Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert, Süper Web Kazıma Aracını Tanıttı

ParseHub en iyi ve en tanınmış web kazıma araçlarından biridir. Bu gelişmiş ve en son web kazıyıcı ile, verileri kolaylıkla çıkartabilir ve yalnızca web sitesinde veya blogda tıklamanız yeterlidir. ParseHub, sezgisel ve kullanımı kolay veri kazıma programı olduğundan bahsetmek güvenlidir. Bu programın temelleri konusunda bize başlamak için birçok öğretici var. Ardından, sorunsuz gelişmiş web çıkarma projelerine geçebiliriz. Ayrıca, ücretsiz bir planla başlatmak ve gereksinimlerinize göre standart veya profesyonel sürümlere geçmek de kolaydır. En iyi yanı, bu aracın müşteri desteğinin olağanüstü olması ve çok sayıda işadamı tarafından önerilmesidir.

World Wide Web'in, yalnızca birkaç tıklama ile herkesin erişmek istediği çok miktarda bilgi ve veriye sahip olduğunu biliyoruz.


Web'den herhangi bir veriyi ayıklayın

Özel web kazıyıcıları yazarken, muhafaza ederken ve barındırırken sorunlarla karşı karşıyayız. ParseHub ile, herkesin herhangi bir sorun olmadan dünya verilerini organize etme veya yapılandırma konusunda sorular sorabileceği bir geleceği düşünebilirsiniz. ParseHub, öğrenmesi kolay bir destek sistemi ile birlikte gelmiştir ve hem basit hem de kullanıcı dostu kapsamlı bir veri çıkarma programıdır. Dahası, esnek, güçlü ve kullanımı kolaydır. Büyük engelleri veya verilerin toplanması sorunlarını ortadan kaldırarak veya silerek, faydalı veriler, güzel görselleştirme ve web veri çıkarımı yerine veri organizasyonu hakkında daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Bu programla uygun iş kararlarını da verebilirsiniz.

ParseHub'ın avantajları

Amaç, kullanıcı dostu ve özgür olan ve tüm sitelerden büyük miktarda bilgi ayıklayabilen, kullanımı kolay bir aracın doğru dengesini elde etmektir veya blog. Geleneksel olarak, veri çıkarma programları ya sınırlı sayıda özelliklerle işlemek oldukça kolaydır ya da teknik olmayan kişiler için oldukça zahmetlidir. Fakat ParseHub etkileşimli ve hem eski hem de eski web sitelerinin verilerini karmaşıklaştırmıyor. Herkese hitap eden ve kötü tasarımıyla yenilmediği tek tıklamayla bir araca ihtiyacınız varsa ParseHub sizin seçiminiz olmalı. Javascript ve PHP kodlarıyla rahatça entegre edilebilir.

Geliştiriciler için ParseHub:

Web tasarımcıları, geliştiricileri ve programcıları gibi teknik açıdan düşünen insanlar için ParseHub farklı öğelerin nasıl değiştirileceğini, yapılandıracağının ve seçileceğinin tam kontrolü sağlar; karışık web kazıma kodlarını defalarca yazmak zorunda kalmam. Bu programı basitçe kullanabilir ve tüm etkileşimli haritalarınızı, kimliği doğrulanmış web sitelerini, açılan listeleri, sonsuz sayfaları ve çevrimiçi formları işleyebilirsiniz.

Sonuç

Web sayfasını işaretleyip tıklamanız yeterlidir, veri ayıklamak ve geri kalanını ParseHub'a bırakabilirsiniz. Bu program internetteki benzer verileri ve öğeleri kolayca tahmin edecek ve sizin için organize edecek ve onlar için yapılandıracaktır. Metinleri normal ifadeler kullanarak değiştirmek isterseniz, ParseHub öğe özniteliklerini herhangi bir sorun yaşamadan düzenleyebilmeniz için CSS selektörüne erişmenize izin verir. Yüzlerce sayfadan binlerce sayfaya kolayca veri alın. Web sitesi URL'lerini ve anahtar kelimelerini girmeniz yeterlidir ve ParseHub otomatik olarak görevini yerine getirecektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport