Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kârınızı iki katına çıkarmak için Amazon Pazarlama Hizmetlerini nasıl kullanacaksınız?

Ürünlerinizi Amazon'da satıyorsanız, asıl hedefiniz muhtemelen eşyalarını potansiyel müşterilerinizin önünde sunmak ve sonunda daha fazla gelir elde etmektir. Tüm Amazon sıralama algoritması, alışveriş yapanlara tercihlerine ve arama geçmişine dayalı en doğru arama sonuçlarını sunmak için tasarlanmıştır. Dolayısıyla, ihtiyacınız olan her şey, ürünlerinizi hedef kitlenizin önünde göstermek için Amazon yönergelerini izlemektir.

Mevcut stratejileriniz ne olursa olsun, seçeneklerinizi göz önüne almak hiç bir zaman acıyor. Neyse ki Amazon, tüccarlara satış süreçlerini düzene sokan ve daha sonra Amazon'a daha fazla gelir getiren çeşitli hizmetler sunmaktadır. Amazon Pazarlama Hizmetleri programı, satışlarını artırma ve genel ticari geliri artıracak fırsatlar arayan Amazon satıcıları için mükemmel bir seçimdir.

Ancak, yeni pazarlama hizmetlerini denemek veya kanıtlanmış yöntemlerinizi kullanmaya devam etmek isteyip istemediğiniz konusunda bir soru işareti arıyor. Ancak yeni pazarlama taktikleri daha da iyi görünürse? Bu yüzden, Amazon e-ticaret oyununun üstünde kalmak için Amazon pazarlama hizmetlerini denemek değerinde olduğunu düşünüyorum. Öyleyse, AMS'in yatırıma değer olup olmadığını anlamak için AMS'nin artılarını ve eksilerini tartışalım. Amazon Pazarlama Hizmetleri (AMS), satıcıların ürünlerini nereden satın alabildikleri per-pay-click reklamcılık platformudur.



 hedeflenen arama terimlerine, ürünlere, tercihlere ve alışveriş geçmişine dayalı olarak hedef kitlenin önü.

Amazon Pazarlama Hizmetleri programı işletmeler için aşağıdaki fırsatları sağlar:

  • Amazon sayfaları;
  • Ürün görüntülü reklamlar;
  • Başlık arama reklamları;
  • Sponsorlu ürünler ilanları.


İlk önce AMS programı yalnızca Amazon satıcıları tarafından kullanılabilir durumdaydı ancak kurallar değiştirildi ve günümüzde doğrudan hesap sahiplerini ve satıcı temsilcilerini yayınlamaya devam etmelidir.Ancak Amazon Pazarlama Hizmetleri ile ilgilenen tüccarların, Amazon Satıcı Merkezi platformunun katılımcıları olması gerektiği belirtilmelidir.Bu reklamcılık hizmetleri, Amazon satıcıları için hedefli ve anahtar kelime odaklı kampanyalar sağlamak üzere oluşturulmuştur. Amazon, alışveriş yapanların alışveriş yapacakları reklamlarla eşleşen büyük bir veritabanı kullanıyor Amazon, önceki alışveriş deneyiminin verilerini Amazon'la bir araya getiriyor ve alışveriş yapanların bir platformda arama yapma biçimini izliyor Bu nedenle bu hususları hesaba katın, reklamlarınızı kendiniz gibi ürünlerle ilgilenen potansiyel müşterilerinizin önünde alabilirsiniz.

Reklam kampanyanızı Amazon Pazarlama Hizmetleri kullanıcı int üzerinden yönetebilirsiniz erface. Bu arayüz, gelirinizi ve tıklama başına maliyetinizi izlemenize olanak tanır, böylece yatırım getirinizi kolayca değerlendirebilirsiniz. Ayrıca, satışın reklam maliyetini izleyebilir ve reklam kampanyanızın karlı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Ancak, bu Amazon programının dezavantajları var. AMS'nin arayüzü kullanıcı dostu değildir. Sona eren reklamları bile silemezsiniz. Dahası, raporlama güncellemeleri genellikle çok yavaş çalışır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport