Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Tavsiyesi: 7 Faydalı Web Kazıma ve İçerik Çıkarma Araçları

Web sitelerini kazıma ve içerik ayıklama, çevrimiçi işletmeler için ortak bir veri toplama görevi . Çok sayıda site kazınır ve veriler günlük olarak çıkartılır. Bazı projeler kapsamlı yazılım ve araçlar ile yürütülürken, bazıları elle tamamlanabilir. Aşağıdaki yazılımlar sadece harika değil aynı zamanda ücretsizdir ve kullanıcılarına çok sayıda imkan sunmaktadır.

1. iMacros

iMacros web tarayıcıları için bir uzantıdır ve programcılar ve programcılar için en havalı yazılımlardan biridir. Resimlerin ve metnin test edilmesi, indirilmesi ve yüklenmesi gibi web etkinliklerini yakalamanıza ve yeniden oynatabilmenize olanak tanır. Aynı zamanda, farklı veritabanları, CV ve XML dosyaları ve diğer kaynaklar kullanarak verileri içe aktarmanızı ve vermenizi kolaylaştırır. iMacros, web sınama ve tarama ile ilgili görevleri yerine getirir. PromptCloud, özelleştirilmiş  web kazıma , web sürünme ve veri çıkarma hizmetleri ile yaygın olarak bilinir.

Çevrimiçi işletmeler ve yeni başlayan şirketler için harika ve sizin için farklı dillerde ve farklı platformlardan veri toplayabiliyor. İşinizi düzgün yapmak için çok çeşitli teknolojiler kullanıyor. Bilgileri bloglardan, sosyal medya sitelerinden, web sitelerini, çevrimiçi forumları ve seyahat portallarını inceleyebilirsiniz.

3. WinAutomation

WinAutomation, kullanıcılara çeşitli görevlerde yardımcı olan güvenilir ve otantik bir otomasyon aracıdır. Bu yazılım, form gönderirken, yerel verilerde bulursanız, web sitelerini kazıyorsa ve ayıklanan verileri görüntüler ve metin biçiminde kaydederseniz yardımcı olur. Ayıklanan verileri Excel sayfalarına yapıştırabilir, çeşitli görevler uygulayabilir ve dosyalarınızı daha iyi organize edebilirsiniz. WinAutomation ayrıca e-posta ayrıştırma ve masaüstü yönetim görevleri için de yararlıdır. 

4. Görsel Web Ripper

Visual Web Ripper, web sitelerini kazıma, veri toplama ve anında yararlı içerikler çıkarmak için kullanılan görsel bir yazılımdır. En güçlü araçlardan biridir. İçeriği arama motorları, ürün katalogları ve haber kanalları aracılığıyla toplar ve size en iyi sonuçları verir. Bu araç, yalnızca web sayfalarından veri alır ve yalnızca doğru ve güncellenmiş bilgileri indirmenize yardımcı olur.

5. WebHarvy

WebHarvy, farklı web kalıplarını otomatik olarak tanımlayan ve sizin için yararlı veriler toplayan görsel bir kazıma programıdır. Metin, resimler, e-postalar ve URL'ler de dahil olmak üzere tekrarlanan sayfaları da sıyırır. WebHarvy, verilerin alınmasına genellikle izin vermeyen web sitelerindeki verileri silmenizi sağlar. 

Darcy Ripper Darcy Ripper, Java tabanlı web tarayıcısı ve veri çıkarıcıdır. Bu, kullanıcı dostu, grafik arayüzü ile bilinir ve saniyeler içinde iyi yapılandırılmış verileri indirmek için kullanılabilir. Darcy Ripper, veriler için herhangi bir URL'yi işlemenizi ve dosyalarınızı çeşitli biçimlerde indirmenizi sağlar.

7. Ubot Stüdyosu

Ubot Studio, en iyi ve en müthiş web kazıma ve içerik çıkarma programlarından biridir. Hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde geliyor ve web tabanlı bir uygulamadır. Ubot Studio, komut dizileri oluşturmamıza ve veri madenciliği, web sınaması ve içerik yönetimi gibi çeşitli eylemleri tamamlamamıza izin verir. Dosyalarınızı veritabanına kaydedebilir veya birkaç dakika içinde sabit diskinizde indirebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport