Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana iyi bir Amazon anahtar kelime aracı seçmeme yardımcı olur musun?

Basitçe, Amazon'da satış yapıyorsanız, sizin için yapacak çok şey var, yönetmek için çok fazla ve izlenmesi gereken çok şey var. Ve bazen, özel izleme ve analiz çerçeveleri olmadan, yönetilmesi zorlaşır. Neyse ki, İnternette açık erişimde çok çeşitli seçenekler mevcuttur - ve aşağıda, doğru ücretsiz Amazon anahtar kelime aracını seçmenize yardım edeceğim. Google'ın kendisi gibi büyük arama motorlarının aksine Amazon'un arama sıralaması algoritması, daha ziyade sert rekabete bağlı olarak derin araştırmalara ve hatta binlerce satıcı tarafından defalarca listelenen aslında sınırlı ürün tekliflerine sahip olmaya bağlı. Ve işte size yardımcı olmak için üç akıllı çevrimiçi yardımcısı var. Bunlar benim seçkinlerim, böylece herhangi birini seçebilirsin. Sonuçta, damla nakliye mağazanız için hangi ücretsiz Amazon anahtar kelime aracını kullanacağınıza karar vermek yalnızca size kalmış.

Anahtar Kelime Müfettişi

Bu yazılım rekabetçi araştırma için sadece bir amaçlı anahtar kelime aracı değil, akıllı ve kullanışlı çerçevelerin eksiksiz bir paketidir. Anahtar Kelime Denetçisi, orijinal anahtar kelime sıralama aracının yanı sıra, gerçek alışveriş yapanların Amazon'da kullandığı temel anahtar kelimeler hakkında pratik bilgiler ve faydalı öneriler konusunda size yardımcı olabilecek bir Anahtar Kelime Eğilimleri Aracı'na sahiptir. Bu araç kiti ayrıca, her şeyin yerinde olduğu ve girişlerinizin iyi görüntülendiği gerçek kontrol söz konusu olduğunda sizin en iyi yardımcı eliniz olan Dizin Oluşturma Test Cihazı sunmaktadır. Dolayısıyla, fırsatlarınız hedef kitleniz tarafından kolaylıkla bulunabilir. Nihayet, bu ücretsiz Amazon anahtar kelime aracı, (Amazon'un Öneri Aracıyla en umut verici uzun kuyruklu anahtar kelimeleri ve cümleleri tespit etmek için) e-ticaret işinizi, yanı sıra Amazon Arama Terimleri Optimize Edici Aracı'nı (arama görünürlüğünüzün kesinlikle daha yüksek derece).

Tüccar Kelimeler

Bir başka oldukça iyi ve ücretsiz Amazon anahtar kelime aracı olan Tüccar Kelimeler, pratik anahtar kelime araştırması ve muhtemelen gerçek alışveriş yapanların kullandığı popüler popüler anahtar kelimelere ilişkin en iyi önerilere gelince en güçlü yanlarını gösterir günlük arama için. Aslında, bu araç tarafından sağlanan anahtar kelime anlama, yalnızca Amazon'un sıralama konjonktürüne değil, aynı zamanda Walmart, Jet gibi diğer damla nakliye e-ticaret web sitelerinde geçerli olan daha gerçek veri ve kullanım eğilimlerine sahip genel bir paketi kapsıyor. 

Keepa

Ve burada nihayet son özellikli bir araç geliyor, bu sefer Amazon'da fiyatları izlemek için iyi ve kullanışlı bir yazılım denemenizi tavsiye ediyorum, Anahtar kelimelere tek bir odaklanma. Sonuçta, fiyatları gözlemlemek, gerçek bir iş başarısı olmasını isterseniz tabii ki her damla nakliye mağazasında ele alınması gereken eşit derecede önemli bir süreçtir. Keepa tarafından sağlanan en güçlü taraflar arasında, kullanışlı fiyat geçmişi grafiklerinizi görüntüleyebilir, kullanılabilirlik uyarılarını veya fiyat düşüşünü ayarlayabilir, arşiv bilgilerini doğrudan tarayıcınızdan alabilir, karşılaştırmalı bir analiz yapabilir ve en yeni fırsatları kontrol edebilirsiniz. Bu fiyat izleyici tarafından sağlanan bir diğer benzersiz özellik, bir düzine farklı ülke için mevcut fiyatlandırma geçmişidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport