Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Mükemmel Web Kazıma Hizmetini Açıkladı

Bilim ve teknolojideki ilerlemeler sayesinde, işletmelerin dünyada gelişme biçimleri muazzam bir gelişme gösteriyor. Her geçen gün, yeni kazıma teknikleri tanıtıldı ve şirketler üzerinde önemli bir etki yarattı ve hem temel hem de gelişmiş web sayfalarından kesin bilgi topladı. Veri kazıma veya içerik madenciliği, iş umutlarını artırmamıza yardımcı olur. İyi düzenlenmiş ve iyi yapılandırılmış verilerle piyasa trendlerini kolayca tahmin edebiliriz.

SiteScraper Nedir?

SiteScraper, dijital pazarlamacılar, sosyal medya uzmanları ve iyi kurulmuş işletmeler için uygun olan mükemmel bir veri kazıma veya içerik madenciliği aracıdır. Bu araçla, talep edilen ve bir ölçüde işinizi büyütebilecek malları ve kaynakları anlayabilirsiniz. SiteScraper hem ücretsiz hem de premium sürümlerde mevcuttur. Freeware'in sınırlı sayıda seçeneği var ancak prim planı, diğer içerik madenciliği servislerinde bulamayabileceğiniz çeşitli özelliklerin kilidini açacaktır. SiteScraper'ı en iyi tercih yapan bazı önemli özellikleri aşağıda tartışılmıştır.

Site sıradışı veri kazıma veya içerik madenciliği hizmetlerinden farklı olarak, SiteScraper akıllıca verilerinizin kalıplarını tanımlar ve iyi ayıklanmış halde getirir.

Farklı web sayfalarından bilgi. SiteScraper'ı geliştirmenin başlıca hedeflerinden biri, bu aracı otomatik olarak görevlerini yerine getirdiği ve bazı programlama becerilerine sahip olmanızı gerektirmediği için, etkileşim olmaksızın en sevdiğiniz web sitelerinden verileri kazıyabilmenizdir.

2. Çok seviyeli kategori listelerini çiziyor

SiteScraper çok seviyeli kategorileri ve sitelerin listelerini kolaylıkla kazıyan birkaç veri kazıma ve içerik madenciliği aracından biridir. Bu, bu aracı kullanarak eBay ve Amazon benzeri çevrimiçi mağazalardan gelen verileri silmeniz anlamına geliyor. Ayrıca, seyahat portallarını ve haber web sitelerini SiteScraper ile hedefleyebilir ve kazınmış verilerinizin listelerini ve kategorilerini herhangi bir sorun oluşturmadan oluşturabilirsiniz. Kategorisindeki Kazıma özelliği, farklı çevrimiçi alışveriş mağazaları kategorisindeki ürünlerden bilgi çıkarmak için yararlıdır.

3. Arama anahtar sözcükleri

SiteScraper'ın anahtar kelime arama özelliği, verileriniz kazınırken arama yapmanızı ve uygun anahtar kelimeleri bulmanızı kolaylaştırır. Çıkarılan verilerin sitenizi daha iyi bir şekilde sıralamasına veya dizine eklemesine yardımcı olabilecek bir dizi anahtar kelime ve cümle anlamına gelir.

4. Güçlü kodlama özelliği

SiteScraper'ın kullanımı kolaydır ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olsa da, eşsiz ve şaşırtıcı özelliği normal ifadelerdir. HTML kodlarından, JavaScript kodlarından ve SiteScraper madenlerinden veri toplayan farklı seçenekler vardır. SiteScraper madenciliği başlatmadan veya verilerinizi sizin için kazıma yapmadan önce, normal ifadeleri istediğiniz web sayfalarına da uygulayabilirsiniz.

5. Proxy sunucusu üzerinden anonim olarak çalışır

SiteScraper ile dünyanızın IP adresini tanımasına veya tanımlamasına izin vermeden verilerinizi kazıyabilirsiniz. Bu araç, proxy sunucusu vasıtasıyla anonim olarak çalışabilir ve veriler koparılırken size eksiksiz bir güvenlik ve gizlilik sağlayarak HIP adresinizi gizler. IP adresinizi gizlemek ve çevrimiçi güvenliğinizi ve korumanızı sağlamak için bir dizi sunucudan seçim yapabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport