Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Top 5 Web Kazıyıcısında Faydalı Sorunlar Sağlıyor

Sık sık, ihtiyacımız olan bilgi bir siteye sıkıştırabilir ve düzgün sıyıramıyor ya da tarayamıyor. Bazı siteler verileri temiz ve yapılandırılmış formatlarda sunmaya çalışırken diğerleri web tarama veya veri kazıma tesisi sağlayamaz. Bu nedenle, en iyi web tarayıcılarına, madencilere ve sıyırıcılara erişmemiz gerekecek. Burada bu konuda ilk beş aracı tartıştık.

1. Webhose.io:

Webhose.io, çevrimiçi kaynaklardan ve sitelerden gerçek zamanlı verileri elde etmemizi sağlar. En iyi yanı, bu programın siteleri rahatça taradığı ve taradığı ve verileri temiz ve iyi organize edilmiş bir biçimde sunmasıdır. Ayrıca, verileri anahtar sözcükleri, cümleleri, dilleri ve doğaları temel alarak kazımamızı sağlar. Nihai sonuçlar, XML, RSS ve JSON dosyaları biçiminde elde edilebilir. Bu program ücretsizdir ancak Webhose.io'yu ticari amaçlarla kullanmak istiyorsanız premium sürümüne erişebilirsiniz. Ücretli plan, web sunucularına birden fazla HTTP isteği göndermenizi sağlayarak siteleri kolayca kazıyıp taramanızı sağlar.

2. Scrapy:

Scrapy, internette güçlü ve şaşırtıcı kazıma ve tarama çerçevesidir. En iyi yanı, bu programın, yararlı ipuçları ve öğreticiler için istediğiniz zaman, her yerde iletişime geçebileceğiniz bir uzman topluluğu tarafından desteklenmesidir. Verilerinizi kazıma ve ayrıştırma konusunda yardımcı olur ve CSV ve JSON gibi farklı biçimlerde kaydeder.

3. Outwit Hub:

Kodlarla rahat değilseniz, Outwit Hub veriyi taramanıza ve maden etmenizi kolaylaştıran yararlı görsel arayüzü size sağlayacaktır. Barındırılan versiyonu resmi sitede mevcuttur ve ücretsiz sürüm herhangi bir çevrimiçi mağazadan indirilebilir. Outwit Hub, programlama becerilerine sahip olmanızı gerektirmeyen bir Firefox eklentisidir.

4. Octoparse:

Outwit Hub gibi Octoparse güçlü bir web kazıyıcı, paletli ve veri madencidir. Javascript, çerezler, yönlendirme ve AJAX kullanarak statik ve dinamik siteleri yönetir. Bu web programı, herhangi bir siteyi veya blogu ayıklamaya yardımcı olacak ve hem temel hem de ileri veri türlerini ayıklayacak. İhtiyacınız olan tüm değerli bilgiler Octoparse bulut depolama alanında kurulabilir. Bir saat içinde toplu web sitelerini çıkarmayı sağlar ve Octoparse API ile en iyi kaliteyi alırsınız. Sana burada, bu ücretsiz yazılımın yalnızca Windows için destekleyici olduğunu ve diğer işletim sistemlerinde kullanılamayacağını söyleyeyim.

5. Chrome için Web Kazıyıcı:

Birincil web tarayıcınız olarak Google Chrome'u kullanıyorsanız, Web Kazıyıcı'yı seçmelisiniz. Hem kişisel blog'larınız hem de işletme web siteleri için site haritaları oluşturmanıza olanak tanıyan olağanüstü bir tarama ve madencilik programıdır. Bu tarayıcıyı indirip yükleyip Chrome tarayıcınıza eklemeniz yeterlidir ve verilen web sitelerinden verilerin nasıl çıkarılacağını görebilirsiniz. Ayrıca, web haritanızın genel görünümünü ve performansını artırmak için site haritalarını içe aktarabilir veya şablonlarını kullanabilirsiniz. Ayıklanan verileri CSV dosyalarına veya kendi Arşiv klasörüne kaydeder.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport