Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt WebHarvy Hakkında Konuşuyor, En İyin Özgür İnternet Hurdacılarından

İnternetin bir sürü veri kazıma programı var. Bu araçlardan bazıları teknik olmayan kullanıcılar, serbest çalışanlar ve eğitimciler için uygundur; diğerleri ise işletmelerin, büyük markaların ve işletmelerin ön seçimi. WebHarvy, görseller, e-postalar, metinler ve URL'lerden otomatik olarak bilgi çıkarabilen nispeten yeni bir veri kazıma yazılımıdır. Bu ücretsiz yazılım, veri çıkarma konusunda zamandan tasarruf sağlar ve içeriği farklı biçimlerde sunar. WebHarvy saniye içinde sıyrılmaya başlar aracı kullanımı kolaydır. Anahtar kelimelerinize dayanarak farklı web sayfalarından veri çıkarır ve kullanıcı dostu ve okunabilir formatlarda kurtarır. En ilginç seçeneklerinden bazıları aşağıda belirtilmiştir:

1. Point and Click Arabirimi

Görsel web kazıyıcı olan WebHarvy'nin bir nokta ve tıklama arayüzü vardır, böylece verilerinizi kazıyorken komut ve kod yazmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca, farklı web sayfalarında gezinmek ve taranacak bilgileri bir fare tıklaması ile seçmek için dahili tarayıcıyı kullanabilirsiniz. WebHarvy, çok az sayıda veri kazıma aracından biri olup, size kaliteli sonuçlar vereceğini ve hiçbir şeye mal olmamasını sağlayacaktır.

2. Birden Fazla Web Sayfasından Kalıp Kazanın

WebHarvy'yi kullanarak ürün listelemeleri, çevrimiçi mağazalar, e-posta adresleri, haber siteleri, seyahat portalıları vb. Gibi farklı web sayfalarından verileri kolayca kazıyabilirsiniz. Bu araç, yalnızca veriler ayıklamakla kalmaz aynı zamanda web sitenizi taramanıza ve arama motoru sonuçlarındaki sıralamasını iyileştirmenize de olanak tanır.

3. Kategori Kazıma

WebHarvy ile, artık bir sitenin benzer sayfalarına veya listelerine gidebilecek bağlantı listesinden bilgileri sıyırdırabilirsiniz. Başka bir deyişle, kaliteden ödün vermeksizin Amazon ve eBay gibi kategori tabanlı sitelerden veri çıkarmak için WebHarvy'yi kullanabileceğinizi söyleyebiliriz. Ayrıca, yapılandırması kolay olan bu alet kazınmış verilerinizi farklı alt kategorilere böler.

4. Resim Yükle

Görüntülerden veri ayıklamak bugünlerde karşı karşıya olduğumuz en büyük sorunlardan biridir. WebHarvy ile, görüntüleri tamamen veya kısmen sabit diskinize kazdıklarında indirebilirsiniz. Bu araç, farklı web sayfalarında ve e-ticaret sitelerinde görüntülenen resimleri otomatik olarak kazıyacaktır.

5. Otomatik Desen Algılama

Bu araç, WebHarvy farklı web sayfalarında meydana gelen veri modellerini otomatik olarak tanımlayabileceğinden, diğer normal veri kazıma programlarından farklıdır. Bu, fiyatlandırma sitelerinden ve e-posta adreslerinden verileri tek tek kazmanıza gerek olmadığı anlamına gelir. Bunun nedeni, WebHarvy'nin her şeyi sizin için yapılandıracağı ve kazınmış verilerin kategorilerini ve modellerini otomatik olarak tanımlayacağıdır.

6. Anahtar Kelime Tabanlı Kazıma

WebHarvy, sıradan kazıma hizmetlerinin aksine, kullanıcı için anahtar kelime tabanlı sıyırma gerçekleştirir. Web sayfalarından anahtar kelimelerine dayanarak bilgi çıkarmak istiyorsanız, WebHarvy ayarlarını düzenleyebilir ve aracın işlevini yerine getirmesine izin verebilirsiniz demektir. Veriler, web sitelerinizden anahtar kelimelerinizi rahatsız etmeden ayıklanır ve her zaman hatasız olur.

7. Düzenli İfadeler

WebHarvy'nin Kimono Labs ve Import.io'ya iyi bir alternatif olduğunu söylemek güvenlidir. Bu ücretsiz yazılım, normal ifadeleri hem metin hem de HTML kaynakları üzerine uygulamanıza ve kaliteden ödün vermeden sizin için verileri silmenize izin verir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport