Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe mijn vooruitgang in SEO te bewaren als veranderingsdomein?

Een weloverwogen beslissing om een domeinnaam te wijzigen is zeker een grote. Maar als we kijken naar vaak urgente termen die worden aangewakkerd door begrotingsproblemen die opduiken op weg naar volledige uitvoering, kunnen velen van ons gefrustreerd raken.

seo change domain

Een van de meest realistische uitkomsten voor SEO na wijzigingsdomein is een tijdelijk verlies van organisch verkeer. Dergelijke schade wordt gewoonlijk geschaald naar 5-20% en wordt verwacht voor het websiteverkeer, in ieder geval gedurende de eerste periode van maximaal 3-4 weken die gewoonlijk nodig is door Google-crawlingbots om de nieuwe URL's, omleidingen of andere off-page te bestuderen updates. Ten eerste, voel je kalm, want deze termijn moet zeker voldoende zijn om je verliezen te compenseren. Op die manier raad ik aan om een PPC-campagne aan te vragen gericht op uw bedrijfsmerknaam, evenals de belangrijkste niet-merkartikelen die van toepassing zijn op zoeken.

Meestal zou het leeuwendeel van de webmasters en webontwikkelaars starten met het nemen van een zogenaamde after-after-therapie, nadat het herstel is gestart nadat hun SEO- en Change Domain-werken al zijn gestart. Maar je kunt net zo goed een stapje verder gaan. Ik bedoel dat je voor een aantal voorbereidende werken kunt gaan om je best te doen om Google zelf en de rest van zoekmachines te helpen een beter begrip te krijgen van wat er gaat gebeuren en adequaat te reageren. U kunt dus uw voortgang in het veranderen van SEO domein en alle rotzooi eromheen in een naadloze procedure houden. Ik raad aan om jezelf als een baas te voelen, alleen met het volgen van deze proactieve stappen:

  • Het opnieuw opbouwen van je links op basis van de andere websites van hoge domeinautoriteiten is een briljant idee. Terwijl u bezig bent met het bijwerken en opnieuw opbouwen van uw huidige backlinks op internet, kunt u de noodzaak om domein te veranderen interpreteren als een aantal geweldige nieuwe mogelijkheden. Ik bedoel, je kunt gemakkelijk meerdere backlinks doorvoeren in de weken na domeinwijziging. Als je dat doet, stuur je nog meer correcte en nuttige signalen naar Google. En dat krijgt uiteindelijk toch een hogere ranking in de SERP's.

change domain

  • Vergeet niet terug te komen voor je oude backlinks herwerkt met de nieuwe URL's. De kerngedachte hier is om uw volledige set backlinks van hoge kwaliteit terug te winnen en tegelijkertijd het aantal omleidingen naar het domein te verminderen. Doe onderweg, kruip op het internet met een speciaal hulpmiddel (ik vertrouwde altijd op ahrefs), vind uw backlinks met de sterkste autoriteit. Als ze eenmaal zijn gevonden, moet je via e-mail een outreachinspanningen uitvoeren om een update voor deze updates aan te vragen.
  • Vergeet ten slotte niet om reclame te maken voor uw nieuwe domeinnaam via sociale-mediakanalen. Op die manier begint u met het bijwerken van uw website-URL en de bedrijfsnaam (indien van toepassing) op de meest populaire en gerelateerde frameworks. Het zou ook een heel goed idee zijn om een domeinverandering aan te kondigen voor een evenement op sommige van uw sociale mediakanalen. Dat zal u helpen het publiek op de hoogte te houden dat alleen uw domein gaat veranderen, maar de hoge waarden van uw producten of diensten zullen hoe dan ook hetzelfde zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport