Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları A Web Sitesinden Verileri Kırpmak İçin 5 İpucu

Veriler her zaman okunabilir bir biçimde değil, aynı zamanda Internet'te de mevcut . Bilgilerin çoğunu farklı dillerde bulabilirsiniz, bunu anlamamızı zorlaştırıyor ve her şeye CSV veya başka bir biçimde erişilemiyor. Bu gibi durumlarda, bilgileri doğru bir şekilde kullanmanız zor olacaktır. Ayrıca, onu veri kümeleri ile birleştirip bağımsız olarak keşfedemezsiniz. Böylece, veri kazıması, okunabilir ve erişilebilir formatlarda kopyalar oluşturmanın tek yoludur.

1. Google Spreadsheets ve Google Chrome'u kullanın

Hem Google Chrome hem de Google Spreadsheets'in verileri Sadece 5 dakika, herhangi bir kod eklemenize gerek yok. Sitenizin düzenini bilmek, verilerin kazımasının ve kullanılmasının ilk adımıdır. Bunu yapmanın en kolay yolu Google E-tablolar'daki ImportHTML komutudur. Kaliteden ödün vermeden sihir gibi çalışır ve tüm web sitenizi sıyırır. Ayrıca Chrome dostu olan ve birçok özellik ile gelen bir yazılım da kullanabilirsiniz.

2. Daha iyi sonuç almak için Scraperwiki kullanın

Eğer karmaşık veritabanını kazıyıp herhangi bir programlama becerisine sahip değilseniz, daha iyi sonuç almak için Scraperwiki'yi denemelisiniz.Farklı Wikipedia sayfalarını ve ağır web sitelerini kırpmaya yardımcı olur ve tüm siteyi Sabit sürücünüzü birkaç dakika içinde kullanabilirsiniz.Bu araç enerji ve zamanınızı yatırmaya değer ve en iyi ve en doğru sonuçları vermeyi sağlar.Scraperwiki, farklı kodlar yazabilir, uzmanlarınıza sıyırıcı yazmalarını isteyebilir gibi farklı işlevlere sahiptir. Daha iyi sonuçlar almak için Scraperwiki topluluklarıyla iletişime geçin.

3. Kazıyıcının yapısını anlama

Kazıyıcının yapısını anlamak da önemlidir. sıyırıcılar 3 ana bölümden etkilendi: çıkarılacak sayfaların sırası, bir veritabanı gibi yapılandırılmış verilerin kaydedileceği alan ve hattın URL'sini eklemeye yardımcı olan indirici veya ayrıştırıcı.

4. Kazıma önemini anlamak:

Scrapi ng, farklı web sayfalarından, PDF dosyalarından ve diğer belgelerden veri çıkarmanın yolu olup, daha sonraki işleme için kullanılabilir ve okunabilir hale getirilir. Veri toplamak ve kullanmak için uygulayabileceğiniz en kullanışlı ve kapsamlı tekniklerden biridir. En iyi yanı, Kimono ve import.io gibi araçları kullanıyorsanız verilerin kazıması için programlama becerisine sahip olmamanızdır.

5. Kazıyıcıyı öğrenin:

Farklı web sayfalarından düzenli olarak veri çıkarmak istiyorsanız, nasıl kazınacağınızı öğrenmelisiniz. Artı, şaşkına dönmek için bir sürü bilgiye sahip olduğunuzda ve web sitenizde onu yeniden kullanmak istediğinizde bunu öğrenebilirsiniz. İlginç ürünler ve hizmetler hakkında e-posta uyarıları alırsanız, temellerini öğrenmek ve öğrenmek isteyebilirsiniz. Kazıma, birkaç programlama becerisi gerektiren basit bir görev olduğu doğrudur. Bazı  web kazıma  araçları, programlama becerilerini ve dilleri öğrenmenizi gerektirmiyor; bu da, görevlerinizi kod olmadan yapabileceğiniz anlamına geliyor.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport