Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Satışlarınızı artırmak için hangi Amazon araçlarına ihtiyacınız var?

Amazon'da makul bir fiyata kaliteli ürünler satan, ancak Amazon'daki en yüksek SERP pozisyonuna ulaşamayan birçok satıcı var. Yüksek piyasa rekabetçiliği ve kötü liste optimizasyonu ile açıklanabilir. Amazon arama platformu, Google'dan biraz farklı sıralama algoritmasına sahiptir. Bu nedenle, Amazon optimizasyon gereksinimlerini takip etmeniz ve kullanıcılara en iyi müşteri deneyimini sağlamanız gereken bu platformda yüksek sıralamanın nedeni budur.

Kural olarak, çevrimiçi tüccarlar birden fazla ürünü perakende olarak satmaktadırlar. Bu ürün sayfalarının her biri, özel dikkat ve optimizasyon çabaları gerektirir. Aksi takdirde, potansiyel müşterilere görünür olmayacaktır. İşte bu yüzden işinizi zenginleştirebilirsiniz; bazı etkili Amazon satış ve izleme araçlarını kullanmanız gerekir. Rekabetçi fiyat izleme, incelemeler üretme, listeleme geliştirme, nakliye takibi, reklamcılık ve müşteri hizmetleri dahil olmak üzere e-ticaret işinin birçok farklı öğesinde mükemmelleşmenize yardımcı olacaklardır.

Bu yazıda, rutin görevlerinizi yönetmenize ve iş gelirinizi artırmanıza yardımcı olacak bazı yararlı Amazon FBA satış araçlarını tartışacağız.

TOP Amazon satış araçları

  • Fiyat

Günümüzde fiyat sadece Amazon'da değil diğer ticaret platformlarında da en önemli faktördür. Çevrimiçi satın alma eğilimi gösteren insanlar, piyasadaki en iyi fiyatları arıyor. Farklı tüccarların fiyat politikalarını kolayca karşılaştırabilir ve en iyi varyantı bulabilirler.

Bu nedenle, rekabet gücünüzü korumak ve potansiyel müşterilerinize en iyi teklifi sunmak için ortalama piyasa fiyatının farkında olmalısınız.

RepricerExpress piyasada profesyonel bir yeniden fiyatlandırma aracıdır. Bu araç, kullanıcı dostu ve düşük maliyetlidir. Tüccarlara en iyi fırsatlardan önemli bir kâr sağlamak için rekabetçi fiyatları hesaplamak üzere tasarlanmıştır. Burada, fiyat politikasını özelleştirebilir, minimum ve maksimum fiyatları belirleyebilir, dışa aktarma ve içe aktarma filtreleri uygulamaya koyabilir vb. Ayrıca, bu araç müşterilere 15 günlük ücretsiz deneme süresi sağlar.

  • Search engine optimization

Amazon'da liste optimizasyonu, Google'daki web sitesi optimizasyonu ile aynı önemli rol oynamaktadır. Bununla birlikte, kullanıcıları Google aramalarından Amazon girişinize nasıl çekebileceğinizi merak ettiniz mi? Semalt bunu nasıl yapacağını biliyor.

Semalt Amazon SEO aracı, tüccarlara, web üzerindeki en büyük trafik kaynağından potansiyel müşterilerin sonsuz bir akış elde etmesini sağlar. Bağlantı oluşturma, anahtar kelime önerisi, SEO hataları denetleme ve ortadan kaldırma gibi standart optimizasyon taktikleriyle Google'dan Amazon ürün sayfanıza trafik getirmek için çalışır.

Google'daki ticari sorgular için yüksek sıralama, nişin neredeyse tüm trafiğini Amazon sayfanıza yönlendirir. Google'da arama yapan kullanıcıların çoğunda, yüksek PR platformu ve SEO alanında lider olduğu için TOP sonuçlarında bir Amazon sayfası görüyor. Bununla birlikte, bu ticaret platformunda tüccarlar arasında yüksek bir rekabet var. Semalt Amazon SEO avantajınıza pazarlama çabalarınızı kullanmanıza yardımcı olacaktır. Büyük bağlantı kurma kampanyası sayesinde, Google, Amazon sayfanızı arama sonuçlarınızın en üstündeki çevrimiçi mağazanızın sıralamasında gereken arama terimleriyle ilişkilendirir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport