Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En baştan Amazon ürünlerini nasıl sıralayabilirim?

Her acemi satıcı, orada satış yapmaktan ilk günden itibaren Amazon'taki ürünleri nasıl sıralayacaklarını bilmelidir. Ve bu gerçekten kalabalık pazarda iyi sıralama elde etmek için her satıcı sürekli gelişen bir arama algoritmasına (A9 olarak da bilinir) adapte olmalıdır. Bununla birlikte, özellikle Amazon optimizasyonunda yeniyseniz, yararlanma anı için geçerli olan temel bir kurallar seti bulunmaktadır. Aşağıda, bu alanda bir deneyime sahip olup olmamanıza bakmaksızın, Amazon'da ürünleri pro gibi nasıl sıralayacağınızı size göstereceğim. Peki, meseleyi basit ve kolay adım adım bir rehber vasıtasıyla inceleyelim.


Amazon'da Ürünleri Nasıl Sıralayabilirim

Birinci Adım: Olasılıkla Kazanan Anahtar Kelimeleri Tanıma

Potansiyel pazar kitlenizin çoğunu hedeflemek için, öğe veya kategorinizle alakalı en iyi performans gösteren anahtar kelimelerin ve uzun kuyruklu ürün ifadelerinin ana setini hazırlamalısınız. Asıl şey, en yüksek arama hacmine sahip olanları bulmanız gerektiğidir, çünkü gerçek satış sonuçlarınız çoğunlukla onlara bahis oynuyor. Doğru anahtar kelimeler için Amazon'da ürünlerin nasıl sıralanacağını anlamanın en kolay yolu, Satıcı Merkezi Anahtar Kelimeler ile kişisel sekmenizi ziyaret etmektir. Bu şekilde, daha sonra biraz daha rafine edeceğiniz hedef anahtar kelime ana listenizin büyük bir resmini alacaksınız.

İkinci Adım: Anahtar Kelimelerle Son Kontrol Listenizi İnceleyin

Birincil arama terimlerinizi ve genel alışveriş amaçlarınızı genel bir anlayışa kavuştuğunda, ana listenizi hassaslaştırmanın zamanı geldi. Yani, umulmayan tüm anahtar kelimeleri ve uzun kuyruk ifadelerini yalnızca zorunlu olanları korumak için hariç tutmalısınız. Sizinle birlikte bir kickstart yapmanız için iyi bir anahtar kelime aracı. Amazon'taki kendi ürün listeleme optimizasyonuna yönelik olarak kanıtlanmış bir etkisi olduğu için hemen denemekten çekinmeyin..

Sonar - özellikle e-ticaret satıcıları için uyarlanmış ücretsiz bir anahtar kelime araştırma aracıdır. Sonar, muhtemelen sıralaması gereken tüm değerli anahtar kelimelerle ürün listeleme optimizasyonunu destekleyerek, Amazon ürünlerin sıralamasını anlamanıza yardımcı olabilir. Burada ihtiyacınız olan tek şey, ana hedef anahtar kelimenizi doldurmaktır - ve tahmini arama hacimleri, temel anahtar kelime referansları, Amazon'da satın alan gerçek kullanım etkin alışveriş yapan kullanıcıların mevcut trendleri ve değerli anahtar kelime önerileri gibi pratikte en iyi uygulanması için otomatik olarak gereken her şeyi elde etmektir orada doğrudan çalışan üst satıcılardan çekildi.

Üçüncü Adım: Dönüşüm Oranı'na

Getirin kendi ürün listelemeniz için yüksek bir TO oranı elde etmeniz gerekir; böylece ürün arama sıralamalarınız da artmaya başlar. Aşağıda, daha fazla potansiyel müşteriyi gerçek alıcılara dönüştürmeye başlamanız için bazı temel ipuçları verilmiştir:

  • Müşteri için hiçbir soru kalmayacak şekilde, zorunlu olan anahtar kelimelerinizle zengin ve çekici bir ürün açıklaması hazırlayın onu okuyor.
  • Daha iyi ürün tanımlamaları yapmanıza yardımcı olacak görsel içeriğin yalnızca yüksek kaliteli, resimsel çizelgeleri, videoları ve diğer göz alıcı diğer araçları temiz ve net görüntüleri ekleyin. İpucu: İdeal olarak, ürün görüntüleriniz için bir yakınlaştırma seçeneğine izin vermelisiniz - herzaman sık sık düşer.
  • Ürününüzü olağandışı yapan şeyin açık bir şekilde ana hatlarını çiziniz. Mümkünse mümkün olduğu kadar çok üçüncü taraf ürün incelemesini eklemek için elinizden geleni yapın. Sonunda, farklı performans seçeneklerini kontrol etmek ve neyin iyi çalıştığını anlamak için zor bir A / B test prosedürü çalıştırmaktan çekinmeyin ve muhtemelen yeniden işleme konulması veya gelecekte referans olarak kullanılmak için en azından bekletilmesi gereken şey.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport