Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

jsoup: Java HTML Scrapper - Semalt İnceleme

Jsoup, HTML'yi çalıştıran bir Java deposudur. Gerekli DOM, CSS ve jquery benzeri yöntemleri kullanarak verileri toplayan, analiz eden ve yöneten etkili ve etkili bir API ile donatılmıştır.

Jsoup programcıları ve web tasarımcıları, kaynak dosyaların yapısını bozmadan web kaynak dosyalarından belgeler geliştirebilirler. Dosyaları almış olan kullanıcılar, elemanları veya içeriği veya her ikisini birden ekleyerek veya değiştirerek, yapı öğelerini veya öğe bileşenlerini yeniden yapılandırabilir veya yeniden yapılandırabilir.

Geniş bir çeşitlilikte web ortamında ve uygulamalarda kullanıcılara esnek ve standart bir programlama arabirimi sağlamak için araç kapsamlı çeviklikle üretilmiştir. Bu, kullanıcıya değiştirmelerini, silmelerini veya türevlerine bileşen eklemeleri için gereken erişimi sağlar.

Jsoup, diğer formatlara kolaylıkla çevirmek için verileri daha küçük bileşenlere çözebilir ve parçalayabilir. Giriş verileri, toplama veya türetme ağacında yer alan bir talimat kodundan oluşan algoritmik bir ilerleme şeklinde çıkarılır. HTML bileşenlerini kod yapısına bağlı olarak böyle bir esneklikle dosya bileşenlerini alabilecek şekilde anlamak ve bütünleştirmek için oluşturulmuştur. Bunu nasıl yapar? Veri yakalamak için erişim ve desen için taranır ve tüm web sayfasını sıyırır. Veri türetme mümkünse, aşağıdaki yol izleyecektir:

 Ayrıştırma ağacını konfigürasyon yapısı vasıtasıyla en üst seviyeden, her veri bileşenini göz önüne alarak en düşük düzeye gidip gidermek . Bu yaklaşıma yukarıdan aşağıya ayrıştırma yöntemi denir.

 Yapının en alçak seviyesinden veri  kazıma, ara bileşimler vasıtasıyla ayrıştırma veya türetme ağacının tepesine kadar her veri bileşenini analiz etme.

Jsoup, üstün tasarımından dolayı bölünmüş saniyeler içerisinde çok çeşitli karmaşık işlemlere tabi olan etkili bir çözümdür. Süreç genelde üç temel aşamadan oluşur:

1. Ayıklanan karakterlerin ve verilerin daha küçük paketlere bölünmesi ve bu bitlerin karakterlerinin ve verilerin analizi.

2. Veri öğelerini tercih sırasına koyabilen ve

Uretmek için kullanılabilen makine dili tarafından okunabilecek ve derlenebilir nitelikte bir yorum. 3. Elektronik ifadeler gerekli yapılandırma, değer ve kullanıcıyla alâkalı olan bilgi parçaları.

Jsoup, WhatWG HTML5 gereksinimleri de dahil olmak üzere geniş bir HTML komut dosyası yapısı, dil arabirimi, programlar ve belge stiliyle uyumlu ve yürütülebiliyor. Aynı şekilde, HTML yapılarını, World Wide Web'de veri ve bilgi kaynaklarını çıkartmak, gezinmek ve sunmak için kullanılan web yazılım uygulamaları ile aynı Belge Nesnesi Modeline çözümleyebiliyorlar.

jsoup'un yeteneği:

  • HTML'yi bir URL, dosya veya dizgeden sıyırıp ayrıştırmak
  • bulun ve XSS saldırılarını önlemek için, DOM geçişi veya CSS seçicileri
  • kullanarak HTML öğelerini, nitelikleri ve metinleri geliştirin
  • kullanıcı tarafından gönderilen içeriği güvenli bir beyaz listeye göre silmek için verileri çıkarın
  • sağlam bir HTML sunmak

Yazılım, yapılandırmadan bağımsız olarak her HTML tipini çözmek üzere inşa edilmiştir: bozulmamış ve doğrulayıcıdan geçersiz etiket çorbasına: jsoup istenen ayrıştırma yapısını oluşturacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport