Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: GrabzIt Giriş. GrabzIt'ı Kullanmanın Farklı Yolları

Internet üzerinden veri çıkarma programları. Bununla birlikte, farklı PDF dosyalarından ve web sayfalarından verileri silmek şu ana kadar bu kadar kolay olmamıştı! Lütfen, aşk ve lehinize, GrabzIt - netten en iyi ve en ünlü web kazıma araçlarından biridir.

GrabzIt ile başlama:

Bu web kazıma aletini kullanmanın dört temel yolu vardır:

1. API'sini kullanın:

GrabzIt'ın özelliklerini ve hizmetlerini uygulamanıza veya web sitenize entegre etmek için API. Bu, ekran görüntüleri almanıza, HTML tablolarını çekmenize ve çevrimiçi videoları animasyonlu GIF'lere dönüştürmenize olanak tanır. Ayrıca, Word ve PDF belgelerinden veri ayıklamak için API kullanabilirsiniz.

2. Çevrimiçi Ekran Görüntüsü Aletini kullanın:

Zamanlanmış görevleri oluşturmak, bazı ekran görüntüleri almak veya HTML tablolarını yakalamak için bazı planlar yapmak istiyorsanız, GrabzIt doğru seçimdir senin için. Kullanıcı dostu ve seçkin çevrimiçi ekran görüntüsü seçeneği, birkaç dakika içinde ekran görüntülerini almanıza ve kaydetmenize olanak tanır.

3. Eklentilerini kullanın:

GrabzIt'ın eklentisini, önceden hazırlanmış ortak özellikleri sitenize, blogunuza veya içerik yönetim sisteminize entegre etmek için de kullanabilirsiniz.

4. Web ekstraktörünü veya veri madenciliği seçeneğini kullanın:

GrabzIt'den faydalanmanın bir başka yolu, web çıkarıcı veya veri madenciliği seçeneğini kullanmak ve istediğiniz herhangi bir formatta herhangi bir veriyi çıkarmaktır..

GrabzIt Özellikleri:

1. Hedef web sitelerini tanımlayın:

GrabzIt ile, hedefi tanımlamak kolaydır internet sayfaları. Bu web kazıyıcıyı indirmeniz, yüklemeniz ve etkinleştiremeniz ve verileri silmek istediğiniz bir web sitesinin veya bölümünü tanımlamanız yeterlidir. Sonra, verilerinizin kazınmasını istediğiniz zamanı planlamanız ve GrabzIt'ın gerisini kalması gerekir.

2. Çıkaracak veya kazıyacak verileri belirtin:

GrabzIt'ın değişiklikleri buna göre kaydetmesi için verilerinizin nasıl yapılandırılmasını istediğinizi de tanımlamak da önemlidir.

3. Kazıma pakedi verileri:

Bu, verilerinizin kazıma ve aktarım biçimini tanımlamayı içerir. GrabzIt, verilerinizi veya web içeriğinizi daha iyi bir şekilde paketlemenize yardımcı olacaktır.

Kazınabilecek veriler nelerdir?

GrabzIt bir web sayfasının herhangi bir bölümünden verileri sıyırabilir. HTML öğelerinin içeriğini (span ve div gibi) ayıklamak, HTML öğesi niteliklerini almak veya metni PDF veya resim formatında saklamaya ilgi duymak istiyorsanız GrabzIt'ı kullanmalısınız!

Bu web sıyırıcı nasıl işliyor?

GrabzIt normal kullanıcıların internette gezinirken web sayfalarını okuyan web kazıyıcılarından biridir. AJAX ve JavaScript ile üretilen her tür içerik bu aleti kullanarak kazıma yapılabilir. Ayrıca, bu müthiş araç, farklı PDF belgelerinden içerik ayıklayabilir veya kazıyabilir ve resim metinlerini okuyabilir.

Çıkartabileceğiniz bir web sayfasının öğelerini seçmenizi veya vurgulamanızı sağlar. Alanı seçtikten sonra, GrabzIt karmaşık düzenli ifadeler oluşturacak ve sizin için her veriyi kazıyacaktır. Desenleri kullanmanıza ve arka planda düzenli ifadeler oluşturarak istediğiniz sonuçları elde etmenize izin verir.

Verilere Excel, CSV, JSON, XML, SQL ve HTML biçiminde erişilebilir ve bu verileri MySQL veya SQL sunucusuna kaydedebilirsiniz. GrabzIt muhteşem bir çevrimiçi sihirbaz ile birlikte gelir ve kazıma neyi ve ne zaman kazınacağını otomatik olarak talimatlar oluşturur. Bu yazılımdan en iyi şekilde yararlanmak için herhangi bir programlama veya kodlama becerisine ihtiyacınız yoktur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport