.

İpucu 3

Google'ın bağlantıları indeksleme prosedürünü hızlandırmak için ikinci iyi yöntem bunu yapmak için sosyal ağları kullanıyor. Benim için gelince, Twitter yalnızca hızlı dizine eklenen geri almak için değil, daha fazla sosyal angajman sağlamak için değil, bir bağlantıyla işaret eden web sayfasına daha fazla trafik göndermek için harika bir yoldur yanı sıra takdir ettiğinizi gösteren kaynak sahipleri de çekmek için harika bir yoldur. ona bağlanıyor. Ancak tweeting bağlantılarının yalnızca küçük / orta ölçekte işe yaradığını unutmayın. İşlemi tekrar tekrar yapmak için çok fazla zaman harcamak istemeyeceksiniz, örneğin yüzlerce bağlantıyla, değil mi?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport