Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzman, Awesome Web Kazıma Deneyimi Paylaşıyor

Mozenda, yüksek kaliteli  web kazıma  yazılımıdır. İnternette ilgili bilgileri toplamak. Mozenda  web kazıyıcı , web'den belirli bilgileri almak için insan web sörf etkinliklerini kopyalar. Kazıma, İnternette yapılandırılmamış verileri almak ve verileri okunabilir biçimde saklamak için tasarlanmıştır.

Mozenda Software Performance

Web sıyırma söz konusu olduğunda, doğruluk ve güvenilirlik dikkate alınması gereken iki önemli noktadır. Geçmişte, web sitesindeki verileri silmek, güvenilmez ve masraflı idi. Web'den ilgili bilgileri ayıklamak için birincil yaklaşım, bir web sayfasındaki büyük HTML metinlerinden veri çekmeye çalışan benzersiz programlar yazmayı içermektedir.

2007'de, Mozenda geliştiricilerinin programlamadan web sitelerinden  verileri silmek için  bir program sunduktan sonra kazıma teknikleri değişti. Program, bir web sayfasında telefon numarası ve e-posta adresleri ölçütlerini kullanarak tercih edilen metni saptayabilir. O zamandan beri kazıma tecrübesi zaman geçtikçe düzeldi. 

İnternetteki pazarlama stratejileri ve promosyon amaçlı gelişmekte olan geniş veri mevcuttur..Bununla birlikte, bilgiler sistem özelliklerinizle uyumlu olmayan formatlarda mevcuttur. Burası Mozenda'nın girişi. Mozenda kullanarak web sitesindeki verileri silmek, makinenizi çalıştırmak kadar rahat.

Neden Mozenda kazıyıcıyı kuruyoruz?

Mozenda web kazıyıcı, verileri kullanılabilir formatlarda ayıklayarak web verilerini kolayca iş zekasına dönüştürür. Mozenda kuşkusuz endüstrideki en güçlü kağıt kazıyıcıdır. Araç, onun türlerinden biridir. Tıpkı tarayıcınız gibi Mozenda da kullanıcı dostu bir kullanıcı arayüzü kullanıyor. Web'den verileri çıkarmak için, hedef metninizi seçmeniz ve gerisini Mozenda'ya bırakmanız yeterlidir.

Veri çıkarma frekansı da web kazımasında ön şarttır. Mozenda ile, web sayfalarından belirli aralıklarla, donanım çökmesine neden olmadan verileri toplayabilir. Bir programcı değil, panik için yer yok. Mozenda web kazıyıcı, FTP, DOM, XPath, RegEx ve API gibi gelişmiş özellikleri sunar.

Bütün gün verileri kopyalayıp yapıştırmak için yüzlerce stajyer tutmayı düşünüyorsanız planlarınızı değiştirmeniz gerekir. Mozenda ile, özel bir web kazıma çözümü oluşturmak için programcılara ihtiyacınız yoktur. Mozenda, tüm web kazıma faaliyetlerini kapsıyor. İnternette geniş veri sizi bekliyor.

Mozenda web kazıyıcının makinenize kurulmasının avantajları

Mozenda'yı bilgisayarınıza kurduktan sonra, kazıma sürecini izlemek için binlerce işçiye ihtiyacınız yok. Çalışan sayısı en fazla 2'ye düştü. Mozenda'yı seçtiğinizde, özel ve kararlı bir destek ekibi ile el ele çalışmayı kabul etmiş oluyorsunuz. Web sitesindeki verileri kazıyorken zorluklarla karşılaşırsanız, yardım için Mozenda'nın destek ekibine bildirin.

Mozenda destek ekibi, yeni başlayanlar için ücretsiz toplantılar ve web toplantı hizmetleri sunmaktadır. Doğru işletme kararlarını verin ve projenizin stratejilerini gözden geçirin. Web'de özgürce dolaşan Mozenda web kazıyıcı ile gerçek verileri kazımaya başlayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport