Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Weet u wat de verbinding is tussen originele optimalisatie van SEO en video-inhoud?

Video-inhoud wordt nu steeds noodzakelijker, met name met betrekking tot de volledige stapel online marketingstrategie. Onder de sterkste plekken van informatieve video's die zijn ingebed in elke webpagina, zie ik eerst dergelijke voordelen, zoals het stimuleren van meer leads, het bouwen van een betrouwbaardere merknaamautoriteit met een betere klantbewustheid en uiteindelijk een groter inkomstengenererend potentieel voor alle online activiteiten in het algemeen.

seo and video

Video's worden op de een of andere manier meestal geassocieerd met alleen sociale media-marketing. Maar het is een grote vergissing om dat te geloven. Ja, natuurlijk zijn Twitter, Facebook en ook YouTube de uitstekende dingen om je opvallende promotievideo's te plaatsen. Al deze platforms zijn gebruiksbewezen en bij uitstek geschikt om zo te handelen. Maar hier komt een meer dan kritische vraag: wat als er nauwere verbanden zijn tussen SEO en video-inhoud? Omdat de optimalisatie van vandaag veel meer aspecten omvat die verder gaan dan de inhoud. Vanuit het oogpunt van de zoekmachines is het hebben van een goed geoptimaliseerde video-inhoud eigenlijk een kwaliteitscontent, maar op een meer persoonlijke manier. Hieronder volgt een korte beschouwing - of SEO en video-inhoud hand in hand moeten komen om nog meer organisch verkeer te laten evolueren naar gekwalificeerde leads? Of nog steeds niets? Oké, ik maak een grapje hier. Wat mij betreft, is een bittere noodzaak om mijn standaardwerk over SEO en video-inhoud die nauw met elkaar geïntegreerd is geworden, al een vrij ongebruikelijke situatie geworden. Ik ga bewijzen dat ik gelijk heb. Hieronder zal ik u enkele overtuigende tips geven voor een beetje video-optimalisatie met de maximale efficiëntie voor uw online bedrijf.

Laten we, voordat we begonnen, een eenvoudige suggestie begrijpen - webpagina-optimalisatie van SEO en video-inhoud lijken veel op elkaar, maar zijn nog steeds niet identiek. Net als de originele inhoud schriftelijk, worden video's door Google gerangschikt, waarbij de kwaliteit van de inhoud en het aantal sterke backlinks in aanmerking worden genomen. Laten we een deel van mijn eerdere ervaring observeren om zo goed mogelijk gebruik te maken van hun vergelijkbare aard.

Allereerst gaan we door met videotranscripties. Het hebben van een getranscribeerde video-inhoud op uw webpagina's zou geweldig zijn voor iedereen: echte gebruikers genieten van puur relevante en aantrekkelijke gegevens voor een hogere conversie, terwijl de zoekmachines u hoogstwaarschijnlijk een betere ranking toekennen in de SERP's. Op deze manier moeten we ons best doen om de crawlers te helpen video-inhoud op dezelfde manier te "lezen" alsof het gewoon een gewoon stuk schrijven was. Je hebt een volledige woordtranscriptie nodig, evenals teksthoogtepunten voor elke video die je gaat hosten. Om dat te doen, raad ik aan om een waardevolle ervaring op dit gebied te gebruiken die door Moz is gemaakt (bekijk hun fantastische video's vrijdag op Whiteboard). Je kunt net zo goed zoeken naar de beste podcasts die goed zijn gevormd door de andere marktleiders en gemakkelijk te vinden zijn op internet.

semalt media

Laten we eindelijk eens kijken naar de optimalisatie van metadata voor video's. Zoals ik al zei, lijken met name dit aspect van de algemene SEO- en video-optimalisatie-werken sterk op elkaar. Beschrijf uw videobeschrijvingen en alle titels:

  • dwingender en meer uitnodigend voor meer click-through
  • puur relevant en natuurlijk voor uw webpagina-inhoud
  • ingebed met alleen juiste zoekwoorden die relevant zijn voor uw marktniche of doelgroep
  • metabeschrijvingen die oplopen tot 155 tekens
  • in het oog springende titels die minder dan 55 tekens bevatten
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport