Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Grabzit'in Aracıyla Kazıma ile Verimli Web Verileri - Semalt Advice

Ücretsiz çevrimiçi web kazıyıcılar bilgi toplamak ve veri toplamak için harika bir yoldur kullanışlı biçimde düzenleyin. Doğru bir web kazıma aracı ile, veri toplamak, yeni veya mevcut veritabanlarına birleştirmek ve çevrimiçi işletmenizi büyütmek için kullanmanız bizim için kolaydır. Kuşkusuz, web sayfalarından veya PDF belgelerinden veri toplamanın en iyi yolunun GrabzIt Web Kazıyıcı Aracı'nı kullanmaktır!


Hangi veri veya bilgi kazıma yapılabilir?

Bu korku veren Web Kazıyıcı, bir web sitesinin herhangi bir bölümünden verileri kolaylıkla sıyırabilir. İster bir içerik sayfası, HTML dosyası, span ve div gibi öğeler, HTML öğesi nitelikleri, PDF belgesinde veya görüntüyle saklanan metin olsun, Grabzit programını kullanarak anında sıyırabilir.

Bu Web Kazıyıcı Nasıl Çalışır?

GrabzIt Web Kazıyıcı, web sayfalarını okuyabilir; normal kullanıcılar, özel Scrapers'ın hem dinamik hem de statik HTML dosyalarını kazıyabilmelerini sağlayan web tarayıcılarını kullanarak onları görürler. Bu, AJAX veya Javascript ile üretilen içeriğin saniyeler içerisinde ve aksamadan kazınabileceği anlamına gelir. Ayrıca, Web Kazıyıcı, PDF dosyalarının içeriğini sıyırıp JPG ve PNG metinlerini okuyabilir.

Web Kazıyıcı, gönderme formunun düğmelerini ve bağlantılarını tıklatmamıza, bir sitenin seçeneklerini seçmesine ve diğer benzer görevleri gerçekleştirmemize izin veriyor. Sitelere normal kullanıcılar gibi erişilebilir. Elemanları seçtikten sonra, bazı Web Skreyperleri, sorununuzu çözerek verilerinizi çıkarabilmeleri için sofistike düzenli ifadeler oluşturmalarını isteyebilir. Ayrıca, Grabzit programını arka planda düzenli ifadeler oluşturmak ve istediğiniz kadar çok sayıda dosyayı sıyırmak için etkinleştirebilirsiniz.

Verilerinize Excel, XML, JSON, CSV, SQL ve HTML gibi farklı formatlarda erişebilirsiniz ve SQL veya MySQL sunucuları için kullanabilirsiniz. API'leri kullanmanıza ve tüm kazıma prosedürünü otomatikleştirmenize olanak tanıyan Geri Arama URL seçeneğini de kullanabilirsiniz. Bu Web Kazıyıcı, harika ve olağanüstü bir çevrimiçi Sihirbaz ile birlikte gelir ve kazıma amacıyla içeriği tanımlamaya yardımcı olabilecek talimatları otomatik olarak oluşturur. Bu, manuel olarak kazıma yapmak isteyebileceğiniz içeriği seçmenize gerek olmadığı anlamına gelir.

Sonuç

Birçok web sitesi aynı içeriği birden fazla sayfaya saklar, bu nedenle tüm verileri aynı anda hedeflemek için Grabzit'in Web Kazıyıcısını kullanmalısınız. Bu araç, kazıma yönergelerinizle eşleşen içeriği otomatik olarak arar, web genelindeki URL'leri bulur ve düzenler. Alternatif olarak, kazıma yapmak istediğiniz web sayfasını veya URL'yi kolayca seçebilir veya taranacak bir web sitesinin veya web sitesinin alt bölümlerini belirleyebilirsiniz. Çevrimiçi verilere ücretsiz erişim olanağı sunan tek araç, bu programı bir kuruş ödemeden kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport