Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bu yılın en iyi Amazon satıcı araçları hangileri?

Bu son derece rekabetçi damla nakliye platformunda uzun vadeli başarı, kaynak yaratma, reklamcılık, geri bildirim, fiyatlandırma, ödemeler, liste optimizasyonu gibi ürün listeleme performansınızın ana unsurları için tam bir iz ve kontrolünüz olmasını gerektirir. Ve işte, işiniz bittiğinde değil, en yakın piyasa rakibiniz üzerinde önemli bir avantaj elde etmeniz için çocuklar için en iyi Amazon satıcı araçlarından bazıları. Aşağıdaki araçlar ve çevrimiçi çerçeveler muhtemelen en mantıklı performans gösteren belgelerdir. Onları kendi kullanım alanlarına göre listelemeye karar verdim. Bu çevrimiçi yardımcıların oradaki her başarılı büyük zamanlı satıcı için olması gerektiğine inanıyoruz.

10 Best Amazon Satıcının Araçları Şu Anda

Fiyatlandırma

Fiyat, rekabet gücünün temel unsurudur ve günümüzün değişen dünyasında Sürmekte olan piyasa dalgalanmaları kesinlikle yakın izleme ve izlemeye ihtiyaç duyuyor. RepricerExpress'i kullanmanızı öneririm, çünkü en azından rekabetçi fiyatlandırma söz konusu olduğunda gerçekten en iyi Amazon satıcı araçlarından biri. Bu araçla, mevcut ve uzun süreli fiyat stratejilerini kolayca biçimlendirebilir ve ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, bazı gelişmiş oyun kurallarından yararlanabilir, üst ve alt eşik değerlerini ayarlayarak aynı zamanda beklenen marjınızı temin edebilirsiniz. RepricerExpress ayrıca, toplu içe aktarma ve derinlemesine filtrelenmiş arama ile mevcut fiyatlamanızdaki herhangi bir değişikliği hemen uygulamak için kullanışlı şablonlar sayesinde size çok fazla zaman kazandırabilir.

Fiyat Scouting

Fiyat izleme ve ölçekte satış kontrolü için en iyi Amazon satış araçları arasında bir başka seçenek olan CamelCamelCamel ilk bakışta biraz delirmiş gibi görünebilir. Ama işe yarıyor! Camelizer adı altında sunulan Chrome tarayıcı uygulaması sayesinde, tüm fiyat ayarlamalarını, gerçek zamanlı muayene, uyarı ve güncellemelerle pürüzsüz ve tamamen uygun bir işleme dönüştürür ve işleri daha da kolaylaştıracaktır. İletişim ve İnceleme

Geri bildirim ve müşteri memnuniyeti her zaman e-ticaret başarısının önemli bir parçası olmuştur, ancak şimdi birçok mutlu alışverişten gelen değerlendirmelere Amazon'da bir oran metriği sayılmaktadır. Bu, müşteri memnuniyetsizliği, damla nakliye işiniz için işleri kesinlikle daha da kötüleştirmekle kalmaz, aynı zamanda, ürün listelemelerinizi çok fazla sayıda potansiyel alıcı tarafından asla görülmeyecek şekilde listeden aşağıya doğru çekebilir. İşte burada Feedback Express devreye giriyor. İletişim yönetimi ve otomasyon söz konusu olduğunda, gerçekten en iyi Amazon satıcı araçlarından biridir. Her negatif müşteri incelemesinde size bir uyarı vermekle kalmayacağız, böylece yapacağınız olası herhangi bir aksamayı en aza indirebilirsiniz, ancak en yeni alıcılarınızı olumlu bir eleştiri bırakmanız için nazik isteklerde bulundurmak konusunda çok şey yaparsınız.

Finansman

Mali mesele her zaman özellikle küçük ve orta kapasiteli bir işletmenin yürütülmesi ile paralellik sergiliyor. Ve damla nakliye e-ticaret projeleri orada hariç tutmalar değildir..Online tüccarlara finansman sağlamak Kabbage, ihtiyaç duyulan işletme sermayesi elde etmek için gerçek bir kurtuluş. Bu vakıf, Amazon ve ticaret platformlarının yanı sıra farklı pazar alanlarında alınan verilere kaldıraç verilerek, en çok sevkıyat ve e-ticaret işletmelerinin ihtiyaçlarını karşılayan yalnızca iyi biçimlendirilmiş finansal çözümler sunmak için yardım için başvuran satıcı performansını değerlendiriyor.

Kargo

Bu yazılım, müşteri siparişlerini online mağazalardan direkt olarak indirmenize ve bunları kullanışlı bir şekilde interaktif bir şekilde görüntülemenize yardımcı olabilir. ShipWorks, kişisel faturalar üzerinde çalışmanız gerektiğinde en iyi Amazon satıcı araçlarından biri, planlanan raporlama, e-posta promosyon kampanyaları ve her başarılı satış anlaşmasından sonra her şeyi yerine getirmeniz gerçekten harika bulabileceğiniz birçok farklı özellikte. Birden çok uluslar arası e-ticaret projeleri yürütüyorsanız, CurrenciesDirect, elbette, çevrimiçi işiniz için zorunluluktur, tabii ki bunu yapmak istemiyorsanız,

Ödemeler 

Bir dizi yerel banka hesaplarını yönetmekle olası herhangi bir karışıklığı unutun. Bu rakamın gerçekte ne kadar hassas olduğunu bilmiyorum, ancak son zamanlarda bilinen tahmine göre, bu ödeme optimizasyon aracı net gelirlerinin yaklaşık% 3'ünü tasarruf edebiliyor - sadece döviz kurlarıyla doğru işlemleri gerçekleştiriyor ve her gün para tasarrufu sağlıyor.

Listeleme Optimizasyonu

Merchant Words ile Google'ın Anahtar Kelime Aracı arasında seçim yapmanızı tavsiye ederim; çünkü bunlar, başarılı bir e-ticaret işinde yol açan en iyi Amazon satıcı araçlarından. Ürün listeleme optimizasyonuyla size yardımcı olan Merchant Words anahtar kelime aracı, günlük alışveriş için Amazon'da kullanılan en popüler popüler kelime öbeklerinden 20 milyondan fazlasını kapsıyor. Dünyanın araştırma devi tarafından Anahtar Kelime Aracı gelince, en güçlü yanlarını başlıca ürün başlıkları ve ürün açıklamaları için en uygun anahtar kelime önerileri ile gösterir.

Sourcing

Yeni ürün aramak ve yeni ticari fırsatlar keşfetmek her online tüccarın ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak, Amazon'daki iş fırsatlarınızı araştırmaya yönelik fikirlerin eksikliğini hissetmeniz gerekirse, Profit Sourcery size doğru zihinle yardımcı olabilir ve ürün listelemeleriniz için en umut verici potansiyel alanların listesini gösterebilir.

Tabii ki, zahmetsiz görünebilir, ancak Facebook gibi popüler sosyal medya platformlarını kullanmak, e-ticaret ürün listelemelerinize daha fazla trafik çekmenin harika bir yoludur. Bir kuruş ödeyerek. İhtiyacınız olan tek şey, iş ile ilgili bir profil oluşturmak için biraz zaman ayırmaktır. Bu şekilde, kendi iş sayfanızı oluşturduktan sonra, ürünlerinizi tanıtmak ve her zaman arama pozunun en üstünde yer alan reklamlar kullanın. Dahası, günlük yayınlama ve iletişim etkinlikleri ile sosyal medyada güçlü bir varlık oluşturma, potansiyel müşterilerin kesin hedef kitlelerine hitap edebilirsiniz.

Para iadesi

Hasar görmüş envanter veya herhangi bir fazla ücretli masrafa bağlı olarak bazen kaçınılmaz olarak hatalar veya müşterilerden beklenmeyen getiriler söz konusu olduğunda, İadeler Yöneticisi en iyi Amazon satıcı araçlarından biridir , komisyon ücretleri, boyut ve ağırlık ücretleri gibi yolda olan diğer hasar veya sorunlar gibi. Her talihsizliğin yolda olmasını sağlamak için İadeler Yöneticisi'ni kullanın ve sonradan geri ödeme ile ilgili komplikasyonları bir kez ve herkes için unutun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport