Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Python Kullanarak Amazon Ürününün Ayrıştırılmasına İlişkin Süper Kılavuz

Amazon gibi web sitelerinden büyük miktarda veri kazıma yapmak o kadar da kolay değildir. Siteler, yalnızca kategori başına 400 web sayfasına erişmenize izin verebilir. Amazon ve diğer büyük e-ticaret siteleri, bir veritabanındaki ürün sayısını izlemek için e-ticaret web siteleri tarafından kullanılan bir anahtar kelime olan ASIN'i kullanmaktadır.

Bu yazıda, daha sonra Amazon'da ürün açıklamalarının ve fiyatlandırma ayrıntılarının çıkarılması için kullanılacak bir ürün kazıyıcının nasıl oluşturulacağını öğreneceksiniz. Yeni başlayanlar için Python, komut dosyası okunabilirliğini vurgulayan amaç odaklı bir programlama dalıdır. İşte ürün kazıyıcıyı kullanma yolları.

Amazon ürünleri izleme

Web kazıma, e-ticaret web sitelerinden büyük miktarda veri ayıklamak için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bir ürün kazıyıcı ile stokun kullanılabilirliğini, müşteri derecelendirmelerini ve fiyat değişikliklerini kolayca izleyebilirsiniz.

Ürünlerin Amazon'da nasıl satıldığını analiz etme

Web veri çıkarma sitelerden yararlı veriler çıkarmayı gerektirir. Finansal piyasalardaki sert rekabetten sağ çıkabilmek için rakiplerinizin performansını takip etmek zorundasınız. Son birkaç yıldır, e-ticaret sitelerinden siteleri sıyırmak sıkıcı ve hantal bir faaliyet olmuştur. Python sayesinde bu siteleri silmek kolaylaştı.

Bir ürün kazıyıcı, Amazon'taki verileri, ASIN'yi vurgulayarak kolayca sıyırır..Çıkarılan veriler mal piyasasında Amazon'da nasıl satış yapıldığını analiz etmek için finansal pazarlamacılar tarafından kullanılır. Kazıyıcılar çeşitli amaçlarla kullanılırlar. İşte ürün kazıyıcıların diğer kullanımları.

  • Amazon'un ürün puanlarını ve incelemelerini analiz etme
  • Reklam reklam API incelenmesi
  • Oran paritesinin ve şeffaflığın analizi

Neden Python?

Amazon gibi dinamik web sitelerinden dosyaları ayıklamak ve çözümlemek söz konusu olduğunda Python önerilir. Bununla birlikte, e-ticaret web sitelerinden veri nasıl alacağınız konusunda daha ayrıntılı bilgi edinmeden önce, bu sitelerden çıkarılan ayrıntıları düşünelim. İşte bir ürün kazıyıcı ile elde edilebilen verilerin altını çizen, sivri uçlu bir liste.

  • Ürün satış fiyatı
  • Stokta bulunma durumu
  • Ürün kategorisi
  • Ürünün adı
  • Orijinal fiyat

Python'un paketi gereksinimleri

Bu yazı, merkezi tema HTML indirmek ve ayrıştırmak için Python kullanıyor. Verilerinizi Python kullanarak almak, bir öğeyi sağ tıklamak gibidir. Bu kadar basit. Tercih ettiğiniz ürünün web sayfasından HTML'yi indirin ve fiyat ve ürün açıklaması gibi hedeflenen bileşenin tüm XPath'ini belirleyin.

Python kodu

Kullanmak için kodun adı var mı? Evet ise, gidelim. Kodunuzun adını komut satırına yazmanız yeterlidir. Kodu aldıktan sonra, kendi ASIN'lerinizle değiştirin. ASIN'lerin tüm listelerini içeren bir JSON çıktı dosyası (data.json) oluşturulur.

E-ticaret web sitelerini yöneten politikalar ve hükümler. Kazıma yaparken, web sitesinin kara listeye girmeyi önleme planlarını ihlal etmekten kaçının. E-ticaret web siteleri, kullanıcıların kategori başına 400'den fazla sayfaya erişmesini engeller. Python ürün kazıyıcı ile, derecelendirme ve stok hesap verebilirliği için ürünleri kolayca izleyebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport