Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon girişini anahtar kelimeler için hızlı bir şekilde optimize edebilir miyim, kendimi en çok aranan ürünlere mi itiyor?

Başarılı olabilmek için ana hedef anahtar kelimeler için Amazon listelemenizi konumlandırmanız ve optimize etmeniz gerekir (diğer bir deyişle, ürün aramasında en sık kullanılan tek anahtar kelimeler ve uzun kuyruk kombinasyonları). Ama doğru anahtar kelimeleri bulmak ve Amazon listesini en iyi şekilde optimize etmek nasıl mümkün oluyor? Önemli olan, Amazon listelemenizi optimize etmek için Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) gibi, anahtar kelime rekabetinin yeterli bir seviyesine (örn. Büyük arama hacmi) uygun olarak en yüksek arama talebindeki anahtar kelimeleri seçmeniz gerektiğidir (yani, nispeten kolay sıralanabilir). Bu nedenle her şeyden önce doğru anahtar kelime aracını seçmeniz gerekecek. Aşağıda doğru anahtar kelimeler için Amazon listelemesini optimize etmeniz ve kanıtlanmış bir verimlilik ile doğru aracı kullanmanız için bazı pratik düzenlemeler göstereceğim. Öyleyse içeri girelim!

Google Anahtar Kelime Planlayıcı ile başlayın

Ciddi, bu temel anahtar kelime araştırma aracı iyi bilmek neredeyse tüm uzman SEOs tarafından Amazon listeleme optimize etmek için çok yardımcı olabilir Doğru anahtar kelimeler için. Daha kesin olmak için, Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'yı başka herhangi bir şeyden önce kullanmanızı öneririm - sadece hedef ürün anahtar kelimelerinizden ve uzun kuyruk arama ifadelerinizden büyük bir resim elde etmek için. Bu şekilde, yalnızca Amazon'da değil, eBay, Walmart, Alibaba mağazası gibi diğer benzer pazar yerleri aracılığıyla kullanımlarının tüm küresel eğilimlerini anlayabileceksiniz.

Amazon Listesini Optimize Edin Profesyonel Araç

Ana hedef anahtar kelimelerinizin büyük bir resmini edindikten sonra, bunları harekete geçirmeye başlamanın zamanı geldi. Yani Amazon listelemesini optimize etmek için özel olarak hazırlanmış iyi bir anahtar kelime araştırma aracı seçmeniz gerekecek. Diğerleri arasında şunları kullanmanızı öneririm -  KeywordTool.io  ve JungleScout. Her ikisini de, ana hedef anahtar kelimeler için kendi Amazon listemizi optimize etmek için test ettim. Aşağıda her biri için kısa bir genel bakış edelim.

 KeywordTool.io 

Harika bir anahtar kelime fikirleriyle ilerlemeye devam etmek çok kolay bir araç. Google Anahtar Kelime Planlayıcı'sı gibi, tek ihtiyacınız olan şey, hedef anahtar kelimenizi girmek ve canlı alışveriş yapanların aynı öğeyi veya ürün kategorisini arayan kullandığı ilgili arama terimlerinin büyük bir listesinden yardım almanızdır. Dahası -  KeywordTool.io , özellikle de en umut verici uzun kuyruklu anahtar kelime kombinasyonlarını belirleme konusunda gerçekten harika görünüyordu. Unutmayın, Amazon'un otomatik tamamlama seçeneği bu ifadelerle size her zaman yardımcı olamaz, bu yüzden bu özel olarak hazırlanmış anahtar kelime araştırma aracını Amazon'daki her başlangıç satıcısı için gerçek bir kurtuluş haline getirebilirsiniz.

JungleScout

Ve işte burada önemli noktaya geliyoruz - şu ki, ne Anahtar Kelime Planlayıcı, ne de KeywordTool'un muhtemelen orada en önemli şeyi anlamanız yararlıdır - tam olarak hangi anahtar kelimeler Amazon'da daha fazla satış yapmak olasılığınız daha yüksektir. Bu nedenle, JungleScout'u kullanarak belirli her hedef kelimeyi veya uzun kuyruk ifadesini nasıl kazandığınızı saptamam öneririm. Ya da sadece çapraz referans olarak kullanabilirsiniz. Sonuçta, potansiyel olarak umut verici her bir anahtar kelimenin son muayenesini yapmak ve Amazon girişinizi optimize etmek için mutlaka kazanılmış bir anahtar olup olmadığından emin olun.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport