Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-ticaret işlemlerinizi başlatmanız için size hangi Amazon izleme araçları yardımcı olabilir?

Çalışanlarınızı Amazon'da satmaya başlamadan önce, bu rekabetçi e-ticaret oyununda proaktif bir katılımcı olmak için bazı temel kural ve stratejileri bilmeniz gerekir.

Amazon, online işletme sahipleri için müşteri tabanını genişletmek ve genel ticari gelirlerini artırmak için kullanılan küresel bir ticaret platformudur. Bununla birlikte, bu fantastik ve yararlı platformda ticaret yolculuğuna başlamadan önce, bu platformun temelleri ile ilgili bazı soruları yanıtlayalım ve işinizi başarı için hazırlamak için uygun Amazon izleme araçlarını bulalım.

Amazon'da işlemin satılması ve sıralanmasının esasları

Bir araştırmacı, Amazon arama kutusuna bir sorgu eklediğinde, sorgu ürünleriyle alakalı en çok bir listesini alır. Ardından, bu ürünle mevcut tekliflerin çoğunluğunu gözlemlemek için ürün açıklamalarının altındaki "teklifler" bağlantılarındaki ürün sayfalarından ve tıklamalarından birine gider.
Dahası, Amazon, kullanıcılara dönüştürülen "Satın Alma Kutusu" nu tamamlama olanağı sunuyor. İstatistik verilere göre, alım kutusunda 62 milyardan fazla satış gerçekleşiyor. Bu nedenle, nasıl çalıştığını bilmek çok önemlidir.
Genel olarak, satın alma kutusu, müşterilerin satın alma işlemine başlayabilecekleri bir ürün ayrıntısı sayfasına yerleştirilen bir alışveriş kartıdır.
Amazon, bir müşterinin satın alacağından emin olmak için yalnızca piyasada bulunan en iyi teklifleri seçtiği için, Satın Al Kutusunda görünmez. Amazon Satın Alma Kutusu'nu kazanmak için, müşterilerinize pazardaki en makul fiyatı sunmanız, iyi geribildirimler, ücretsiz gönderim ve kaliteli görüntüler vermeniz gerekir.
Sitenizin, özellikli satıcı olmak için yeterince yüksek sıraya yerleşeceğini düşünmenin oldukça gerçekçi olmadığını söylemeye değer. Yalnızca Amazon sayfa optimizasyonunuzla değil, aynı zamanda yeni müşteriler kazanmak için e-ticarette en iyi uygulamalarla çalışmanız gerekiyor. Ürün sayfanızın sıralamasını etkileyebilecek faktörler ve Satın Alma Kutusunu kazanma yeteneği şunları içerir:

  • Rekabetçi fiyatlandırma

Hem ürün hem de nakliye ücretini içeren karmaşık bir kavramdır. Sayfa sıralamanızı ve dönüşümünüzü etkileyen en önemli faktörlerden biridir.

  • En iyi teklif

TOP'a tırmanmak için, Amazon kullanıcılarına pazarınızdaki en iyi teklifi sağlamalısınız.

  • Amazon satıcının geçmişi piyasada

Amazon'la uzun ve olumlu satış geçmişi olan çevrimiçi tüccarların en iyi noktalarından birini edinme fırsatı daha fazladır.

  • Müşteri incelemelerinin sayısı ve kalitesi

Olumlu çevrimiçi inceleme, Amazon üzerinde önemli bir sıralama faktörüdür. Satışları artırmak için önemli bir etkisi vardır ve satın alma kutusunu kazanmanıza yardımcı olabilir.

Şimdi, Amazon'un sıralama sisteminin nasıl işlediğine dair bir fikriniz olduğunda, e-ticaret işinizi bu platformda geliştirmeye başlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu işlemi basitleştirmek ve otomatikleştirmek için hangi Amazon izleme araçlarının iş gereksinimlerinizi mükemmel şekilde karşılayabileceğini bilmelisiniz.

En iyi profesyonel Amazon izleme araçları

  • Amazon anahtar kelime sıralama izci

Bu araç, ürünlerinizin çeşitli hedefli anahtar kelimeler için sıralamasını takip etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu izleme aracı, çok zaman kazanmanıza ve size en doğru sonuçları vermenize yardımcı olur. Yaptığınız değişikliklerin sıralamalarını yükseltip arttırmadığına dair keskin bilgiler verecektir. Üstelik rakibinizin rütbesi konumlarını takip edebileceksiniz.

  • Semalt Amazon SEO

Bu araç, ürün sayfanıza trafik kazandırarak Amazon sayfanızı SEO'yı iyileştirmek için tasarlanmıştır. Google SERP'deki Amazon sayfa konumunuzu yükseltmeye ve ona trafik çekmeye yardımcı olur. Ayrıca, bu araç için Semalt aboneliği satın alarak, satış yaratan anahtar kelime önerileri, etkin bağlantı kurma kampanyası ve birikimli sıralamaların iyileştirilmesi elde edersiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport