Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt İnceleme: Faydalı Web Kazıyıcı Olmayan Hizmetler İçin Kazıma Hizmetleri

Teknik olmayan bir kişi olduğunuzda, bazı engeller karlı  web kazıma  servisi. İnternet'te çok sayıda program bulunduğu doğrudur. Bazıları e-posta adresinden veri ayıklarken, diğerleri haber yayın organlarını, seyahat sitelerini ve sosyal medya platformlarını hedef alıyor. Aşağıdaki veri çıkarma programları, kod yazmayan ve görevlerini yerine getirirken C ++ gibi programlama dillerinden uzak durmak isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır.

1. Spinn3r

Non-kodlayıcılar için en iyi ve en faydalı web kazıma hizmetlerinden biridir. Spinn3r uzmanlığı, tüm web sitenizi sıyırıp özel bloglardan, sosyal medyadan ve RSS özet akışlarından veri çıkarabilmesidir. Firehose API kullanıyor ve internette endeksleme ve taramanın% 80'den fazlasını yönetiyor. Buna ek olarak, Spinn3r çıkarılan bilgileri JSON formunda kaydeder ve Google'a benzer özelliklere sahiptir. Veri kümelerinizi ihtiyaçlarınıza göre tarar ve günceller ve ham veriler üzerinde bir araştırma yapar; size yüksek kaliteli ve iyi yapılandırılmış bilgi kolayca verir.

2. Octoparse

Octoparse yapılandırması kolay veri kazıma servislerinden biridir. Kullanıcı dostu ve seçkin bir arayüzü ile bilinir. Octoparse, verileri zorlu web sayfalarından sıyrılmanızı ve bilgi ayıklarken farklı siteleri ve blogları hedeflerken insanoğlunu taklit etmenizi kolaylaştırır. Octoparse, çıkarılan verileri bulutuna kaydetmenize veya yerel bir makineye indirmenize izin verir.

3. ParseHub

Parsehub, diğer ünlü veri çıkarma servisleri gibi çok sayıda siteyi hedefleyen, yönlendirme, JavaScript, AJAX ve çerezleri kullanan güvenilir ve ücretsiz bir hizmettir. Ayrıca, bu program gelişmiş makine öğrenme teknolojisi ile donatılmıştır ve PDF belgelerini daha iyi okuyabilir ve değerlendirebilir. Şu anda, Windows ve Linux kullanıcıları Parsehub'u kullanabilir ve 30 dakika içinde birden fazla görevi başarabilirler.

4. Fminer

Fminer, kazıma programlarının en yararlı verilerinden biridir. Dünya standartlarındaki özellikleri bir araya getirir ve kazınırken verilerinizi görselleştirmenizi sağlar. Fminer, hem basit hem de karmaşık sitelerden bilgi alır ve hiçbir programlama becerisi gerektirmez. Teknik bilgiye sahip değilseniz, Fminer sizin için doğru programdır.

5. Outwit Hub

Normal bir Firefox eklentisi olarak indirebileceğiniz ve kullanabileceğiniz güçlü bir Firefox eklentisidir. Outwit Hub, en iyi ve en şaşırtıcı veri çıkarma araçlarından biridir. Sadece veri toplar ve kazıymaz, aynı zamanda farklı web sayfalarını tarayarak markanızı tanıtmanızı kolaylaştırır. Out-of-the-box olarak, bu program herhangi bir programlama becerisine ihtiyaç duymaz ve kullanımı kolaydır.

6. Web Kazıyıcı - Bir Chrome Uzantısı

Yüksek kaliteli özelliklere ve özelliklere sahip, ünlü bir Google Chrome uzantısıdır. Web Kazıyıcı import.io'ya iyi bir alternatiftir ve herhangi bir işletim sistemiyle entegre edilebilir. Kazıp silmek istediğiniz verileri vurgulamanız yeterlidir, Web Sıyırıcının özü çıkarıp dönüştürecek ve mümkün olan en iyi sonucu verecektir. JavaScript ve Ajax'daki web sitelerini yönetir ve teknik olmayan kişiler için en güçlü programdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport