Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları Bir Kazıma Aletinin En İyi Özellikleri

Data Scraping Studio'yu kullanarak, istediğiniz web sitelerinden, 5 dakika. Hiç şüphesiz, internetteki en iyi ve en kullanışlı web kazıma araçlarından biridir. Data Scraping Studio, güçlü ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve Ajax sitelerinden, parola korumalı sitelerden, basit ve dinamik sitelerden, XML, JSON ve benzeri kaynaklardan gelen verileri silmiştir. Muhteşem özelliklerinden bazıları aşağıda belirtilmiştir.

1. Kolay Anahtar kelime arama:

Tüm diğer ünlü kazıyıcılar gibi Data Scraping Studio, anahtar kelimeleri aramanın daha iyi bir yolunu sunar. Bu aracı indirip etkinleştirmeniz ve verilerinizi anahtar kelimelerinize dayanarak düzenlemek için kullanmanız yeterlidir. İlham almak için bir sürü anahtar kelime ve cümle getiriyor. Dolayısıyla, yalnızca verilerinizi silmekle kalmaz aynı zamanda kısa kuyruk ve uzun kuyruk anahtar kelimelerinize dayanarak düzenler.

2. Pazar Araştırması:

Data Scraping Studio kullanıcıları için iyi bir pazar araştırması yapan tek sıyırıcıdır. Diğer sıradan veri kazıyıcıların aksine, bu araç arama sonuçlarına göre kaliteli sonuçlar verir. Bu nedenle, pazarlamacılar, çevrimiçi araştırmacılar, öğrenciler, gazeteciler ve akademisyenler için idealdir..

3. Web veri entegrasyonu:

Data Scraping Studio'yu kullanmanın en iyi nedeni, web veri entegrasyonu için kullanışlı seçenekler sunmasıdır. Tüm web tarayıcıları ve işletim sistemleriyle uyumludur ve verilerinizi kazıma ve arzularınıza göre entegre etmenizi kolaylaştırır.

4. Verilerin Karşılaştırılması

Hatta birinci sınıf kazıyıcılar iki veya daha fazla web sitesinin verilerini karşılaştırabilirler. Neyse ki Data Scraping Studio'da bu seçenek var ve farklı web sayfalarının verilerini analiz ederek kaliteli ve güvenilir sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Dahası, bu araç verileri biraz düzenleyerek çıktılarınızdaki tüm yazım ve dil hatalarını kaldırır.

5. Kaliteyi izler:

Çıkartılmış kazınırken bu program verilerinizin kalitesini izler. Bu araç, okunabilir ve ölçeklenebilir veriyi otomatik olarak en sevdiğiniz biçimde alacağı için çıkarmaya dikkat etmeniz gerekmediği anlamına gelir.

6. Profil / Sağlanan ürün bilgileri:

Bu yazılımın kullanıcıları profil ve ürün detaylarına kolaylıkla erişebilirler. Yani, e-ticaret web siteniz için Data Scraping Studio'yu kullanıyorsanız, kaliteden ödün vermeksizin Amazon ve eBay gibi devlerden bilgi alabilirsiniz. Ürün bilgilerini, adlarının listesini, açıklamalarını ve hatta resimleri elde etmek için bu aracı deneyebilirsiniz. Böylece Data Scraping Studio'nun Amazon Kazıyıcı ve Facebook Veri Çıkarıcı'ya mükemmel bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz.

7. Bildirimler:

Çeşitli kullanıcılar, kazıma işlerinde uyarı eksikliği konusunda şikayette bulunurlar. Sıradan araçların aksine, Data Scraping Studio, veriler silindiğinde sizi uyarır. Ayarlarını değiştirmeniz ve gelen kutunuzda hemen bildirim almaya başlamanız yeterlidir. Özel seçeneklerini kullanarak cep telefonunuza da uyarı alabilirsiniz. Böylece, Data Scraping Studio, veri çıkarma işleminizi daha rahat ve kullanışlı hale getirmeyi amaçlayan komple bir yazılımdır. En iyi şey, bedelsiz gelir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport