Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Çevrimiçi Verileri Ayıklamak İçin En İyi Bedava Web Kazıyıcı Araçlar Öneriyor

Bazı web kazıma hizmetleri, muhteşem veri çıkarımı nedeniyle kullanıcılar arasında ünlüdür seçenekler, özellikler ve özellikler, diğer hizmetler ise hiçbir şey için iyidir. Burada tartıştığımız web kazıma hizmetleri çok karmaşık değildir ve çok sayıda siteyi ve blogu kolaylıkla kazıyabilirler. Çok sayıda kazıma programı olduğu doğrudur, ancak aşağıdaki programlar ücretsizdir ve iş gereksinimlerini karşılayacaktır.

1. Import.io

Import.io, verileri ayıklamak için basit metodolojileri izleyen güçlü bir web veri çıkarma hizmetidir. Bu, kişisel veri kümelerinizi oluşturabilir ve verileri bir web sayfasından diğerine içe aktarabilir. Artı, istenen verileri sabit diskinize kaydedebilir ve Import.io birden fazla web sayfasını sıyırmak için herhangi bir koda ihtiyaç duymaz.

2. Kazıma Kutusu

Kazıma Kutusu özellikle SEO hizmetleri için tasarlanmıştır ve şirketlere ve serbest çalışanlarına en iyi veri kazıma hizmetlerini sunar. Başka bir deyişle, bunun hem bir SEO aracı hem de bir veri kazıyıcı olduğunu söyleyebiliriz. Buna ek olarak, Kazıma Kutusu, motor tarama, yorum gönderme, bağlantı kontrolü, anahtar kelime arama ve sayfa SEO ile ilgili işlevleri gerçekleştirebilir.

3. CloudScrape

CloudScrape tarayıcı tabanlı bir web kazıyıcı ve herhangi bir sorun olmadan büyük miktarda veri kazıma yardımcı online editör. Verileri kutu gibi farklı bulut depolama platformlarına kaydetme imkânı sunuyor..net ve Google Drive. Verilerinizi CSV ve JSON biçiminde de saklayabilirsiniz. İnternette, sitelerde dolaşmaya yardımcı olan, formları dolduran, robotlar oluşturan ve gerçek zamanlı verileri ayıklayan, en güçlü ve kapsamlı bulut kazıma hizmetlerinden biridir.

4. TheWebMiner

TheWebminer ünlü çevrimiçi veri kazıma programıdır ve güçlü bir otomasyon ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Gerçek zamanlı veriden tek bir siteye kadar, bu araç size çeşitli formatlarda günlük olarak doğru bilgi sağlar. Ayrıca, kopyaları ve alakasız içeriği ortadan kaldırarak veriyi temizler, böylece mümkün olan en iyi sonuçları elde edebilirsiniz.

5. Mozenda

Mozenda, hakiki ve gelişmiş web sitesi kazıma hizmeti ve veri çıkarma aracıdır. Çoğunlukla farklı markalar tarafından tanınmaktadır ve hızlı bulut, daha iyi ölçeklenebilirlik ve birden fazla veriye kolay erişim sunan gelişmiş bulut tabanlı mimariyle gelir. Mozenda kullanarak dosyalarınızı düzenleyebilir ve çeşitli biçimlerde verebilirsiniz. Bu program doğruluğu ile bilinir ve bakım gerektirmez. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper, otomatik  web verileri kazıma , içerik ekstraksiyon ve hasat web. İnternetteki en güçlü web veri çıkarıcılarından biridir. Araç metin ve resim biçiminde verileri toplar. Daha sonra veriyi gereksinimlerinize göre düzenler ve çıktılar her zaman değerli ve faydalıdır.

7. WebHose

Webhose, Webhose.io olarak da bilinir, gerçek zamanlı ve iyi yapılandırılmış verilere kolay erişim sağlayan ünlü bir web veri ayıklama ve entegrasyon programıdır. Binlerce siteyi ve çevrimiçi kaynağı tarayabilir ve nihai şeyleri 200'den fazla dilde kaydedebilirsiniz. Çeşitli forumları, haber merkezlerini, blogları ve çevrimiçi perakendecileri kapsamanıza yardımcı olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport