Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da sıralamayla ilgili, başarılarımı engelleyebilecek herhangi bir az bilinen gerçek var mı?

Evet, Amazon'da sıralamayla ilgili, çok sıkı bir iş başarısı ve bu kalabalık pazarda tam bir başarısızlık arasında bir çizgi çizen, az bilinen gerçekleri biliyorum. Ürün listeleme optimizasyonunuz için ana hedef anahtar kelimeleri tam olarak doğru kullanmıyorken, oldukça yaygın bir durum demek istedim. Ya da, örneğin, tüm ürün listelemesini, özellikle de en spesifik anahtar kelime odaklı alanlarla doğru şekilde optimize etmeyi başaramadıklarında. Birlikte alınan tüm bu şeyler sadece Amazon'da hak ettiği seviyeye ulaşmanızı engellemekle kalmaz, aslında gerçek web trafiğine ve sonuçta oradaki net satışlara mal olabilir. Aşağıda size, onlardan kaçınmanız için temel tuzakları göstereceğim veya en azından Amazon'daki sıralamanız için olabilecek herhangi bir olumsuz etkinin en aza indirgenmesi için her şeyi ayarladınız. 

Amazon'un A9 Algoritması, Başlık Anahtar Kelime Olarak Görüntüleniyor Alan

Amazon'daki çok fazla satıcı, aynı anahtar kelimeleri hem ürün başlığında hem de ürün adında koyduğuna inanıyor. arka plan anahtar kelime alanları zorunludur. Fakat hepsi çok yanlış. Niye ya? Amazon'un dahili algoritması ürün başlığınızda veya anahtar kelime alanının herhangi bir yerinde bulunan her bir anahtar kelimeyle tam eşleşmeyi verir; bunun nedeni, canlı alışveriş yapan kullanıcılar tarafından arama kutusuna yazılanlarla. Ve SEO'lu olanlar aşina olduklarını biliyorlar: kopyaları kullanmak aslında pek olumlu bir şey değil.

Gerçek 2: Ürün Başlığı ve Anahtar Kelime Alanlarının Eşit Ağırlığı Var

İnsanlar ürünün başlığına, özellikle de ürün listelemedeki diğer alanlara veya bölümlere kesinlikle daha fazla ağırlık verdikleri zaman yaygın bir şekilde görülen aldatmadır. . Ancak gerçek şu ki başlık etiketleri gerçekten daha fazla ağırlık taşıyor - tabii ki, Google arama motorunun gözünde gözlemlendi. Ve bu, mutlaka Amazon'da sıralamada aynı şeyin doğru olması gerektiği anlamına gelmez. Amazon'da ürün listeleme optimizasyonu hakkında aynı şeyi varsayanlar da yanlıştır.

Aslında 3: Uzun Kelime İfadeleri Anahtar Kelime Alanları İçin Yapmaz Will

Şunu kabul edin - Amazon'un A9 arama sıralama algoritması hiçbir zaman tam öbek eşleme. Aslında tek kelimeleri birleştirerek çalışır, böylece tekrarlanan kelimeler girerek ürün listeleme alanınızı boşa harcamaya gerek yoktur. Bunun yerine, herhangi bir kopyadan kurtulun ve geri kalan anahtar kelimeleri temiz ve net, mantıklı bir sıraya koyun. Bunu yaptığınızda, diğer hedef anahtar kelimelerinizi bulmak için daha büyük bir alan kalacaktır.

Gerçek 4: Dayanıklılık, Karmaşalar ve Çoklu Maddeler

Amazon'un A9'u bitki kaynağından sorumludur. Demek istediğim, köklü bir sözcük kullandığınızda ve ona basitçe farklı bitiş varyasyonları ekleyebildiğiniz durumdur. Örneğin, "diyet", "diyetler", "diyet" vb. Böylece, bu anahtar kelime varyasyonlarının her biri başka bir arama terimi olarak düşünülür. Virgüllere ve muhtemelen diğer noktalama işaretlerine gelince - Amazon hepsini yok sayar. İşte bu yüzden orada vaktinizi boşa harcamanıza gerek yok - Amazon'daki sıralamanıza hiç bir etkisi yok.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport