Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Mozenda'nın Neden En İyi Veri Kazıma Araçlarından biri olarak değerlendirildiğini açıklıyor

Veri sıyırma, belirli bir alan adından verileri toplarken içine belirli bir alana veri toplayan süreçtir. XML, CSV veya TSV gibi ayrıştırılabilir formatlar. Ekstraksiyon genellikle birden fazla alana ait veriler toplanarak gerçekleştirildiğinden, bu süreç veri çıkarımı ile farklılık gösterir.

Veri kazıma  hizmetlerine olan talep çok sayıda avantajından ötürü büyük ölçüde artıyor. Web'den bilgi almak için birçok araç geliştirilmiştir. Ne yazık ki, çoğu araç mükemmel değildir ve dezavantajları vardır. Bununla birlikte, daha üstün özellikleri olan bir araç var ve bu Mozenda.

Veri kazımanın faydaları

Mozenda, kuruluşların ve kişilerin iletişim bilgilerini toplayabilir. İletişim bilgileri kazımak, satış organizasyonu ve pazarlama servis sağlayıcıları için tüm dünyada gereklidir. Web kazıma  teknolojisinin geliştirilmesiyle, hizmetlerinizi ve ürünlerinizi sunmak için kişi ve kuruluş aramak çok kolay hale geldi.

Herhangi bir iletişim bilgilerine kolay erişim, posta listelerini, e-posta listelerini ve hatta çağrı listelerini derlemeyi kolaylaştırdı. Yukarıda bahsedilen yararlar yanında, düzenli olarak bilgi toplamanın başka nedenleri de vardır:

1. Rekabetçi Araştırma:  Şirketler, çeşitli rekabetçi nedenlerden dolayı veri topluyorlar..Örneğin, şirketler, rakiplerinin belirli ürün ve hizmetler için sundukları fiyatları öğrenmek isteyebilir.

2. Coğrafi hedef belirleme ve gruplandırma:  Veriler uygun profillendirme için kazınır. Şirketlerin konuma dayalı pazarlama kampanyaları yürütmelerini ve böylece pazarlama çabalarının etkinliğini artırabilmelerini sağlar. Örneğin, Ohio, Dayton'da bir spa işleten bir şirket sadece Dayton sakinlerine pazarlama mesajları göndermelidir. Onları Cincinnati sakinlerine göndermek verimli olmayacaktır, çünkü kimsenin sadece bir kaç spa hizmeti alabilmek için bu kadar seyahat etmesi muhtemel değildir.

3. Pazarlama kampanyaları:  Daha önce de belirtildiği gibi, hedef kitleye ait bir veritabanı oluşturmak için bilgiye erişmeniz gerekir.

4. Dizinlerin oluşturulması:  Örneğin, bir şirketin avukatlık hizmetlerini kullanması gerekiyorsa, bazı avukatların aynı şehir.

5. Bireylerin ve şirketlerin değerlendirmesi:  Bir iş ortağı veya servis sağlayıcı ararken, veri çıkarımı bir şirketin potansiyel ortaklarını değerlendirmesine yardımcı olur. Bir şirket veya bir birey hakkında bilgi edinebilirseniz, gıyaben değerlendirirsiniz.

Neden Mozenda

Mozenda yazılımı ihtiyaç duyduğunuz verileri düzenli aralıklarla veya isteğe bağlı olarak ayıklayabilir. Kullanıcıların web kazıma becerilerini çok hızlı öğrenmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Mozenda, gerçek bir insanı taklit eden tarayıcı oluşturma teknolojisini kullanıyor.

  • Yazılım, JavaScript ve Ajax'ı kolaylıkla işleyebilir
  • Derin web sayfalarında
  • Kolayca dolaşabilirsiniz. Bir tarayıcı gibi sayfaları yükler ve dolaşır

Mozenda, kullanıcıları taklit edebilmek dışında 7/24 teknoloji desteğiyle desteklenir ve paketi kullanıcılara yönelik bazı kısa öğretici videolar ile birlikte gelir aracı nasıl kullanacağınızı öğrenmek için. Kısa öğretici videolar şunlardır:

  • Metin yakalama yöntemi. Bu sadece 43 saniye sürer
  • Sonuçların bir sonraki sayfaya nasıl yüklenir. Bir dakika ve 58 saniye gerekiyor
  • Bir programı düzenli olarak çalıştırmak için zamanlama nasıl yapılır. Bunun süresi bir dakika ve 8 saniye
  • İki alandaki verileri nasıl birleştirirsiniz. 
Sonuç olarak, Mozenda'nın birçok özelliği olmasına rağmen bunu denemeniz gereken en önemli sebep dinamik web sitelerini toplama yeteneğidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport