Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Freeware Yarayan Etkili Bir Web - Semalt Advice

Bilgiye erişebilmek için tüm zorlukların ortadan kaldırılması vizyonu, bu aracın. Başka bir deyişle, araç, insanların yapılandırılmış bilgilere erişmesini kolaylaştırmak için yapılmıştır.

Bu nedenle, veri toplanmanın en büyük engelleri, bu  web kazıma  yazılımının yapımında ortadan kaldırılmıştır. Kullanıcılar artık bilgiye erişmek için uğraşmak yerine, yararlı bilgileri okumak ve analiz etmek için daha fazla zaman harcıyorlar.

Özetle, bu aracın ana amacı, veri çıkarılmasını kolaylaştırmaktır. Teknik olmayan bir kişinin anlamak için oldukça zor olan konvansiyonel  veri kazıma araçlarını  veya karmaşık web sitelerini işleme konusunda etkili olmayan araçları kullanmak yerine basit ama etkili bir tek tıklatmayla aracı kullanabilirsiniz .

Bir veri topluluğuna ne kadar zaman ve diğer kaynaklardan kaçtığını öğrendiğinizde, esnek ancak güçlü bir veri kapma aracına acilen bir ihtiyaç olduğunu anlayacaksınız.

ParseHub, geliştiricilere, öğeleri tarayıcı web müfettişi ile mücadele etmek zorunda kalmamak için öğeleri nasıl yapılandırabilecekleri ve değiştirebilecekleri konusunda tam denetime sahipler. Bu araçla, herhangi bir veri kazıma kodu daha yazmak zorunda kalmayabilirler. Bunun nedeni, ParseHub formlar, açılan listeler, kimlik doğrulama, sonsuz kaydırma, etkileşimli haritalar ve daha pek çok konuda kolayca çalışabilir olmasıdır..

En önemlisi, kullanıcıların aracı kullanabilmek için herhangi bir teknik bilgiye gereksinimi yoktur. Bir kullanıcı olarak, yapmanız gereken tek şey, bir web sitesi açmak ve ayıklamak istediğiniz tüm bilgileri seçmektir.

Yapmanız gereken tek şey, bir web sayfasından ayıklamak istediğiniz tüm öğeleri işaret etmek ve tıklamaktır. ParseHub bunları yalnızca sizin için ayıracak değil aynı zamanda diğer web sayfalarında bulunan benzer öğeleri tahmin etmenize yardımcı olacak, bu da işlemi sizin için daha kolay ve daha kısa sürdürecektir. Ayrıca bazı gelişmiş özelliklerin keyfini çıkarmak için kolay ileri moddan geçiş yapmaya karar verebilirsiniz.

ParseHub API'sı

Bu özellik veri yakalamayı ve tercih ettiğiniz biçime dönüştürmeyi kolaylaştırır. API ayrıca, verileri JSON veya CSV formatlarında indirmenize izin verir.

Araç, veri çıkarma işleminizdeki kalıpları tanıyabilir ve onu, sonraki kazıma talimatlarınızı önlemek için kullanacaktır. Aynı zamanda, CSS seçicilerini ve öğe niteliklerini değiştirme özgürlüğünü sunar.

Karmaşık web sitelerini işleyebilir. Girişleri, sonsuz kaydırma, haritaları, yönlendirme ve diğer tüm JavaScript konularını ele alacak mekanizmalara sahiptir.

ParseHub binlerce sayfanın birbirine bağlı web sitelerini kolayca işleyebilir. Tek yapmanız gereken her sayfa için farklı talimatlar vermek ve tek bir düğmeyi tıklatarak tüm sayfaları birbirine bağlayabilirsiniz.

Tüm talepler, kullanıcıların gizliliğini korumak için geniş bir IP havuzu aracılığıyla yönlendirilir.

Verileriniz her an erişebilmeniz için uzaktan saklanır. Ayrıca, verilerinizi nasıl almak istediğinizi zamanlayabilirsiniz. Her ay, her gün, her saat, hatta her dakika bir kez yapabilirsiniz. Hepsi sana bağlı.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport