Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon satışlarını nasıl artırabilir ve en çok satan olurum?

Günümüzde Amazon, her zevke uygun ürünleri bulabileceğiniz dünyanın en büyük İnternet perakendecisidir. Bu platform hem satıcılar hem de üçüncü taraf satıcılar için mükemmel fırsatlar sunar. İş gelişiminiz için akıllı bir yaklaşımınız varsa, Amazon size yüksek gelir ve en üst rütbeli konumuyla övgü verecektir.

Amazon perakende platformunun popülerliği giderek daha sadık müşterilere hitap ederek her geçen gün artmaya devam ediyor. İstatistiksel verilere göre, bu platformda her dakika en az 88,000 dolar küresel olarak harcanmaktadır. Alışverişçiler, Amazon'u Google'dan çok daha fazla şey bulacakları bir platform olarak çiziyorlar. Google hala değerli bir kaynaktır, ancak bilgi için değil, ürün araştırmacıları için.

Bütün söylenenlerle birlikte, Amazon satışlarını artırma ve sıralama pozisyonunuzu iyileştirme konusunda size bazı ipuçlarını paylaşmanın iyi bir fikir olacağını düşünüyorum. Bu yüzden, bu pratik ipuçlarını ve püf noktalarını daha yakından inceleyelim. Amazon üzerinde olumlu eleştiriler üretmek Amazon üzerinde müşteri incelemelerinin gücü göz ardı edilemez. Amazon satışları artırma yolları. 

Amazon satışlarını artırma yolları

Amazon üzerinde olumlu yorumlar üretin

Amazon arama sonuçları sayfasındaki giriş sıralamanız üzerinde temel bir etkiye sahiptirler ve optimizasyon çabalarınızı iyileştirebilir veya harap edebilirler. Son sanayi rakamlarına göre, tüketicilerin% 88'i kişisel değerlendirmeler kadar çevrimiçi değerlendirmelere güvendiği ve son değerlendirmelerin ve yıldız sıralamasının sayısına ve kalitesine göre satın alma kararlarını telafuz ettiklerini söylüyor.

Bu nedenle ürünlerinizde kaliteli ve organik incelemeler yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmektedir. Video içeriğiyle veya görüntülerle yapılan incelemeler harikalar gösterebilir. Bu nedenle, sıradan müşterilerinizi, diğer alışveriş yapanların doğru bir karar almalarına yardımcı olmak için uzun ve açıklayıcı değerlendirmeleri bırakmaları için teşvik edin. Ürününüzün keyfini yerel olarak tanıyan kullanıcıları biliyorsanız onlara gidin ve yorumları ertelemek hakkında bilgi isteyin.

Bununla birlikte, Amazon'un organik olmayan ya da başka bir deyişle teşvik edilmiş incelemelere karşı aktif olarak mücadele ettiğinin farkında olmalısınız. Bu nedenle, tüm ürün incelemelerinin eşit oluşturulduğundan ve doğal görüneceğinden emin olmanız gerekir.

Ürün incelemelerinizi yönetmek ve olumsuz geribildirimden haberdar etmek için bu amaçla özel araştırma yazılımları kullanabilirsiniz. Örneğin, Geri Besleme Beşli aracı, gönderilen geri bildirim hacmini artırmaya ve olumsuz yanıtlarda anında tepki göstermeye yardımcı olacaktır.

Giriş optimizasyon ve iyileştirme çalışmaları

Amazon sıralama sistemi sadece ürün incelemelerini, satıcı derecelendirmesini ve fiyatını değil, aynı zamanda ürün listeleme organize edilmiştir. Google'da olduğu gibi, başlıkta, madde işareti noktalarında ve açıklama bölümünde stratejik olarak hedefli arama terimlerinizi içermeniz gerekir. Amazon, tüccarlara, ürünün başlığını ilgili arama terimleri ve açıklayıcı kelimelerle doldurma fırsatı sunuyor. Amazon listeleme optimizasyonunun bu yönü, içinde yalnızca bir tane hedeflenen arama terimiyle kısa ve kesin bir başlığa sahip olmanız gereken Google'dan farklıdır..Bununla birlikte, Amazon, hem botlara hem de kullanıcılara yönelik arama işlemini basitleştirerek tek seferde açık bir ürünün açıklaması yapılmasını istiyor. Amazon, başlıkta aşağıdaki ürün özelliklerini içermesini öneriyor: marka, açıklama, ürün gamı, malzeme, renk, boyut ve miktar. Bununla birlikte, alışveriş yapan kişilerin birincil bilgilere konsantre olabilmesi için fiyat ve reklam sloganlarını başlığınıza eklemenize gerek yoktur.

Girişiniz için en alakalı ve hedefli arama terimlerini bulmak için, popüler uzun kuyruk anahtar kelimeleri bulmak için Amazon'un otomatik tamamlama hizmetini uygulayan Amazon Kelime aracı'nı kullanmanızı öneririz. Ayrıca, bu aracı kullanarak, seçilen her arama teriminin arama hacmini değerlendirebilirsiniz.

Amazon'larda Satın Alma Kutusunu Kazanma Yolları

Amazon, çok satan bir ürün haline gelmek ya da bir Satın Alma Kutusu kazanmak için çok rekabetçi bir arama platformudur; iyi bir satış geçmişi ve rekabetçi fiyatlandırma politikası olması gerekir. Amazon, Satın Alma Kutusu'nu kazanma konusunda katı kurallar seti sağlamaz, ancak kazanma becerinizi etkileyen birçok faktör vardır.

Önce, Yapmanız gereken, Buy Box'ınızın uygunluğunu artırmaktır. Bunu yapmak için, profesyonel bir satıcı hesabınız olması ve eşyalarınızı en az üç ay ticaretinde bulundurmanız gerekir. Bunu nasıl geliştirebileceğinizin bir başka yolu da Amazon gerçekleştirme servislerini kullanmaktır.

Üstelik, Amazon Box'u kazanmak için yüksek performans düzeyine sahip olmanız gerekir. Yüksek performanslı seviye, başarılı satış geçmişi, mükemmel müşteri hizmetleri, mükemmel müşteri metriği ve dağıtım hizmetleri kalitesi gibi faktörlerden etkilenebilir.

Arazi fiyatınıza (teslimat ücreti ile gerçek ürün fiyatı) özel dikkat gösterilmelidir. Nişanızda rekabetçi kalabilmek için piyasa niş analizi yapmanız veya FeedVisitor veya Teikametricks gibi özel yeniden fiyatlandırma araçlarını kullanmanız gerekir. Bu araçlar, pazarınızdaki ilgili ürünlerin fiyatlarını otomatik olarak izlemenize yardımcı olacaktır. Bu aracı kullanarak, birisinin fiyat düşürdüğünü gördüğünüz her zaman, fiyat politikasında gerekli düzeltmeleri yapabileceksiniz.

Tıklama Başına Ödeme Amazon'da Reklam

Amazon'daki kârınızı en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, Amazon sponsorlu ürünler programını deneyin. Eşyalarınızı arama sonuçlarının altında, sağ sütunda veya detay sayfalarında görüntülemenize yardımcı olur. Amazon PPC çevrimiçi tüccarların Amazon'un arama sonuçlarının üstünde bir konum satın almalarının iyi bir yoludur. Bu programa göre, bir tüccar, müşterinin arama sonuçlarında reklamını her tıkladığında ödeme yapması gerekir. Ne kadar rekabetçi olursanız, tıklama oranınız yüksek, ödemeniz gerekecek.

Amazon platformunda pazarlama hizmetleri

Müşterilerle doğrudan çağrı ve e-posta pazarlama gibi iletişim yöntemleri Amazon'da yasaklanmıştır. Bununla birlikte, bu, Amazon mağazanıza alışveriş yapmak için başka promosyon tekniklerini kullanamazsınız anlamına gelmez. Bunu başarmak için blog yayıncılığı ve sosyal medya pazarlamacılığı kullanabilirsiniz. Ayrıca, blog'unuzu işinizle ilgili olarak oluşturabilirsiniz. Quora, Hubpages ve Go Makaleleri gibi platformlar, Amazon mağazanızda bir bağlantı bırakabileceğiniz konunun etrafında içerik parçaları yazmak için mükemmel bir yerdir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport