Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da nasıl iyi sıralamak ve oradaki başarılı bir satıcı olmak için?

Şunu kabul edelim - Amazon'da gerçekten başarılı bir satıcı olarak nasıl iyi sıralanacağını anlamak isterseniz, aşağıdaki açıklamayı kabul etmeniz gerekiyor. Yani, çok fazla e-ticaret ve SEO topluluğu üyesi (ve hatta büyük zaman satıcıları), yalnızca Google arama motoruna odaklanarak büyük bir fırsatı görmezden gelmektedirler. Elbette, dünyanın arama devi. Ama şey, Amazon'da satıyorsanız, bu kalabalık çevrimiçi pazar başka bir şeyden ziyade sizin için çok daha önemli olmalıdır. Niye ya? Esasen, satışa sunulan ürünleri aramak geldiğinde, Amazon'un arama hacminin yaklaşık üç kat fazla bir şeyleri vardır. Etkileyici, değil mi? Aşağıda, nihayet orada gerçekten iyi bir perakende tüccar olabilmek için Amazon'da nasıl sıralayacağınızı bilmeniz için bir parça pratik bilgiyi paylaşacağım. Her şeyden önce büyük arama motorlarında (Google'ın kendisi gibi) sıralama arasındaki önemli farklılıkları inceleyelim:

ve nasıl Amazon'da iyi sıralanabilir - ölçekte alınmıştır.

Dönüşüm ve Kullanıcı Memnuniyeti

Google ile Amazon arasındaki çeşitliliğin temel noktası, her şeyden önce, büyük arama motorunun reklamları satmak üzere tasarlandığından hızlı cevaplar vererek makul hale getirmektir daha fazla arama gerçekleştirmek ve böylece sonuçta reklamlarda daha fazla tıklama sağlamak için tekrarlanan bir aramaya geri dönmek. Sonuç olarak, Google'ın başarı metrikleri, kullanıcı ziyareti başına ortalama süre kadar tıklama oranı etrafında dönmektedir. Bununla birlikte, Amazon, aynı zamanda, orada satılık belirli bir ürün için her alışveriş isteği başına ölçülen daha fazla gelir veya brüt marj vermeye odaklanmıştır. Bu, Amazon'un arama sonuçlarını daha olası müşterilerin başarıyla gerçek alıcılara dönüştürülmesi için yeniden düzenleme olasılığı daha yüksek olduğu anlamına geliyor. İşte bu yüzden Amazon'da daha fazla satmak istiyorsanız, öncelikle dönüşümünüzü arttırmaya odaklanmalısınız. Yalnızca A9 arama sıralaması algoritması açısından daha fazla dönüşüm gerçekleştiren Amazon e-ticaret işletme platformuna daha fazla para kazandırmak demektir. Amazon'un Performans ve Alaka Değerleri.

En yaygın olarak, Amazon'da ana sıralama faktörleri iki farklı kategoriye ayrılmıştır - performans faktörleri ve faktörler alaka. Ve nihayet noktaya geliyoruz - Amazon'da nasıl iyi sıralamak gerektiğini anlamak için bu iki faktör arasında açık bir fark yaratmalısınız. İşte buradalar.

  •  Performans Faktörleri  - Performansın temel faktörleri (dönüşüm oranı, ürün fiyatı ve görüntüler) ile ilgili her şey aslında çok karmaşık değildir. Basitçe söylemek gerekirse, bu faktörlerin her biri, ürününüzün sıralandığında ürününüzün daha iyi satılması ihtimalinin muhtemel olduğunu gösteren güçlü bir Amazon sinyali verecektir.
  •  Alaka Düzeyi Faktörleri  - Bu kategori, A9'un ürününüzün gerçekten bir kullanıcı aramayla alakalı olup olmadığını belirlemek için kullandığı ürün sayfası listenizin ana alanlarını belirtir. Başlığınızın, alakalı birincil faktörler olarak tanınan başlıca öğeler şunlardır: Ürün Başlığı, Marka, Madde İşareti Noktaları Listesi, Ürün Açıklaması, Arka plan Arama Koşulları, Satıcı Adı, Kurulum, Günlük İşlem, Filtre Alanları, Müşteri Yorumları, gibi toplam Satış Sıralamasında olduğu gibi.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport