Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Web Kazıma İçin En İyi On Ekipmanını Sunuyor

Web kazıyıcı veya web hasat, internet ve farklı formatlara dönüştürme. Esasen, web kazıma, bloglar ve web sitelerinden belirli bilgileri toplamak için insan sörfünü taklit eden bazı programlar kullanılarak yapılır. Son zamanlarda, bir web sayfasını görüntülediğimizde ve istenen verileri toplamak için gerçekleşen, insan gözatma simüle etmek için gelişmiş teknikler geliştirildi. Bunları kullanarak yapay zeka, DOM ayrıştırma, insan-bilgisayar etkileşimi, doğal dil süreçleri ve bilgisayar görme ile ilgili verileri kolayca işleyebiliriz.

En iyi web kazıma araçları:

 1. AutomationAnywhere 

Otomasyon Her yerde robot işleme otomasyonu (RPA) yazılımının bir formu. Bu araç ağırlıklı olarak büyük işletmeler tarafından kullanılır ve internette herhangi bir sorun yaşamadan veri almalarına yardımcı olur.

 2. UlPath 

UlPath web geliştiricilerinin ve programcıların verileri istediğiniz web sitesinden çekmesini kolaylaştırır. Benzersiz teknolojisi, kullanıcıların verileri belirtilen formatlarda kaydetmesine olanak tanır.

 3. Mozenda 

Bu program büyük veri çıkarma seçenekleri sunar ve web test görevlerinde yardımcı olur. Ayıklanan dosyalar CSV, Txt, XLS ve diğerleri gibi formatlar halinde gelir.

 4. Fminer 

Fminer esas olarak programcı olmayan kişiler tarafından kullanılır ve aynı anda birden çok web sitesinden ve blog'dan veri çıkarmasına yardımcı olur.

 5. Görsel Web Ripper 

Bu web kazıma programı yararlıdır, çünkü yalnızca metinleri değil görüntüleri ve video kliplerini çıkartır.

 6. CloudScrape 

Dosyaları sıyırır ve verileri farklı kategorilere ayırır. Bu araçlar, ücretsiz olarak gelir ve dosyalarınızı Txt ve XLS biçimlerinde kaydedebilir.

 7. Web Sundew 

Temel özün karakteristik özellikleri hız ve doğruluk olan veri çıkarımı için kullanımı kolay bir programdır.

 8. Kolay Web Özü 

Birden çok siteden içeriği yakalamamızı kolaylaştıran en iyi ve yaygın olarak kullanılan web kazıma araçlarından biridir. Toplanan verileri düzenler ve ihtiyaç ve beklentilerimize dayanarak farklı kategorilere böler.

 9. Import.io 

Import.io Corporation tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Import.io internetteki en iyi ve en ünlü ücretsiz web kazıma programlarından biridir. Hem bireyler hem de işletmeler için mükemmel ve kullanıcıların web sayfalarını yalnızca birkaç tıklama ile API'lere çevirmelerine izin veriyor.

 10. Handy Web Extractor 

Bu ücretsiz ve kullanışlı bir SEO aracıdır freelancer, geliştiriciler ve SEO şirketleri tarafından tüm dünyada kullanılır. Herhangi bir sorun olmaksızın web sitelerini ve blogları sıyırmaya yardımcı olur ve anahtar özellikleri arama motoru biçerdöverleri, anahtar kelime biçerdöverleri, vekil biçerdöverler, yorum posterleri ve bağlantı ekipleri oluşturur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport