Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Bir HTML Scrapper Olarak PHP Web Kazıyıcı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

PHP Web Kazıyıcı otomatik olarak web sayfalarından HTML kazımak ve görüntülemek için yardımcı olur. farklı web sitelerinde. Bu uygulamayı benzersiz kılan özellik, veriyi belirli bir konumdan çekip başka yerden tekrar tekrar görüntülemesidir. Böylece, kaynak web sitesinin içeriği güncellenirken, program içerik silip hedef web sitesinde bırakılarak web sitesinin de güncellenmesi sağlanacak.

Örneğin, popüler bir web sitesinden en yeni Futbol puanlarını almak için sürekli olarak ihtiyaç duyuyorsanız, PHP web kazıyıcıya bir CSS selektörüyle birlikte gönderilen kaynak web sayfasının URL'sini girin. Bir kod üretecektir. Artık kodu sayfanızın kaynak koduna ekleyeceksiniz ve öyle. Sayfanızda bulacaklarınız kaynak sayfadaki en son puanı alacaktır.

Bu araç, sıralamaları, borsa fiyatlarını, fiyatları ve haber gibi birkaç sıklıkla güncellenen içeriği çıkartmak için idealdir. Bu HTML sıyırıcı, kullanımı kolay, yüksek performans sunar, hemen hemen tüm tarayıcılarda çalışır ve en önemlisi kalite desteğiyle birlikte gelir, çünkü en iyilerden biridir.

Dezavantajları

Ne yazık ki, uygulama bazı sitelerden veri ayıklayamayabilir. Bu yüzden, satın almadan önce denemeniz önerilir. Şu anda kazıyıcı, Vimeo, YouTube ve birçok video paylaşım web sitesinden videolar çıkartamıyor..

Dosyaları yakalayabilir, ancak flash dosyalarının içeriğini de yakalayamaz. Ayrıca, bu web sitelerinin bazılarının gelen kutusu ve profil sayfası gibi bazı web sitelerinin kayıtlı kullanıcılarına görünür olan içeriği de tutamaz. Angular.js, AJAX ve diğer bazı JavaScript teknikleri tarafından üretilen içerikler bu araç tarafından çıkartılamaz.

Herhangi bir web sayfasını sıyırmadan önce, tarayıcınızdan JavaScript'i devre dışı bırakın ve web sayfasını ziyaret edin. JavaScript'i devre dışı bıraktıktan sonra görebildiğiniz tüm içerik sayfadan çıkarabileceğiniz şeydir. Göreceli yollarla görüntü içeren HTML'nin sayfanızda görünmeyeceğini de aklınızda bulundurmanız önemlidir.

Sık sorulan soruların yanıtları

İçeriği çeşitli sayfalardan çıkartıp bu araçla tek bir sayfada gösterebilirsiniz. Kaynak sayfaların her biri için bir kod üretmeniz ve bunları görüntülenmesini istediğiniz sayfanın kaynak kodunun içine yerleştirmeniz yeterlidir.

  • Ayrıca, aynı kaynak sayfadan birkaç öğe çıkarmak mümkündür.
  • Bu araçla web sayfalarını çoğaltmak mümkün değildir, çünkü bu onun amacı değildir.
  • Bu uygulama WordPress'i desteklemese de, WordPress için ayrı bir araç bulunmaktadır.
  • Ayıklanan HTML'yi stil oluşturmak için CSS kullanabilirsiniz
  • Ayıklanan HTML'yi değiştirmek için JavaScript / jQuery kullanabilirsiniz.
  • Web sayfanızı yenileyerek çıkartılmış en son HTML'yi alabilirsiniz. Futbol skoru örneğini tekrar kullandığınızda, gördüğünüz son puanı 0 - 0 ve puanı 1 - 0 olarak değiştirirse, onu yenilene kadar web sayfanızda göremezsiniz.
  • Çıkartılan HTML web sayfanızda herhangi bir CSS olmadan HTML biçiminde görünür.

Sonuç olarak, bu aracı yasal olarak kullanmanız önerilir. Üzerinde HTML içeriği tutmadan önce her zaman herhangi bir web sayfasının sahiplerinden izin isteyin. Bu aracın kullanımı konusunda tamamen kendi başınızsınız.

Post a comment

Post Your Comment

Contacts

Ivana Fedorova St, 29а, Kyiv, Ukraine
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport