Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürün listeleme yapısını en iyi şekilde nasıl geliştirebilirim?

Amazon esas olarak satışa sunulan ürünlerle uğraşan büyük bir arama motoru olduğunu düşünürsek, ana hedef anahtar kelimeleriniz için doğru optimizasyon ile Amazon ürün sayfanızı nasıl geliştirmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Aşağıda, Amazon Ürün Listelemesini Ürün Başlıkları, Madde İşaretleri Puanları, Ürün Tanımı ve Ürün Görselleri gibi ana bölümlerine göre nasıl geliştireceğinizi göstereceğim. Sonuç olarak, orada en iyi alakalı arama sonuçları arasından kendinizi bulmak için. Peki, mümkün olan en iyi şekilde anahtar kelimeler için Amazon optimizasyonunuzu nasıl geliştireceğinizi görelim.

Amazon Ürün Listesini Geliştirme

Her şeyden önce, genel optimizasyon süreci boyunca anahtar kelimelerin bazı temel anlayışlarından ve bunların doğru kullanımdan başlayalım orada. Dolayısıyla, ürün listelemenize çekilen daha büyük bir web trafiğini görmek isterseniz Amazon profilinizi ve ana bölümlerini iyileştirmeniz gerekecektir - nihayetinde en çok satanlar arasında görülen üst sıralamaların keyfini çıkarın. Bir taraftan, geçerli arama sıralamalarınız, damla nakliye mağazanızın gerçek satış performansı gibi iyi olacak. Bununla birlikte, diğer taraftan, gerçek hedef kitleniz tarafından kullanılan ana hedef anahtar kelimeleriniz ve uzun kuyruk arama ifadeleriniz için çok iyi optimize edilmiş bazı gerçekten cazip açıklamalarla pazara hakim olabilirsiniz. Bu, bir tür paradokstur - eğer daha üst sıralarda yer alırsanız, daha hızlı bulunabilir ve daha fazla satarsınız. Veya tam tersi: Daha hızlı bulursanız, daha fazla satarsınız ve sonuçta daha üst sıraya yerleşeceksiniz. Aşağıda sırrımı temizleyeceğim ve Amazon ürün listelemesini ana bölümleriyle nasıl geliştireceğinizi göstereceğim.

Ürün Başlığı Oluşturma

Ürününüzün başlığında bulunan her bir anahtar kelime tek başına aranır. Bu, hem ürün adınızda, hem de ürün sayfanızın başka yerlerinde herhangi bir anahtar kelimenin veya uzun kuyruk arama ifadelerinin tekrar tekrar kullanılması anlamına gelir; bunun, her ne pahasına olursa olsun kaçınılması önerilir. Bir ürün başlığı oluştururken azalan sipariş sırasına ana anahtar kelimelerinizi koymayı unutmayın. Bu şekilde, elbette ki, anahtar kelimelerle doldurulmasını istemiyorsanız ve kendinizi iyiden daha çok zarar veriyorsanız asla aşmayın.

Bullet Noktalarının ve Ürün Tanımlarının En İyileştirilmesi Listesi

Her şeyden önce, mermi puanlarınız ve ürün listelemenizin optimizasyonuyla ilgili aşağıdaki yaygın hatalarından kaçının:

  • Tam anlamıyla doğru olmayan, hatta yanıltıcı bilgi içeren herhangi bir bilgiyi kasten içermeyin - örneğin sadece bir marka adına veya başka bir rakip biriyle eşleşen bir aramanın olması.
  • Gereksiz/çoğaltılmış bilgi ile dolu çok uzun mermi listesi veya aşırı uzatılmış ürün açıklamaları oluşturmaktan kaçının.
  • Asla ziyaretçileri başka bir web sitesine yönlendirmeye çalışmayın (diğer bir deyişle, orada herhangi bir üçüncü taraf fiyatlandırma, kesin üretici veya açık promosyon verilerini kullanmaya kalkışmayın).
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport