Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Bir Web Sitesini Kırpmak İçin Python Nasıl Kullanılır?

Veriler araştırmalarda kritik bir rol oynamaktadır, değil mi? Bu, şeylere bakmanın ve başka anlayışlar geliştirmenin yeni bir yol açabilir. En talihsiz olan şey, aradığınız verilerin genellikle kolaylıkla erişilebilir olmamasıdır. İnternet'te bulabilirsiniz, ancak indirilebilir bir formatta olmayabilir. Böyle bir durumda, ihtiyaç duyduğunuz verileri programlamak ve toplamak için web kazıma tekniğini kullanabilirsiniz.

Bu süreç boyunca yardımcı olabilecek birkaç sıyırma yaklaşımı ve programlama dili vardır. Bu makale, bir siteyi hurdaya çıkarmak için python dilinin nasıl kullanılacağı konusunda size yol gösterecektir. Web sayfalarının işleyişiyle ilgili çok sayıda bilgi edineceksiniz. Ayrıca geliştiricilerin herhangi bir web sitesinde verileri nasıl yapılandırdıklarını anlarsınız.

En iyi başlangıç noktası, bilgisayarınızın üzerine Anaconda Python Distribution'ı indirip yüklemektir. Bu programlama dili ile ilgili temel bilgiler için bazı dersler de alabilirsiniz. Özellikle bu alanda hiçbir fikriniz yoksa, yola çıkmak için en uygun yer Codecademy olabilir.

Bu kılavuz, mahkumlar için Polk Country'in şimdiki listeleme sitesinden yararlanacaktır. Bir mahkum listesini çıkartmak ve her mahkûm için ikamet yeri ve ırk gibi birtakım veriler elde etmek için bir Python komut dosyası nasıl kullanılacağı konusunda size yol göstereceğiz..Seni alacağımız tüm senaryo saklanır ve GitHub'da açılır. Bu, bilgisayar kodlarının paylaşılmasına izin veren popüler çevrimiçi platformlardan biridir. Kodların, size çok yardımcı olabilecek uzun bir açıklamalar listesi var.

Herhangi bir siteyi kazıyorken bakacak ilk araç bir web tarayıcısıdır. Tarayıcıların çoğu kullanıcılara, motor yuvası kapağının kaldırılmasına ve sayfa yapısını anlamaya yardımcı olan HTML denetim araçlarını verecektir. Her bir araca erişme şekli bir tarayıcıdan diğerine değişir. Bununla birlikte, ana sayfa 'sayfayı görüntüle kaynağıdır ve sayfayı doğrudan sağ tıklayarak alabilirsiniz.

Sayfanın HTML kaynaklarını gördüğünüzde, tutsak bağlantılarının ayrıntılarını tablo satırlarında düzgün bir şekilde listelemek önerilir. Bir sonraki adım, bu bilgileri çıkarmak için kullanacağımız bir betik yazmaktır. Ağır kaldırma sürecinde kullanacağımız iki Python paketi Güzel Çorba ve Taleplerdir. Kodu çalıştırmaya başlamadan önce bunları yüklediğinizden emin olun.

Web kazıma senaryosu üç şey yapacaktır. Bunlara, giriş sayfalarını yüklemek ve ayrıntı sayfalarına bağlantılar çıkarmak, her ayrıntı sayfasını yüklemek ve veri ayıklamak ve ikamet yeri ve ırk gibi nasıl filtrelendiğine bağlı olarak çıkarılan verileri basmak dahildir. Bunu anladığınızda, bir sonraki adım Güzel Çorba ve İstekler'i kullanarak kodlama işlemine başlamaktır.

Önce, requests.get URL'sini kullanarak mahkûm giriş sayfasını mantıksal olarak yükleyin ve çantaya koymak için güzel çorbayı kullanın. Bundan sonra, her satıra döngü yaparak bağlantıyı detay sayfalarına çıkarıyoruz. Tutukluların ayrıntılarını ayrıştırdıktan sonra, bir sonraki adım cinsiyete, yaşa, yarışa, rezervasyon süresine ve isim değerlerine sözlüğü eklemeyi denemektir. Her tutuklu sözlüğünü alacak ve tüm sözlükler mahkûmun listesine eklenecektir. Son olarak, listenizi nihayet basmadan önce yarış ve şehir değerlerini tekrarlayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport