Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe Web- en SEO-ontwikkeling op de beste manier te beheren?

Wanneer uw website online promotie meer gokt op organisch verkeer als locomotief, moet u de volgende korte discussie overwegen. Ik ben van mening dat elke online ranking-promotiecampagne altijd moet steunen op de juiste Web- en SEO-ontwikkeling, beide hand in hand. Laten we wel wezen - Search Engine Optimization is meer over het keyword-onderzoek, ondersteund door een goede strategie voor contentmarketing. Maar er zijn nog steeds te veel technische aspecten die vaak achter de schermen verschijnen. Maar vooral deze technische problemen bepalen elke ranglijst van webpagina's in de lijst van de SERP's. Ik bedoel dat je bij het doen van je SEO altijd het juiste codeerproces moet overwegen voor elke webpagina van je, vanaf het allereerste begin.

seo development

 Wees welkom voor indexering 

Het eerste wat u moet doen voor zowel de website als de SEO-ontwikkeling, is ervoor zorgen elk deel van uw website is op zijn minst toegankelijk voor indexering, ik bedoel, er is niets dat de crawling-robots ervan weerhoudt elk stukje van uw inhoudsgegevens te "lezen". Op deze manier raad ik aan de opdracht 'Ophalen' in het gedeelte Crawlen van Google Search Console te gebruiken om het oorspronkelijke uiterlijk van uw website te controleren, vanuit het oogpunt van de zoekmachines. Er is slechts één kernaanbeveling hier: probeer alles in HTML-indeling te houden, gewoon voorkomen dat u Flash of Silverlight gebruikt voor uw webpagina's van essentieel belang. Als alles er goed uitziet en uw website ten minste indexeerbaar is, ziet u hieronder een paar korte tips voor een betere gebruikerservaring, evenals een mogelijk hogere rangorde die door de zoekmachines wordt toegekend.

 Zorg voor schone URL's 

De URL's van uw webpagina's zijn de kernelementen, zowel met betrekking tot Web- en SEO-ontwikkeling als voor een betere gebruikerservaring. Maak uw URL's zo gemakkelijk mogelijk om te worden 'begrepen' door de zoekrobots, maar ook door echte gebruikers te lezen. Verwijder alle onnodige URL-gegevens, wat voor verwarring kan zorgen bij Google zelf of bij mensen die uw webpagina's bezoeken. Enerzijds, als u geen optimalisatie voor uw URL's heeft, zullen mensen minder geneigd zijn om te klikken, om het niet te delen. Tegelijkertijd lijken de zoekmachines bepaalde problemen op te lopen wanneer ze de relevantie voor een bepaald zoekwoord 'begrijpen'.

website development

 Als u een goede webpagina en SEO-ontwikkeling in aanmerking neemt, moet u uw URL's optimaliseren met behulp van de volgende parameters: 

  • Elk web pagina-URL moet zo kort en informatief mogelijk zijn. Ik raad u aan uw URL's in te sluiten met alleen de juiste en relevante zoekwoorden of woordgroepen, zodat deze optimaal overeenkomen met uw websiteonderwerp.
  • Nooit uw URL's overladen met de sleutelwoorden, houd het pad voor indexering zo duidelijk mogelijk. Vergeet hierbij niet om de stopwoorden ten koste van alles uit te sluiten (zoals de meest voorkomende: "the", "of", "on", "a", enz.)
  • Gebruik altijd koppeltekens om te scheiden de formuleringsreeks in uw URL's. Vergeet underscores, omdat de zoekmachines ze bijna niet herkennen. Dat brengt natuurlijk een aantal scherpe potentiële problemen met kruipen en indexeren met zich mee.
  • Houd de juiste sleutelzinvolgorde bij door uw kernwoorden dichter bij het begin van elke URL te plaatsen. Bedenk dat de bots van zoekmachines in hun logica meer nadruk leggen op de zogenaamde starterszoekwoorden.

Er is trouwens nog een reden om uw URL's zo kort mogelijk te houden, d.w.z. het totale gewicht van uw zoekwoorden in URL's te handhaven en te verhogen. Tegelijkertijd kunt u uw URL's echter op natuurlijke wijze opnieuw vormgeven, alsof het slechts stukjes van uw inhoud zijn die schrijven. Als u dit doet, ontvangt u eventuele problemen met ongewenste inhoud of inhoud van lage kwaliteit tot een minimum.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport