Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon listeleri için SEO'ya rehberlik yapabilir misin?

Zekâsız bir düşünce değil, ancak Amazon'daki satışlarınızı iyileştirmenin en iyi yollarından biri oradaki yüksek bir ürün sıralamasına sahip olmaktır. Ve Amazon listeleriniz için SEO'yu çalıştırmak, sizi hala gelişmemiş müşterilerin hedef kitlenin önüne getirerek, arama sıralamasındaki konumlarınızı büyük ölçüde artırabilir. Ama onları gerçek alıcılara dönüştürmek nasıl? İyi, görelim bakalım. Amazon listelerini çevrimiçi aramanın üst kısmına çekmek için kısa bir SEO talimatı ve oradaki potansiyel müşterilerin daha geniş bir kitleye daha iyi maruz kalma. Amazon'un A9 arama algoritmasının sürekli değiştiğini göz önüne alırsak, devam etmekte olan optimizasyon kampanyam için sağlam bir başlangıç noktası oluşturmak için potansiyel olarak kazanan anahtar kelimelerin belirlenmesiyle başlayacağım.

Daha sonra, gelecekteki bir referans için akılda tutulan aşağıdaki eylemlerle hareket etmeye devam edebilirsiniz. Yani, tam bir anahtar kelime araştırma yaptıktan sonra indirimler sunmaya, daha fazla müşteriye müşteri memnuniyeti sağlamaya, sıçrama oranını ve sayfada geçirilen zamanı artırmaya, sponsorlu reklamları kullanarak ve Amazon'da Satın Alma Kutusunu hakim olmak için kazanmaya devam etmeniz önerilir Bu kalabalık pazar.

Kazanan Anahtar Kelimelerin Ana Setini Belirleme

Anahtar kelime optimizasyonu muhtemelen Amazon listeleri için başarılı bir SEO çalıştıran ana parçasıdır. Ve şey, Google'ın kendisi, Yahoo, Bing ve benzeri gibi diğer büyük arama motorlarından kesinlikle farklı olmasıdır. Unutmayın, burada birincil hedefiniz, ürün tekliflerinizin mümkün olduğunca çok sayıda anahtar kelime ve uzun kuyruk arama kombinasyonu için iyi sıralanmasını sağlamaktır. Bu nedenle, bunları uygun arama terimlerinin maksimum sayısıyla kurmak için, Amazon ürünleri için gerçekten satan mükemmel bir SEO strateji işlemek üzere özel olarak hazırlanmış şu yazılım araçlarından ve çevrimiçi çerçevelerden birini kullanmanızı öneririm:

  •  Sonar  - satışa sunulan ürününüzle alakalı potansiyel olarak kazanan tüm anahtar kelimeleri belirlemek ve popüler popüler aramaların ana listesini şekillendirmek konusunda en güçlü tarafını gösteren ücretsiz bir Amazon anahtar kelime araştırma aracıdır Amazon'daki canlı alışverişçiler tarafından kullanılan talepler. Sahip olduğunuz herhangi bir hedeflenmiş anahtar kelimeyi girin - ve pazar nişine veya ürün kategorinize hakim olmanızda size yardımcı olacak bir dizi pratik öneriyle desteklenmiş, değerli bir rekabet anlayışı elde edin.
  •  LSI Grafiği  - konu ile alakalı en iyi performans gösteren anahtar kelimeler üretmenin hızlı ve kolay bir otomatik işleminde son derece yararlı olan başka bir ücretsiz araçtır. Amazon üzerinde ürün anahtar kelime araştırmasının en erken aşamaları için tavsiye edilir

  •  Sellics  - önerilir. Ben daha iyi ilk ve en başta ne zaman bir beyin fırtınası anahtar kelime araştırma SEO ve Amazon listeleri optimizasyonu için gerekli çalıştırmak gerekir denemek istiyorsunuz demek.
  •  Thesaurus  - Bu çevrimiçi yardımcı muhtemelen Amazon'daki ürün listelemeleri için derinlemesine anahtar kelime araştırma ve SEO optimizasyonunun en hafife alınmış araçlarından biridir. İngiliz İngilizcesi için fazladan anahtar kelime önerileri almak için bunu deneyin ve Amazon'daki ürün listelemeleri için devam eden SEO optimizasyon kampanyanıza dahil edilmesi tavsiye edilen tüm alternatif kullanılmayan ürün adlarını belirleyin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport