Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe mijn SEO-productvermelding op Amazon verbeteren?

Het is niet nodig om te zeggen dat het belangrijkste doel van het verbeteren van uw SEO-productaanbieding op Amazon is om u betere kansen te geven om bovenaan het zoekresultaat van artikelen te worden weergegeven. Uiteindelijk moet geklikt worden door het toenemende aantal potentiële klanten, zodat de meeste van hen worden omgezet in uw echte kopers. Maar hoe kunt u uw productvermelding dichter bij de top van Amazon's SERP's duwen? Hier is een korte lijst met nuttige tips en trucs om u te helpen een echt efficiënte strategie te draaien die uw algehele voortgang in SEO met Amazon-zoekranglijsten naar een absoluut nieuw niveau van online-exposure in online zoekopdrachten daarheen kan sturen.

Producttitel

De titel van uw product is waarschijnlijk het belangrijkste in uw aanbiedingen op dat populaire platform voor e-commerce en drop-shipping. Ik bedoel dat met name deze sectie het grootste gewicht heeft, namelijk als het gaat om het optimaal benutten van uw belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail-zoekcombinaties. Zorg ervoor dat u op deze manier werkt aan uw producttitel SEO voor Amazon door het volgende: productmerknaam, itemtype/productlijn, belangrijkste voordelen / functies, beschikbare kleur/grootte, materiaal/componenten, evenals het type pakket en het voorraadbedrag dat momenteel beschikbaar is.

Hoofdkenmerken

De belangrijkste kenmerken van uw product in de uitverkoop (anders de lijst met opsommingspunten) moeten komen als een korte en beknopte beschrijving die direct onder uw prijsinformatie moet worden getoond. Bedenk goed welke belangrijke functies u wilt opnemen en welke minder relevante details gemakkelijk weggelaten kunnen worden, althans dit extra schone en duidelijke gedeelte van uw productvermelding.

Productbeschrijving

Uw productbeschrijving is zelfs een uitgebreidere versie van de lijst met opsommingsstippen. Zorg ervoor dat deze sectie verzadigd is met uw belangrijkste relevante zoekwoorden en langeafstandsuitdrukkingen. Op die manier kunt u uw productfuncties uitbreiden en enkele nuttige elementen van dagelijks gebruik of onderhoud demonstreren.

Merknaam/fabrikant

Nooit aarzelen om de merknaam te vermelden van het product dat u te koop heeft aangeboden op Amazon. Door dit te doen, verbetert u niet alleen uw betrouwbaarheid als detailhandelaar die zich bezighoudt met een beroemde fabrikant die over de hele wereld bekend is, maar verbetert u uw online zichtbaarheid, met name voor een meer specifieke en precies gerichte productzoekopdracht.

Specificatie en categorisering

Zorg ervoor dat u de gegevens van uw productspecificatie volledig invult, meestal als een duidelijke lijst met algemene fysieke artikeldetails, zoals afmetingen van de maat, beschikbare kleuropties, gewicht en de rest van andere relevante technische specificaties. Als het gaat om het kiezen van een passende productcategorie of subcategorie, zorg er dan voor dat u voldoende aandacht besteedt aan het specificeren van de smalste die zo relevant mogelijk moet zijn. Alleen omdat je met een juiste categorisatie je bezoekers meteen de juiste manier geeft om alleen die secties te verkennen waar ze echt in geïnteresseerd zijn.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport