Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon TOP aramaları haline gelmenin yolları nelerdir?

Amazon TOP araştırmacıları olmak için iyi bir fikir edinmek için, Amazon'da satılan şeylerin ne olduğu konusunda net bir resim edinmeniz gerekir. Pazarlama kampanyanızı doğru bir şekilde oluşturduğunuzdan emin olmak için bilmeniz gereken optimizasyon özelliklerini görmek için bu yayını kontrol edin. Bu yazı, Amazon hazinesine gözlerinizi açacak ve herhangi bir çaba harcamadan para toplamaya yardım edecektir.

Amazon satış temelleri

  •  Buy Box 

Amazon aramasında arama yaptığınız kelimeleri seçiniz daha fazla mevcut teklifi kontrol etmek için ürünün ana sayfasına gidin ve ardından ürün açıklamasının altında sunulan teklifleri tıklayın. Bununla birlikte, Amazon alışveriş yapanların genellikle kontrol ettiği ilk şey kutuyu satın almaktır. Bu bölüm, pazar alanı içerisinde en iyi varyantı görüntüler. İstatistik verilere göre, 56 milyar dolarlık Amazon'un 62 milyar dolarlık satış burada gerçekleşti. Alışverişçiler, Amazon'un tercihine güvenebileceklerini biliyor çünkü fiyat, kalite, alaka düzeyi gibi çeşitli yönleri hesaba katıyor. Satın alma kutusunu kullanarak müşteriler, alışveriş sepetlerine ürün ekleyerek satın alma işlemlerine başlayabilirler.

Amazon'daki yüksek rekabete bağlı olarak, satın alma kutusunu kazanan özellikli satıcı olmak kolay bir iş değildir. Amazon SERP'de yüksek sıralamaya giderseniz özellikli bir satıcı haline geleceğiniz anlamına gelmez. Satın alma kutusunu kazanmak için Amazon yönergelerine uymanız ve müşterileriniz için değerli olmanız gerekir.

Bir tüccarın teklif listesinde nerede göründüğünü etkileyen faktörler:

1. Rekabetçi fiyatlandırma

Bir satın alma kutusu kazanmak için kullanıcılara rekabetçi bir fiyat sağlamanız gerekir. Sadece bir ürün bedeli değil aynı zamanda nakliye ücreti de içerir. Amazon'da gerekli ürünleri arayan müşteriler, tüm fiyatları karşılaştırabilir ve büyük olasılıkla piyasadaki en düşük fiyatı seçebilirler. Fiyatınızı rekabetçi tutmak için düzenli olarak rekabetçi analiz yapmanız gerekir. Ayrıca, yeniden fiyatlandırma araçlarını kullanmak makul.

2. Rakip teklifler

Ne kadar fazla satıcı olduğu için teklifleriniz rekabet halinde olmalı, en çok tırmanıyor.

3. Tarih satmak

Amazon'da bir satın alma kutusu kazanmak için uzun ve olumlu bir satış geçmişiniz olmalıdır. Amazon, müşteri yorumlarını ve ay başına ortalama satın alma sayısını dikkate alır. Kural olarak, kısa süre önce Amazon pazarında görünen ürünler, özellikli satıcılar haline gelemez.

Birçok özellik, Amazon'un seçkin bir satıcı seçimini etkiliyor. Bununla birlikte, yukarıda bahsedilen faktörler en güçlüdür. Buradaki en etkili çözüm, Amazon aracılığıyla aldığınız tüm işlemlerin iyi sonuç vermesini sağlamaktır. Müşterilere en iyi müşteri desteğini sağlamanız ve yardımcı olmanız gerekir.

  • Amazon Gerçekleşmesi
    Amazon gerçekleştirme, çevrimiçi tüccarların ürünlerini perakende ettirmesine yardımcı olmak için Amazon tarafından tasarlanan bir programdır. Bu programı kullanarak, ürününüzü stoklanacak olan Amazon'un tamamlanma merkezlerinden birine gönderebilirsiniz. Bu, bir müşterinin sizden ürün satın aldığı her seferinde Amazon onları gönderir. Bu program, zaman kazanmanıza ve işinizi yürütmenin diğer yönlerine odaklanmanıza yardımcı olur. Amazon, sevkıyat ve müşteri hizmetlerinin birçok yönünü ele alırken ürünlerinin erişimini Amazon Prime üyelerine de genişletir ve bir satın alma kutusu kazanmanıza yardımcı olur.


Ürünlerinizi İpuçları Amazon'da aranır

  •  Ürün incelemeleri  

Olumlu ürün incelemeleri, Amazon'daki üst rütbeniz için gereklidir.Sağlamanız gereken şey, ürün sayfanızın listesindeki değerlendirmeleri değil, satıcı profilinizdeki geribildirimleri hakkında konuşmaktır. Son Amazon algoritma güncellemesinden bu yana hediye, indirim vb. karşılığında incelemelerde bulunmak için kullanıcıları başlatmaya mecbur değildir. Bu nedenle, yorumları organik olarak elde etmeniz gerekir En iyi yollardan biri, müşterilerinize en iyi alışveriş deneyimini sunmaktır.

  •  Anahtar Kelimeler 

Bu, önemli bir şeydir. Hedeflenen arama terimlerinizi ürün başlığına, açıklamasına ve madde işareti noktalarına eklemek için öncelikle bir anahtar kelime araştırması yapmanız ve aşağıdakilerle en alakalı anahtar kelimeleri bulmanız gerekir: giriş tanıtımınız için kullanılabilecek işletme arama terimleriniz. İkinci aşamada, listenizi Amazon arama sonuçları sayfasında en iyi şekilde optimize edilmiş ve görünür kılmak için bu anahtar kelimeleri stratejik olarak başlık ve açıklamalarınızda kullanmanız gerekir. Bununla birlikte, günümüzde Amazon algoritması daha akıllı hale geldiği için girişinizi anahtar kelimelerle boğmamalısınız ve bunun için cezalandırılabilirsiniz. Bu nedenle, başlığınızı doğal, hassas ve alıcıların arama sonuçlarından tıklamalarına çekici hale getirmelerinin nedeni budur. Anahtar kelimeler araştırma kampanyanızı basitleştirmek için, Google Anahtar Kelime Planlayıcı veya Amazon Anahtar Kelime Aracı gibi otomatik öneri araçlarından birini kullanabilirsiniz. 

  •  İyi optimize edilmiş ürün listesi 

İyi optimize edilmiş bir ürün listesi, uzun vadeli satış kazanmanıza yardımcı olabilir. Önceki makalelerimizde, girişinizi verimli hale getirmenin ayrıntılı öğreticilerine yer verdik. Bu nedenle, tıklama oranınızı ve dönüşümünüzü olumlu olarak etkileyebilecek yalnızca temel ürün listeleme optimizasyon faktörlerini numaralandıracağım:

  1. Güvenilir ve yakalayan marka adı;
  2. Tanımlayıcı ürün başlığı;
  3. Gerekli tüm ürün özelliklerine ve belirgin faydalara sahip tam ürün açıklaması;
  4. Makul mermi puanları;
  5. Zoom özelliğine sahip kaliteli ürün resimleri;
  6. Endişeleri gidermek.
  •  Rekabetçi fiyat 

Bu aralık, Amazon'un müşterileri tarafından, değerin ve başlangıç niyetinde oldukları hisleri ile belirlenir harcamak Fiyatınız mantıklı olmalı ve ortalama pazar eğilimine dayanmalıdır. Mevsimsel olarak yükselebilir veya düşebilir veya ürününüzün yeni geliştirilmiş halinin görünümü ile. Potansiyel müşterileriniz için kalite sorunları olabileceği için fiyatınız aşırı düşük olmamalıdır. Bu nedenle, nişinizin lider ürününü yönlendirmeye çalışın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport