Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Çevrimiçi Veri Çıkarıcı'nın 10 Awesome Özelliğini Ayrıntılandırıyor

 

Çevrimiçi veri çıkarıcı yararlı verileri çıkarmak veya kazıma yapmak için tasarlanmış bir uygulamadır Farklı web sayfalarından. Kullanımı basit ve kullanımı kolaydır ve verilerin rahatça bulunmasını sağlar. Dahası, bu veri çıkarma yazılımı, bilgileri çeşitli formatlarda kaydetme ve vermeme imkânı sağlar. Farklı özelliklerinden bazıları aşağıda belirtilmiştir.

1. Pazarlama uzmanları için idealdir:

Çevrimiçi veri çıkarıcı, farklı zaman kazandıran güçlü seçenekler sunar ve öncü üretim sürecini yönetmemize ve otomatikleştirmemize yardımcı olur. Ürün pazarlama, potansiyel müşterileri hedefleme ve internette daha fazla para kazanma imkânı sağlayan işyeri açılımlarını ekliyor. Çevrimiçi veri çıkarıcı yararlı verileri çıkarmak veya kazıma yapmak için tasarlanmış bir uygulamadır Farklı web sayfalarından. Kullanımı basit ve kullanımı kolaydır ve verilerin rahatça bulunmasını sağlar. Dahası, bu veri çıkarma yazılımı, bilgileri çeşitli formatlarda kaydetme ve vermeme imkânı sağlar. Farklı özelliklerinden bazıları aşağıda belirtilmiştir.

2. İşletmeler için harika:

Bu yazılım, işletmeler, şirketler ve çokuluslu kuruluşlar için ideal hale getiren benzersiz seçeneklerle gelmiştir. Kolay ve hızlı karar verme prosedürü için teklif verilerinin özetlenmesine odaklanmaktadır. Çevrimiçi veri çıkarıcıyı kullanarak, markanızı uluslararası platformda tanıtırken çok fazla zaman, emek ve para tasarrufu yapabilirsiniz.

3. Çevrimiçi araştırmayı kolaylaştırır:

Çevrimiçi Veri Çıkarıcı, çevrimiçi araştırmalarımızı eskisinden daha kolay hale getiren farklı iş kategorileri veritabanına erişmemize izin verir. Halen 400'den fazla işletme kategorisine ve kurşun üretimi, çevrimiçi araştırma ve ürün pazarlaması için veri ayıklamaya yardımcı olur.

4. Anahtar kelime araştırmasına yardımcı olur:

Doğru ve güçlü anahtar kelime araştırma seçeneği yerel arama anahtarlarını izlemenize olanak tanır.Ayrıca hangi anahtar kelimelerin en çok arandığını ve web sitenizi nasıl düzgün bir şekilde sıralayacağınızı öğrenebilir, arama motoru sıralamalarını iyileştirir.

5. B2B ve B2C ticaret yol açar:

Çevrimiçi Veri Çıkarıcılar, 20'nin üzerinde veri kaynağından gelen B2B ve B2C ticaret yollarını toplar ve izler; bunun için gerçek zamanlı veri istihbarat algoritmaları.

6. Rekabet Analizi:

Yazılımın rekabetçi analizi veya hibrid yazılımı jeneratör aracı, iş amaçlı stratejik istihbarat verilerine erişmemize izin verir, sitelerimizin yerel arama motorlarında görünmesine ve düzenli olarak işletme listeleri hazırlamasına yardımcı olur. Ayrıca, ayıklanan verilerimize avantaj sağlar ve işletmeler için kullanışlı olmasını sağlar. 

7. İşletme girişi denetimleri:

Çevrimiçi veri çıkarıcı, ödeme yöntemleri, etki alanı adları hakkında bilgi toplamanıza yardımcı olur ve sizin için işletme giriş denetimlerini yapar. Ayrıca, ürünlerinizi kolayca pazarlayabilmeniz ve veriyi daha sonra kullanmak üzere kaydedebilmeniz için e-posta adreslerini toplar.

8. Çoklu veri türlerini ayıklayın:

Çevrimiçi veri çıkarıcıyı kullanarak farklı veri türleri toplayabilir ve kalitesini koruyabilirsiniz. Markalar, işletmeler ve acentelerin ihtiyaç ve beklentilerine göre farklı web sayfalarından yararlı veriler toplamasına yardımcı olan çoklu işletme kategorisi aramaları için destek sunar.

9. Dijital pazarlamacılar için harika:

Bu araç, toplu e-posta pazarlama seçenekleri sunar ve markanızı başarı zirvelere getirmeye yardımcı olur. Bu nedenle, dijital pazarlar için harika ve SMS ve E-posta pazarlama seçenekleri ile güçlendirilmiştir.

10. Farklı çıktı formatlarını destekler:

Bu uygulama metin dosyaları, CSV dosyaları, HTML ve Excel de dahil olmak üzere çeşitli çıktı formatlarını desteklemektedir. Çıkartılmış verilerinizi iş gereksinimlerinize ve beklentilerinize göre herhangi bir biçimde kaydedebilir ve verebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport